Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...187188189190191192193...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Moc dekujuuu!! Sochari!!! Tvoji zpravu si normalne ukladam!!! Krasa! U nas ve meste je AA dostatek, mam na vyber, tak muzu zkusit . Moje aktualni haluze:"Smradlavko! Hej osklivko, nemas u sebe nakou sklenickuuu?" Hm. Jsou po mne. Jdu se napit caje, prejde to. Mam i tlak v tech usich, snad jsem si je nejak neposkodila... Při zpevu mych hodin, do rytmu rucicek: "Andrusko, Andrusko" zkusim usnout. Ale ty hlasy jsou fakt hlasky malinky... většinou. Jen je divny, ze ostatni příznaky ted moc nejsou... tak ja nevim. Není to nic hroznyho, ale zit s tim nechci!!! Jako ta dnesni stiha, ja se tak klepala a tak brecela! Fuj. Doslo mi az pak, ze tohle uz mi asi proste z toho chlastu skublo.
Andrea
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Byla jsem střízlivá asi 2 měsíce a všechno vypadalo na dobré cestě. Zdálo se, že s manželem přeci jen ještě máme nějakou naději, že budeme žít normálně, založíme rodinu. Hodně mi pomohl.
No a pak relaps. Alkohol, kokain, lži...
Prasklo to tak, že jsem zapomněla v počítači otevřený dokument, ze kterého to bylo jasné.
Nejdřív trval nekompromisně na tom, že se musím hned další den odstěhovat k rodičům a vše jim říct. Pak od toho tak nějak neurčitě ustoupil.
Stále ale to staví tak, že je mezi námi konec. Nevím, jestli vůbec ještě dostanu další šanci a přitom i kdyby ano, představa, že začínám znovu od nuly...
A navíc teď nejsem ani s čistým svědomím schopná slíbit, že se to už nestane (ne že by snad "hrozilo", že by mi věřil...).
Ty dva měsíce to - kromě prvních dnů, které byly fakt těžké, - šlo vlastně skvěle. Alkohol ani drogy mi nechyběly. A pak prásk!
A teď zase ten starý pocit, jako by nic jiného nemělo smysl.
A vím, že přijdou taky zase ty chvíle, kdy nutkání naklopit do sebe alkohol prostě bude silnější než já (nebo jestli si to nalhávám?).
A můžu si sebevíc tvrdit, že si dám jen trošku. Samozřejmě si dám hodně. A samozřejmě pak začnu shánět kokain.
Nemáme na hypotéku. A já po včerejším "prasknutí" v noci vyrazila taxíkem po klubech a sháněla tam zoufale kokain. Sehnala jsem místo toho pervitin, který jsem nikdy předtím neměla.
A manžel tohle zřejmě ani neví.
Stala se ze mě stvůra. Jako bych už ani neměla autentické pocity. Něco mu k tomu zapáleně vykládám a pak si najednou uvědomím, že prostě jen něco říkám. Necítím to tak doopravdy. Nebo nevím, jestli cítím. Jako by na tom nezáleželo.
Poradíte někdo, jak bojujete s relapsy? Přichází pořád nečekaně, bez varování, třeba jen tak z ničeho nic po 5 letech?
To bude opravdu celý zbytek mého života jen o tom?
A po jak dlouhé době střízlivosti začnete být - podle vašich zkušeností - opět sami sebou?
Díky předem moc za každé info od zkušenějších!
Alhena
Expert Boarder
graphgraph

Jejda, kuciii, dekujuu! <3 To je krasny, první prani je od me nove creeew ). Dekuju moc! :-*
No, ja prave dokázala nepit tri mesice třeba a pak slupa. Jsem se propila do kvartala asi . No a potom před mesicem 2 frisca, a mesic na to na tvrdym 4 dny, patej pivo a sestej sedmička Proseca... je to ale divny, takovy halusky, hm. Třeba se ze me stala schyza, haa! Modelar jako model? Tak to jsem spraaavne chlapciii!
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

Hm, tvarim se, jak kdybych byla riadna trubka , ale bývávalo, ted je ze me uzlíček nestesti. Ale bude lip, doufejme
Andrea
Junior Boarder
graphgraph

No sami sebou....dva měsíce nepilas...to nestačilo? Já by řekl že ty dva měsíce je až moc, abys byla sama sebou. Další věc je, kdy přestaneš s chlastem tzv. bojovat a začneš ho míjet. Já to měl takhle ...po PL jsem měl z pití hrůzu, no a po prvním pitu ..tak po 2 letech jsem tu hrůzu ztratil a přestal jsem chlast řešit. Sem chodím, abych nezapoměl...
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Andrea napsal:
Hm, tvarim se, jak kdybych byla riadna trubka , ale bývávalo, ted je ze me uzlíček nestesti. Ale bude lip, doufejme

Dovoluji si tuto IP adresu zakázát,

Mám na to důvody ve Vašem vlastním zájmu.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

že by nás navštívila a přišla se dobře pobavit nějaká známá firma z minulosti ? Stopka, v pořádku ... konej, od toho jsi tu
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Andrejka, tuto jeden kolega napísal,že "vymodeluj si svoju abstinenciu". Od toho tí modelári
Tie halušky by mali byť pre Teba veľkou výstrahou. Alkohol poškodzuje mozog, spôsobuje aj schizofreniu. Teraz sa z toho možno "vyspíš", Ale príde deň keď už to budeš mať ako diagnôzu, ak s tým nesekneš.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Stopka,

"Dobří holubi se vrací?" Fake?
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Nemůžu jako admin vše říct, ale ,,,,
držme se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...187188189190191192193...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter