Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...179180181182183184185...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Gennosuke napsal:
..... jsem zasel do vecerky u metra kde jsem skoro kazdy den kupoval svoji „vecerni davku“. Vzal jsem z lednicky pepsi, dojdu ke kase a vietnamska prodavacka „jeee dobry den pane, vas dlouho nevidet da si jako vzdycky?“. Necekala na odpoved a prede mnou lahev vodky. .....
Zdarec pane kolego, tak hlavně, že jsi to zvládnul. Byla by škoda toho čísla co máš, co každým dnem roste, aby kleslo zase na NULU a hlavně toho, co jsi si všechno zatím vybudoval: kondici z posilovny + psychickou pohodu + atd ..víš sám asi nejlíp...a to všechno šmahem spláchnout do ha... , protože by to asi tou jednou flaškou neskončilo..
Do vietnamský večerky jsem si chodil pro "materiál" u nás na "vesnici" taky...a po propuštění z léčebny, jsem se tomu krámku vyhýbal wobloukem vietnamci jsou už prostě takový, vnutit ti co nejvíc zboží...naštěstí se vietnamci vyměnili a teprve pak jsem si tam odvážil zkusit zajít pro cigára - co to bude se mnou dělat. No prostě ten pach toho krámku a známé prostředí, mě málem porazilo...v tom mozku je to prostě zapsaný. Jeden z bodů desatera = "neobnovuji staré zvyky" - prostě platí, podvědomá reakce je rychlejší - člověk jedná automaticky a pokušení je na světě. A vím, že jsou prostě místa kam prostě nepudu - nemůžu a teď už ani vlastně nechci jít.
pavel - den šestistýčtyřicátýpátý
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
dotaz: mám krizový telefon od spolu pacientky, jak jí pomoci, co říci ? je na plech týden po propuštění. Sanitu ? poraďte
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
dotaz: mám krizový telefon od spolu pacientky, jak jí pomoci, co říci ? je na plech týden po propuštění. Sanitu ? poraďte

co vím tak psychiatrie nebere lidi s alkoholem v krvi - jedině záchytka, nebo pohotovost kdyby jí něco bylo. Ale pokud je "jenom" na plech tak vystřízlivět, tak detox a nová léčba => zázraky se nedějí
pavel
Expert Boarder
graphgraph

jj Pavle, asi tak nějak, snažil jsem se po telefonu jí donutit vylít zbytky a zalézt do postele, ale ... už mě vypla. Týden je venku, druhá léčba a hned sáhne po lahvi. Takže asi nikam nevolat, že, musela by sama .. což vlastně udělala, volala mě o pomoc
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

samozřejmě nikam nevolat, protože po telefonu stejně nezjistíš jestli je v život ohrožujícím stavu nebo ne, a bohužel je to její volba začít kalit ihned po ukončení léčby, bez toho aby to alespoň zkusila jinak, to snad musela plánovat tu recidívu ještě večer na pokoji před propuštěním...
pavel
Expert Boarder
graphgraph

Moc Vas všechny zdravim! Tak a jsem v riti, můžete me přivítat do klubu :-D... Ale jsem stasna, ze jsem nasla tuhle diskuzi, jste tady všichni moc mili! A kvůli Vasim prispevkum jsem prestala... No, prestala - je to asi 30 hodin . Pozdeji napisu vic, protože mam takovej abstak, ze me asi svihne... tres, poceni, strasna uzkost a deprese, pamet a mysleni je uplne mimo, jak dement . Rada bych se zeptala - za jak dlouho to prestane? Moc Vam dekuju! A snad mi to vyjde, zavidim tem, kteří to zvladli a uprimne jim smekam poklonu!Drzte se!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

To je různé...zhruba dle mých zkušeností tak 2 -3 dny....a pak se uleví objeví se chuť si zase dát....takový cyklus, ale je třeba, neb si člověk uvědomí, że už to nezvlàdà
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

No ja mam samozrejme chut uz ted , nemuzu ani projit kolem alpy , je to strasny... to je peklo, a my stejne jdeme a udelame to znova, cha! Mam strach z epileptaku, nebo delirka ... nekdy se tak tresu, ze mam pocit, ze je to moje poslední chvile...jak tomu muzu zabranit? Nebo uz by to prislo? Jo a ja ještě do toho jedla prasky, ze... na psychiku, taky fajn. Asi před rokem a pul to zacalo, kvůli exmanzelovi... Jeejda, no jesteze je to tu anonymni
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Jezisi, kez bych se uz na to vy... nejdyl 3 mesice :-/
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

No chuť...spíše je nutno se napít, aby člověk mohl víceméně normálně fungovat...já už chuť neměl, ale musel jsem...Co se týče epilepťáku či delírka, to nemůžu sloužit, mě bylo prostě blbě, ale určitě je tu toho spousta. Jak tomu zabránit....vymysli to a máš Nobelovku.
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...179180181182183184185...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter