Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...181182183184185186187...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
je tam par preklepu, ach ten mobil
Katka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

A ja brecim... je to takovy svinstvo, co to s vama dela... takovy depky, do rite... a samozrejme, ze by to spravilo co? No panak, ze! "Piju." "A proc pijete, pani?" "No protože piju." Tak asi tak... ale ja si nedam, nechci. Drz se, Katus! Jak dlouho piješ?
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Smazáno administrátorem z důvodu duplicity příspěvku
Andrea
Junior Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 30/08/2016 08:31 Provedl: Stopka.

Taky mam depky a vim, ze chlast by to spravil, ale nechci. Ja piju 16 let hruza byli tam, ale mesicni predtavky. Chlast je fakt demon.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Andrea napsal:
ale myslim, ze z nejhoršího jsem snad venku.

Taky si myslim podle toho jak to popisujes. Ruce se budou jeste nejaky cas klepat, asi budou zly sny, mozna deprese, to je individualni. Problem evidentne beres vazne (jinak by jsi sem nepsala) coz je dobre protoze ty abstaky uz budou jen horsi a horsi. Jak budes bojovat dal? Zkusis to sama nebo s pomoci doktoru?

PS
Nebrec a nedeptej se. Co se stalo stalo se a nema smysl to resit protoze cas stejne nevratis a minulost nezmenis. Ale v rukach mas budoucnost kterou zmenit muzes. Na tu se ted soustred...
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Ahoj Eduarde, ahoj všichni,

stále to tady sleduji, nezlobim se, ze jsi prasknul me jmeno, ....proc se nechas rozhodit tim, ze ty jsi Eduard a ja Vlastimil.
A abych nezapomel, zvlast pro tebe Eduarde,

dnes 352. den bez gamblu

naprosto cista abstinence bez bazeni a myslenek na klopytnuti.....tu tebou doporucenou desetikacku mam jako talisman v penezence a kdyby prisla slaba chvilka - vzpomenu si na tebe a jsem v mziku v klidu,

DIKY, tve jizlive komentare me motivuji.

Drz se chlape, i ty jednou dosahnes 100% abstinence
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Lemog napsal:
Ahoj Eduarde, ahoj všichni,

stále to tady sleduji, nezlobim se, ze jsi prasknul me jmeno, ....proc se nechas rozhodit tim, ze ty jsi Eduard a ja Vlastimil.

A abych nezapomel, zvlast pro tebe Eduarde,

... "dnes 352. den bez gamblu"

DIKY, tve jizlive komentare me motivuji.

"Gratulujem!" (...k 352. dňu bez.)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Moc moc dekuju... to moc pomaha, neresit to, co se stalo, ale zit ted a tady. Ruce se klepou jako svina, snad i hlava nebo co , hlavne po cigarete... A to rano vypadalo, ze uz jsem skoro ok... a asi mam dokonce nakou stihu! mam pocit, ze všichni o mne vi, ze chlastam jak duha - a dokonce mam pocit, ze si to o mne vypravi a snad to i slysim jezismarjaaa, asi mi hrablo.
3. den - asi pomalu strizlivim.
Budu to muset zvladnout s antabusem - ale ten uz jsem mela a nevadilo mi ho prechlastat. Proste alkac jak vysitej. Maximalne bych zvladla 6 tydnu - ale co budu lidem rikat? Ze jsem v (b)laznich? A pak to taky uvidi kazdej doktor, kam prijdes, třeba i s utrzenym nehtem... Jak jsi to resil ty?
Kaci, to je mazec 16 let - ale vždycky je sance!!! Hlavne si nerikej, tak a ted to porusim, zacnu zas znova, jako vzdcky...
Drzte se!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Katka napsal:
Taky mam depky a vim, ze chlast by to spravil, ale nechci. Ja piju 16 let hruza byli tam, ale mesicni predtavky. Chlast je fakt demon.

To je na chlastu to nejlákavější, že dokáže spravit špatnou náladu. Vyloženě deprese neodstraní, ale na stavy úzkosti funguje alkohol bohužel perfektně. Proto úzkostliví a přecitlivělí lidé tak často propadají alkoholu. Taky mezi ně bohužel patřím.
Karel Václavek
Senior Boarder
graphgraph

KAREL...máš pravdu.Ľudia s úzkostnou osobnosťou a viac citlivý ,by nemali vôbec piť alko.To som aj ja.Som muž a je mi to.na prd...taká osobnosť.No je to dané prírodou...nedá sa to zmeniť.Len korigovať.Zajtra mi končí maródka- po poslednej recidíve som nebol schopný nič,úplne dezorientovaný.ANDREA...zastav to.čo najskôr.Ja som na tom tak,že ak si dám 2-3 pivá...je koniec.Nedokážem prestať 2-3 týždne pijem v kuse.Nie veľa..no stále.Ani opiť sa neviem...závislosť učebnicová.KATKA...ja pijem cca 15 rokov..no posledných 5 nadmerne.Vieš,kde všade som skovával fľaše?To je neuveriteľné aké skrýše som vymyslel.Bol som flexibilný Len minulý rok som si priznal konečne: áno som alkoholik.P.S.každý máme svojho anjelika strážneho...ver tomu
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...181182183184185186187...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter