Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...175176177178179180181...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Včelař napsal:
Jojo, právě, že jsem furt dumal, co na tom běhání furt máte :o) Ne, spíš jsem přišel jednou nedávno z práce a měl jsem pocit, že se mi chce běhat. Přesto, že jsem tomuto způsobu trávení času nikdy nefandil. No a hle. Ony ty věci všechny můžou být znenadání všechny jinak. Po lese ve kterém jsem minulý rok polehával a popíjel letos lítám jako www.youtube.com/watch?v=x2-MCPa_3rU

Běh je intenzívnější pohyb, než práce ne zahradě nebo kolem včel. Právě ta intenzita, kdy člověk nemůže popadnout dech a má pocit, že umře, nabudí nejvíc endorfinů.
Karel Václavek
Senior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

No ako abstinenti, pochvaľte sa, ako ste abstinovali cez víkend. Komu sa ako darilo? Ja som v pohode preleňošil 2 dni. Naberal som energiu na pracovný týždeň pri telke. Mám o 2 dni abstinencie naviac
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Sedmý měsíc nepití, pobyt na horách s blízkými, každý den si to uvědomuju, jak je to teď nesrovnatelně lepší.
Večer občas jsem koukl na ty, co si přihýbaj, vůbec mě ty půlitry nelákaj. Od mnoha let toho boje, nepřetržitýho, chorýho bušení v mozku:
1napiju se, 2nenapiju se, 3teď jsem se nenapil - sláva!, 4ožral jsem se- uh --- od tohoto nepřetržitého kolotoče jsem teda fakt ustoupil.
To vědomí je překrytý už střízlivým životem. Pořád se mchodím a čtu-abych nezapomněl.
Jo, povedlo se od toho zasr pití odstoupit. Utéct. A bude se to dařit dál.
Je pryč to nepřetržitý dumání: 1jsem alkoholik?, 2nebo "jen" piják? a proč? a jak se to stalo? Kdo?, Co?, za to může?
Tohle všechno je úplně fuk.
Nejlepší je nepít, ať už jsou příčiny jakékoli.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Ja často rozmýšľam prečo to teraz ide predtým som sa toľko rokov trápil. Mal som diagnozu od lekárov, že som alkoholik. Ale stále kdesi v kútiku duše som si vravel, že čo ak nie som. A skúšal to akože "kontrolovane piť". Nešlo to. Potom som si priznal, že som ten alkoholik. Ale štvalo ma to. Nevedel som si predstaviť celý život ani kvapku. Tak som s alkoholom bojoval a po pár mesiacoch vždy zlyhával.
Musel som si v hlave poupratovať. Okrem to, že som si priznal že som ten alkoholik, tak hlavne som sa s tým zmieril. S pokorou, bez všelijakých čo ak, možno a pod. Týmto sa mi strašne uľavilo. Prestal som s alkoholom bojovať. A teraz si to užívam. Mám problémy ako predtým, len už ich neriešim alkoholom.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař, píšeš:..."Nejlepší je nepít, ať už jsou příčiny jakékoli."

...alebo si iba s triezvou hlavou uvedomiť, že:
"Nech sa nalieva kto chce a čím chce → *ja už nemusím!*"

"Gratulujem Ti, Sochár!"

"A úprimne Ti želám ochotu, snahu, energiu aj aktivitu a chuť do ďalších etáp!"...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Krtek,

Poslušně hlásím 7. dní čistý , jinak co píšeš mám dosti stejné

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Milej JA-nikdy nezapomenu, jak jsem tu s krvavýma oči ještě a zpocenej a roztřesenej a vyděšenej četl Tvoje povzbuzení- "Vymodeluj si svou střízlivost!"-bylo to slovensky a já se zrovna tehdy ožral na Slovensku-
a to bylo před těmi 7 měsíci!
Hurááá.
Jde to.
Čtu to tady každý den a brzo se zas ozvu, jak to jde.
Schválně kolik toho Včelař uběhne do tý doby...a Láďo drž se, koukám, že ti to jde-bezva-zdravím všechny a palce držím!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař,

Musím se sám sobě smát, jaký sem blbec, ano jde mi abstinence bezva, po dvou letech jsem sedm dní čistý ... hi hi hi
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

"Vymodeluj si svoju triezvosť", to je pekné. Každému vyhovuje niečo iné. Musí nájsť to svoje, čo mu pomôže v triezvosti a zároveň čo mu robí radosť, potešenie.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

V sobotu celodenná túra niekde na Liptove, užitie si cesty autom cez Terchovú tam a cez Oravskú Lesnú späť, včera úprava fotiek, Rapošov film o drogách Suzanne (1996), trochu varenie, daždivé leňošenie, hranie sa s hudobným software na iPade. Ale uvedomil som si jednu vec - mal som aj alkohol! Konkrétne etanol v predpísanom spreji Tantum Verde, čo by si alkoholik správne nemal dovoliť, ale ja začínam mať bohovské sebavedomie. Píšem to takto schválne, v skutočnosti viem v akom som štádiu a dávam si bacha, ani Menšíka nemusíte spomínať.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Stránka: 1...175176177178179180181...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter