Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...161162163164165166167...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
JanaK napsal:
Tohle je asi pro Stopku jako admina. Jsem tu po čase, takže jsem projela vše - ale zajímalo by mne, jestli někdo nějak reaguje na příspěvky v knize návštěv. Jsou kolikrát dost zoufalý. Já tam kdysi taky napsala, než jsem zjistila, že je tu i fórum.
Není to moc přehledný a obzvláště pro lidi v krizi. Nemohli byste zrušit tu knihu návštěv a nějak výrazně označit fórum?

Pokud vím, je to jedinej smysluplnej server na tohle téma a MUDr. Mlčochovi tisíckrát díky - nejen za mne

Zdravím,
to bude spíše dotaz přímo na majitele webu, mudr.Mlčocha. Co vím, tak v knize návštěv má přístup na reakci pouze on. Já mám dohlídnout z admin pozice pouze zde na toto forum.
Forum je nahoře na liště označené a dostatečně viditelné.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj Sochaři,

dnes je to týden, co zvládám se nenapít, občas i přes dost ošklivé stavy.
Děkuji za rady. Dívala jsem se na příbalový leták Antabusu. Ten nemohu. Opravdu, někdy nevím co dělat. O víkendu a i během uplynulého týdne jsem zažívala hnusy. Ztráta energie během několika sekund, stavy na zvracení a omdlení. Co proti tomu? Co je to za reakce? Setkal se s tím někdo také a jak si pomohl? Uvítám všechny informace. Předem moc děkuji a myslím na Láďu a držím palůšky.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Leni tak tie stavy som mala aj ja, narazove strsty enrrgie, vravanie, mdloby. hadam to prejde tak ako to p=reslo u mna. u mna to trvalo nieco vse tyzdna
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Katarínka,

děkuji, je to přesně jak popisuješ.
Zatím, co mi pomáhá je, zhluboka dýchat a když je to možné tak si na pár minut lehnout. Jenže to ne vždy je možné.
Jen vždy myslím na to, abych vědomí neztratila úplně.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Ahojky,taky se přidám, nebo se o to alespoň pokusím. Kdybych svůj příběh nastínim stručně. Dříve jsem sportovat a alkohol mi moc neříkal,před pěti lety mi po 21 letech odešla žena na rakovinu,rok bylo vyřizování všeho a strach, že přijdu o vlastní střechu nad hlavou. Vše dopadlo dobře, sice mi zůstal dům a hypotéka, tak jednou po výplatě jsme si udělali mejdan. Ale pak přišlo horší, užíval jsem si všeho, ženských a korálky atd, teď mám stálou partnerku, je zlatá a trpělivá, přežila hodně mých ostud,které díky chlastu byly husté. Nicméně jsem dneska četl zdravotní problémy alkoholiků a bohužel už jsem asi ve vysokém levelu. Od podrážděného žaludku, problémy na velké potřebě, třasu,depresí. No, třas řeším občas neurolog a nepitim, ale nejdéle jsem nepil tři týdny, tak nevím,co by přišlo pak. Jsem teď v nové práci, tak si léčbu nemohu dovolit, jsem hrdina, co si myslí, že to zvládne sám, ale když to nezkusim teď, jsem v hajzlu. Tak se k vám, co jste stateční zkusím připojit,ale jestli zhrešim,upřímně se přiznám. Ale už to nejsem já,občas mám problém se radovat strizlivej, ale ještě to trochu jde. Ranní zvedání žaludku už je taky únavné, není vždy, i když nepiju. Dříve jsem to měl, když žena odešla, teď už to neokecam. Prohyril jsem se, že moje vnitřnosti by asi ani vlk nažral.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Omlouvám se za překlepy, píšu na mobilu v práci.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Neurol,ne neurolog
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj Jirko,

udělal jsi nejlepší rozhodnutí, které jsi mohl. Gratuluji.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Dekuju,nevím proč, ale dokážu si nedat, i když je mi v tu chvíli strašně, ale zase si tak nefandim. Určitě si někdy dám na zahradě pivo,možná i dva panáky, ale já tahnul pití i pět dnů vkuse,pak to bylo kruté. To mi bušilo srdce,jak se mu chtělo, bud zima nebo pocení, břicho jak podebrané,záchod
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Zase mi tu něco chybí, bože, píšu,jak tatar. Až budu na notasu.
Jirka foxus
Fresh Boarder
graphgraph

Stránka: 1...161162163164165166167...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter