Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...169170171172173174175...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj Leni,
nemyslel jsem poradnu, ale psychoterapie pro tebe - člověk si tam popovídá a získá třeba i jiný náhled na život a svoje problémy, třeba o tom jaký vztah by jsi chtěla a jaký máš v reálu... Je to na jednu stranu placené cca 500,-/ hod. sezení, ale diskrétní. Nikde o tom není záznam. Hlavně jde o to, aby jste s terapeutem přišli na to, proč sis vybrala zrovna ten typ člověka s násilnickými sklony se zálibou v návykových látkách. Může to být něco v podvědomí o čem nevíš a HLAVNĚ co udělat, aby se ti to v budoucnu nestalo znovu. Většinou se bez odborné pomoci člověk točí v kruhu a vstupuje do vztahu stále se stejným typem lidí.
No, teď píšeš že v tom byly i drogy a dluhy (předpokládám z hraní bedny), to je ale už kombinovaná závislost to už je jinej level. V léčebně označení GTA (gembler-toxík-alkoholik). Jsi si jistá že teď "nebere" nebo nehraje, že "jenom" pije?
Dej pozor, aby tě ta tvoje snaha pomoci nezahubila taky...neboť nelze pomoci nikomu, kdo o tu pomoc nestojí. MUSÍ CHTÍT SÁM a přes to vlak nejede a to ještě jenom kvůli sobě samému...
Jak jste na tom s bydlením? Vlastnické vztahy apod.? Máš kam jít? Co tvoje původní rodina, poskytuje ti zázemí?
No co já sám vím z terapií = že nám třeba vadí, jak se k nám ostatní chovají a strašně si přejeme aby se změnili, ale to je utopie - to se nikdy nestane, změnit se musíme jedině my sami, to je v naší moci. Druhého nezměníš ani kdyby...nevím co.
No, protože je tam to domácí násilí, tak bych ti doporučil opravdu terapie a pokud tě znovu zmydlí tak musíš odejít - minimálně na nějaký čas - nejlépe na pořád
Pavel
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Katarína a vodka?to nepasuje..včelař má pravdu..pomáha trezalka na depky..a med na nervy..príroda je múdra.Prečo existuje alkohol?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

pro Lucii,
Zdravím,
stáváte se spoluzávislou, doporučuji Al-Anon, který pomáhá rodinám a přátelům alkoholikům.
Alkoholik musí chtít sám za sebe začít abstinovat a neupíjet se.
Ano, můžete ho chvilku podporovat, ale ta chvilka zde u Vás už zřejmě přesáhla své meze...už začínáte být tzv. spoluzávislá.
Necháte ničit už i sebe a to není dobré.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

ta vodka uz nie je Zdenek, su tie bylinky.

Aj ja ju mam Stopka tu knizku. Bylinky zbieram, sem tam nieco dokupim a alchemilka je tiez fajn a co sa tyka obnova pecene tak aj repik je vyborny
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Všechny vás moc zdravím,

naordinoval jsem si domácí detox a sčítám tělesné škody. Je jich teda řeknu vám za těch měsíců co nedržím, oproti měsícům abstinence před tím hodně. Štve mě zdravotnictví (ten žaludek), kde prostě člověka odseknou a objednají až na konec září, což tedy tak dlouho se mi čekat doma nechce. Dnes pociťuji celkem silnou bolest v ledvinách nebo játra ? nevím. Trochu ještě tělesná klepačka a orosené čelo, což ale už beru. Jo spal jsem konečně jak medvěd 12 hodin, ale s podporou tablet na uklidnění a spaní a měl již třetí noc velmi divoké sny, samý chlast, ženy a drogy, naštěstí jen sny bezpečné . Tekutiny doplňuji vodou s vitamíny, kolou, džusem a hodně kafe a cigaret + vývar. Dnes se chystám už i na nějakou pracovní terapii - prádlo )))). Tak to jen ve zkratce pro holky.

Zdendo, napiš mi dobrou zprávu, že máš termín. Dnes už nepij.
Leni, ozvy se

PS: Katarina, krtek, včelař, Ja, Petr ... i další, díky

ladis ... 3.den čistý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Pavle,
S tím výběrem partnerů máš tak nějak pravdu. I bývalý byl závislý. Sice ne na alkoholu ale drogách.
Jsem si jistá že nehraje ani nebere drogy. Drogy bych na něm poznala, začal by bláznit. Má diagnostikovanou toxickou psychozu takže bere prášky na hlavičku.
Jinak s majetkem je to ok. On má podnájem a já se rok a půl zpátky nastěhovala k němu. Kdybych se rozhodla odejít, tak by mě mamka vzala k sobě už několikrát se mi nabízela.
Lucie Mazáková
Fresh Boarder
graphgraph

Ladislave,
ten termín, by byla dobrá zpráva i od Tebe, neber si to špatně, ale jo.
Drž se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stopka,

moc ti nerozumím, jde o vyšetření ne nástup někam ... jako termín při potížích až za měsíc ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

V pohode dievčatka moje zlaté asbstinujúce. Však ja som to myslel len zo srandy. Ja čo nepijem zase doslova žeriem sladkosti. Študentskú pečať jem akokeby som jedol chleba. Za pár minút je vo mne. A kopec horaliek. A čo sa nápojov týka, pijem všetko za radom, nepreberám. Hlavne nech nemám smäd. Minerály dopĺňam hlavne v tabletkách. Ale radšej kupujem samostatné a kvalitnejšie ako multi. Podľa toho akú majú vstrebateľnosť.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ladislave,
o nic nejde, klid, prostě mi na Tobě záleží. Asi zde nejsem jediná. Proto na Tebe "tlačím".
Za měsíc nástup..., tak to je bezva.
Držím palec, zmobilizuj vše k abstinenci.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...169170171172173174175...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter