Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 10 měsíce
|
|
Moc dekujuuu!! Sochari!!! Tvoji zpravu si normalne ukladam!!! Krasa! U nas ve meste je AA dostatek, mam na vyber, tak muzu zkusit  . Moje aktualni haluze:"Smradlavko! Hej osklivko, nemas u sebe nakou sklenickuuu?" Hm. Jsou po mne.  Jdu se napit caje, prejde to. Mam i tlak v tech usich, snad jsem si je nejak neposkodila... Při zpevu mych hodin, do rytmu rucicek: "Andrusko, Andrusko" zkusim usnout. Ale ty hlasy jsou fakt hlasky malinky... většinou. Jen je divny, ze ostatni příznaky ted moc nejsou... tak ja nevim. Není to nic hroznyho, ale zit s tim nechci!!! Jako ta dnesni stiha, ja se tak klepala a tak brecela! Fuj. Doslo mi az pak, ze tohle uz mi asi proste z toho chlastu skublo.
|
|
Andrea
Junior Boarder
|
|
|
|
|
Byla jsem střízlivá asi 2 měsíce a všechno vypadalo na dobré cestě. Zdálo se, že s manželem přeci jen ještě máme nějakou naději, že budeme žít normálně, založíme rodinu. Hodně mi pomohl.
No a pak relaps. Alkohol, kokain, lži...
Prasklo to tak, že jsem zapomněla v počítači otevřený dokument, ze kterého to bylo jasné.
Nejdřív trval nekompromisně na tom, že se musím hned další den odstěhovat k rodičům a vše jim říct. Pak od toho tak nějak neurčitě ustoupil.
Stále ale to staví tak, že je mezi námi konec. Nevím, jestli vůbec ještě dostanu další šanci a přitom i kdyby ano, představa, že začínám znovu od nuly...
A navíc teď nejsem ani s čistým svědomím schopná slíbit, že se to už nestane (ne že by snad "hrozilo", že by mi věřil...).
Ty dva měsíce to - kromě prvních dnů, které byly fakt těžké, - šlo vlastně skvěle. Alkohol ani drogy mi nechyběly. A pak prásk!
A teď zase ten starý pocit, jako by nic jiného nemělo smysl.
A vím, že přijdou taky zase ty chvíle, kdy nutkání naklopit do sebe alkohol prostě bude silnější než já (nebo jestli si to nalhávám?).
A můžu si sebevíc tvrdit, že si dám jen trošku. Samozřejmě si dám hodně. A samozřejmě pak začnu shánět kokain.
Nemáme na hypotéku. A já po včerejším "prasknutí" v noci vyrazila taxíkem po klubech a sháněla tam zoufale kokain. Sehnala jsem místo toho pervitin, který jsem nikdy předtím neměla.
A manžel tohle zřejmě ani neví.
Stala se ze mě stvůra. Jako bych už ani neměla autentické pocity. Něco mu k tomu zapáleně vykládám a pak si najednou uvědomím, že prostě jen něco říkám. Necítím to tak doopravdy. Nebo nevím, jestli cítím. Jako by na tom nezáleželo.
Poradíte někdo, jak bojujete s relapsy? Přichází pořád nečekaně, bez varování, třeba jen tak z ničeho nic po 5 letech?
To bude opravdu celý zbytek mého života jen o tom?
A po jak dlouhé době střízlivosti začnete být - podle vašich zkušeností - opět sami sebou?
Díky předem moc za každé info od zkušenějších!
|
|
Alhena
Expert Boarder
|
|
|
|
|
Jejda, kuciii, dekujuu! <3 To je krasny, první prani je od me nove creeew  ). Dekuju moc! :-*
No, ja prave dokázala nepit tri mesice třeba a pak slupa. Jsem se propila do kvartala asi  . No a potom před mesicem 2 frisca, a mesic na to na tvrdym 4 dny, patej pivo a sestej sedmička Proseca... je to ale divny, takovy halusky, hm. Třeba se ze me stala schyza, haa! Modelar jako model? Tak to jsem spraaavne chlapciii! 
|
|
Andrea
Junior Boarder
|
|
|
|
|
Hm, tvarim se, jak kdybych byla riadna trubka  , ale bývávalo, ted je ze me uzlíček nestesti. Ale bude lip, doufejme 
|
|
Andrea
Junior Boarder
|
|
|
|
|
No sami sebou....dva měsíce nepilas...to nestačilo? Já by řekl že ty dva měsíce je až moc, abys byla sama sebou. Další věc je, kdy přestaneš s chlastem tzv. bojovat a začneš ho míjet. Já to měl takhle ...po PL jsem měl z pití hrůzu, no a po prvním pitu ..tak po 2 letech jsem tu hrůzu ztratil a přestal jsem chlast řešit. Sem chodím, abych nezapoměl...
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Andrea napsal:
Hm, tvarim se, jak kdybych byla riadna trubka , ale bývávalo, ted je ze me uzlíček nestesti. Ale bude lip, doufejme
Dovoluji si tuto IP adresu zakázát,
Mám na to důvody ve Vašem vlastním zájmu.
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
že by nás navštívila a přišla se dobře pobavit nějaká známá firma z minulosti ? Stopka, v pořádku ... konej, od toho jsi tu
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Andrejka, tuto jeden kolega napísal,že "vymodeluj si svoju abstinenciu". Od toho tí modelári
Tie halušky by mali byť pre Teba veľkou výstrahou. Alkohol poškodzuje mozog, spôsobuje aj schizofreniu. Teraz sa z toho možno "vyspíš", Ale príde deň keď už to budeš mať ako diagnôzu, ak s tým nesekneš.
|
|
|
|
|
|
|
Stopka,
"Dobří holubi se vrací?" Fake?
|
|