Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...168169170171172173174...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahojte tak Leni do toho:) Dobry je aj pupavovy koren, ten pomaha na tu pecen, a neviem ci poznate aj palinu pravu. Chut horka,ale da sa na nu zvyknut. Vela som pila a aj jedla ostropestrec, magnezko, zelezo.Ked tak na to pozeram spatne, tak za chvilu budem mat rok a asi tiez zacnem sportovat ako Včelař lebo mam pocit, ze moja vaha sa nejak zvysuje. Leni tie stavy prejdu len to trva niekomu dlhsie.U mna tie myslienky boli hrozne a vecer som sa bala aj zaspat pretoze som vedela,ze pridu vseliake sny a vidiny. prajem pekny den vsetkym
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Stopko tak Rudolfov pramen som este nepila,ale rada teraz ochutnavam rozne mineralne pramene.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Dievčata, predtym Vám stačilo pivo,vodka a bolo dobre. Vy odkedy nepijete, mate chute jak tehotne .
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Lenko,
nepražené kakaové boby v celku obsahují hodně vitamínů, minerálů a antioxidantů. Mimo jiné je to i přírodní zdroj dopaminu. Já to jim nejen kvůli chuti, ale hlavně i kvůli hořčíku.
Dej si do vyhledávače na netu kakaové boby nepražené a najdeš hodně obchodů. Nechci sem dávat link, abych nedělala reklamu)))Jsem si vědoma, že pojídání kakaových bobů neřeší alkoholismus, ale je to podpůrný zdroj vitamímů, minerálů a tak dále v přírodní formě. Proto je doporučuji. Někomu nechutnají, pro svoji typickou kakaově hořkou chuť já s tím problém nemám.
Krtko,
me se vrátila chuťcca po měsíci abstinence. Teda spíše obnovila a nejdříve mi smrděla voda z vodovodu.To jsem předtím vůbec nevnímala, když jsem chlastala a to jsem ji taky občas pila. Takže jsem začala ochutnávat k pití kdejaké nealko. Minerálky mi velice chutnají, ale když naposledy manžel viděl kolik jsem cálovala za lahvinku Rudolfova pramene, tak si neodpustil rýpnutí , ale v dobrém )))
Kataríno,
pampelišku ,púpavu kořen i nadzemní část , taky piji. -na játra (pečeň). Si vždycky řeknu :"három deci pampelišky na zdraví a lup")))....toto exnu vždycky naráz , páč to je už na mně fakt fest hořké.
Ladisu,
drž se! není všem dnům konec, hlavně ať nezkracuješ termíny a nejseš hupem kvartál. Nemyslím to ve zlém, jenom zapoj vše pro abstinenci. Přidávej si čisté dny a čisté rána bez alkostresu.
Přeji všem krásný den, dneska to vypadá na slunko, tak snad bude i opalovačka
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Dievčatá,
..."máte chute jak tehotné" .

Krtko,

zrejme,"otehotneli" *syndrómom triezvenia*...

(...Ale to (asi) aj ja -> ",žeby nasledovala aj zmena pohlavia?")

"Je to smrteľné?"
[...alebo možno medikovať aj Antabus?]
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stopôčka, píšeš:
Krtko,me se vrátila chuť cca po měsíci abstinence. Teda spíše obnovila a nejdříve mi smrděla voda z vodovodu.To jsem předtím vůbec nevnímala, když jsem chlastala  a to jsem ji taky občas pila. Takže jsem začala ochutnávat k pití kdejaké nealko. Minerálky mi velice chutnají...

Návrat inštinktívnej chuti, čuchu a mnohých ďalších, zdeformovaných alebo už skoro zabudnutých, pocitov je obrovský bonus triezvenia.

"Užívajme si ich hojne a do sýtosti!"...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Lucie Mazáková napsal:
Dobrý den,
...
Žiji s přítelem rok a půl. Ze začátku to bylo fajn, nebo jsem to jen nevnímala. Ale přítel je podle mě alkohilk, bohužel si to nechce přiznat. První rok bylo pravidlem, že ráno po noční vypil 8-9 piv. Podle něj na lepší spánek. Po probuzení to byly 3 kousky k obědu. A takhle se to táhlo každý den. Bohužel, když jsem řekla cokoli proti nedejbože se mu snažila pivo zakázat bylo zle a já chodila s barevnýma očima a polámanýma prstama...... Nechci ho opustit, ale nedokážu další rok žít se strachem kdy mě zas zbije a jak se po práci vrátí domů...

Díky Lucka

Ahoj,
tak to čtu a rozum nad tím zůstává stát. Ty se asi nemáš moc ráda, když stále žiješ v jedné domácnosti s chlapem který tě bije a k tomu ještě pije...Já osobně vidím ten největší problém v tom, že tě pravidelně bije a ty NIC...doporučil bych ti, aby jsi se zamyslela zejména sama nad sebou - co chceš vlastně v životě dosáhnout (ten VZTAH co máš teď, je takový o jakém jsi snila, že budeš mít?) - a třeba si zašla chodit na psychoterapii - a zapracovala na sobě pod odborným vedením. Doma ale o tom nic neříkej, nebo dopadneš ještě hůř, už teď spadáš do kategorie "týrané ženy" s nárokem na právní pomoc a asylový dům.
Alkoholismus se dá ještě léčit, ale násilnická povaha? jak? slibama? odnětím svobody?
No pravděpodobně jsi ve fázi, kdy ještě nemáš sílu se od něj odpoutat, ale zamysli se nad tím, jestli není lepší třeba ŽÁDNÝ VZTAH než VZTAH TAKOVÝ.
To už lepší nebude - i kdyby "zázrakem" přestal pít - tak mydlit tě doma nepřestane. No a kdyby jsi se přece jenom rozhodla odejít tak doufej v to, že TO proběhne hladce bez "komplikací"....
Takže důrazně doporučuji terapeut (ne pro něho ale pro tebe) a možná i nějakou tu bezplatnou právní pomoc pro týrané ženy, protože to co žiješ to není normální!!
Pavel
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj Pavle,
Děkuji za reakci a radu. Ráda se samozřejmě mám. Odborná pomoc si myslím ze by mi moc k ničemu nebyla. Ja si uvědomuju ze ten vztah na tom je špatně a přítel se chová hnusně. Nemyslím ze by mi v poradne řekli něco co nevim. Ono je to spíš o tom, ze bych mu chtěla pomoct. A spíš se bojím toho,ze kdybych odešla začne žít tak jak žil před tím (drogy, dluhy atd...) I když máš pravdu v tom, že tu agresi u něj nezmenim. Přítel me vždy zbil jen když byl opilí za strizliva by si to snad nedovolil. Vím, ze to není omluva chlap prostě ženu zbit nesmí.
Lucie Mazáková
Fresh Boarder
graphgraph

Krtek radsej mat chut ako tehotna ako sa nalievat vodkou. to bol moj napoj.
Leni este aj mysi chvost ten je na depresiu. predtym som mala zasoby alkoholu teraz byliniek.
Stopko mne to aj celkom chuti ta pupava. Odkedy som zacala triezviet tak mam vela kniziek o liecivych bylinkach a verim tomu,ze pomahaju. a aj ta materina duska ta sa pouziva aj pri chuti na alkohol a abstakoch. sice sa niekedy z nej vracia,ale pomaha. vlastna skusenost.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Katarína,
taky mám literaturu o bylinkách , konkrétně se řídím dle rad z knižky o bylinkách a autorem je Maria Trebenova.
Pro dnešek mám čaj s kontryhelu, neboli alchemilka.
Vždycky mě to bavilo, ale když jsem pila, tak jsem toto opouštěla teď se navracím zpět na tuto dráhu i s bylinkama v kosmetice, přírodní kosmetika,velice mě to baví.
Sice víceméně bylinky spíše kupuji, ale i trhám něco sama.

To slunko dneska neví zda bude svítít, nebo ne)))jsem psala o opalování, ale udělej si plány a pobav Boha)))
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...168169170171172173174...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter