Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...186187188189190191192...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Andrejko ... kdyby bylo nejhůř, odkaz je zde na těchto stránkách:
www.alkoholik.cz/zavislost/kdyz_je_nejhure/krize_alkoholika_co_delat_kdyz_je_nejhure_centrum_krizove_intervence_praha.html

neblbni a volej, jsou tam nonstop. Držím palce, stejně jako všem ostatním.

Jinak - to číslo je 284 016 666. To kdybys nezvládala najít odkaz, kdysi jsem ho měla jako první volbu v mobilu, ač nepoužila
Hodně štěstí
JanaK
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tak jsem zjistila, ze spoustu zvuku jsem mela vlastne haluze. Zacalo to noci z ne na po - odpo jsem prestala, mohla jsem mit tak 2 promile...další noc haluze, nocni besy, přes den troska - dement neumějící ze sebe dostat ani "bee", neumějící komunikovat, nic...a to jsem vlastne doted, ale trochu se to zlepšilo. No a dneska odpo ten mazec s téma hlasama, ty kravo! A pak hlas :"Boli Andrejko coo, boli to, když se s Tebou rozvede někdo koho mlujes! Andrejko, Andrejko, Andrejkooo..." Ale jsou to tichounky hlasky, většinou když je nejakej zvuk, tak do toho zvuku, v nejakym rytmu to na me mluvi... třeba jsem ted byla kourit a tam obri vyfuk jakoby klimatizace ven, ja nevim, jak se to jmenuje a ten mi říká :"Andrejko, ty de*ko moje, noo, ja te miluju..." Ty vole, to je trip , ale nekdy je zvuk necekanej a rychlej - a to je pak prda! Se leknu a fakt nevim, jestli to byla haluz, nebo realita... Ale co je zajimavy, ze když se hodne napiju, tak to prejde - cim to je? No ja mam jenom strach, ze to bude přetrvávat a ja zustanu takova - dementni psychous neschopnej komunikace s nikym jinym, nez sam se sebou, hura! At to prejde, at to prejdeee! A s tim lekanim - to mam taky , jezis, jak ja skacu! Fakt troska. Katus, mam presne 31...za 3 hodiny. A jak je proziju? Presne jak jsem popisovala. Jinak kalim pravidelneji a fakt vic cca 1,5 roku. Dobehlo me to rychle. At uz to prejde! VSEM MOC DEKUJU za rady a příspěvky!Jani, kontakt - super, moc dekuju. No, az Vam jednou budu popisovat, co jsem všechno zazila...Ale bojim se, ze by me někdo poznal, stydim se za to. A verte, ze to, co se stalo me za jeden rok, chaaa! Neznam "vždycky muze byt hur", to uz jenom to vezeni, coz mi hrozilo za chlast za volantem, jak jinak. Ale nejhorsi by bylo prijit o moji uzasnou rodinu, miluju je, udelali by pro me vse! A když me vidi, jak strasne se trapim, zabiji je to . Praci mam taky, je v umelecke sfere, takze tam se jede první liga, to bude pruser s nima nechlastat! Ještě jsem se chtěla zeptat na AA? Jaky mate názor? Dost me to zaujalo...A ještě jednou moc dekuju, moc mi pomahate!! Pardon za megaprispevek!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Andrea napsal:
Tak jsem zjistila, ze spoustu zvuku jsem mela vlastne haluze. Zacalo to noci z ne na po - odpo jsem prestala, mohla jsem mit tak 2 promile...další noc haluze, nocni besy, přes den troska - dement neumějící ze sebe dostat ani "bee", neumějící komunikovat, nic...a to jsem vlastne doted, ale trochu se to zlepšilo. No a dneska odpo ten mazec s téma hlasama, ty kravo! A pak hlas :"Boli Andrejko coo, boli to, když se s Tebou rozvede někdo koho mlujes! Andrejko, Andrejko, Andrejkooo..." Ale jsou to tichounky hlasky, většinou když je nejakej zvuk, tak do toho zvuku, v nejakym rytmu to na me mluvi... třeba jsem ted byla kourit a tam obri vyfuk jakoby klimatizace ven, ja nevim, jak se to jmenuje a ten mi říká :"Andrejko, ty de*ko moje, noo, ja te miluju..." Ty vole, to je trip , ale nekdy je zvuk necekanej a rychlej - a to je pak prda! Se leknu a fakt nevim, jestli to byla haluz, nebo realita... Ale co je zajimavy, ze když se hodne napiju, tak to prejde - cim to je? No ja mam jenom strach, ze to bude přetrvávat a ja zustanu takova - dementni psychous neschopnej komunikace s nikym jinym, nez sam se sebou, hura! At to prejde, at to prejdeee! A s tim lekanim - to mam taky , jezis, jak ja skacu! Fakt troska. Katus, mam presne 31...za 3 hodiny. A jak je proziju? Presne jak jsem popisovala. Jinak kalim pravidelneji a fakt vic cca 1,5 roku. Dobehlo me to rychle. At uz to prejde! VSEM MOC DEKUJU za rady a příspěvky!Jani, kontakt - super, moc dekuju. No, az Vam jednou budu popisovat, co jsem všechno zazila...Ale bojim se, ze by me někdo poznal, stydim se za to. A verte, ze to, co se stalo me za jeden rok, chaaa! Neznam "vždycky muze byt hur", to uz jenom to vezeni, coz mi hrozilo za chlast za volantem, jak jinak. Ale nejhorsi by bylo prijit o moji uzasnou rodinu, miluju je, udelali by pro me vse! A když me vidi, jak strasne se trapim, zabiji je to . Praci mam taky, je v umelecke sfere, takze tam se jede první liga, to bude pruser s nima nechlastat! Ještě jsem se chtěla zeptat na AA? Jaky mate názor? Dost me to zaujalo...A ještě jednou moc dekuju, moc mi pomahate!! Pardon za megaprispevek!
i tak nevím jak ostatní, doporučuji vyhledat odbornou pomoc.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Andreo, prosimtě, klid-v umělecké sféře je možný se pohybovat i za střízliva dál a báječně to jde. A spousta věcí, co vypadá až dobrodružně a neuvěřitelně-popřípadě stresově a namáhavě-jde vyřešit s celkem s úsměvem.
A vobčas se vše vopakuje, jak v tý nejpustší Kolbence.
Pohyb na večírcích jde též snadno a naopak se občas dostaví vědomí, že nejsou až tak důležitý.
A AA naprosto doporučuju, pro umělecky založenou bytost je to nejen veliká pomoc s veškerými chlast problémy, ale troufnu si říct, že jde to i inspirace. Kurt Cobain i Fjodor Dostojevský se tam ozývaj skoro v každým (nehalucinuju)
Vydrž.
Zvládneš to.
On tě tenhle stav přejde a pokud i teď dokážeš psát takhle-byť o opravdových hrůzách-o tom nepochybuju-tak střízlivá a s nadhledem teprve zazáříš.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Ale Stopka má pravdu - jestli to pořád jede, zavolej -
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

u Andrejky bych se také přikláněl hned po ránu vyhledat odbornou pomoc. Tam se dozví více. Rady od nás alkoholiků zde, jsou výborné jako pomocná ruka, ovšem stejně si myslím, že konzultace s psychiatrem nebo psychologem v tomto stavu bude lepší.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Andrejka, dopracovať sa k takým halucináciám, tak to už treba riadne poctivo chlastať.
Ty si vlastne 6 dní v predstihu oslavovala narodeniny. Teda všetko krásne k Tvojim narodeninám. Hlavne zdravie a nech sa Ti darí.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Akdrejko,

Také se připojuji a přeji Vše nej k narozkám, a neboj tady jsi v dobré společnosti jsme tu jeden větší odborník přes chlast, než druhý
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Hej, my sme tu smi modelár...
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

sami
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...186187188189190191192...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter