Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...189190191192193194195...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Den 3.
Zdravím staré známé a dle slibu se s koncem prázdnin hlásím:
pít s kontrolou (pivko na žížu) mi šlo skoro celou dobu, až na poslední víkend, ten se zvrhnul, takže je nejvyšší čas kočírovat. Dále bych se k tomu nevracela
Psychiatrička, ke které jsem byla objednaná a musela to přeobjednat kvůli dovolené je v úzkém kontaktu s mojí ředitelkou, takže k ní se mi už moooc nechce, na lékařské tajemství nevěřím.
Na strom ořešák se neptejte, nedopadl dobře, bohužel.
Jinak vítám nové "kamarády" a těším se na naše společné psaní. Psychicky je mi dobře už, fyzicky moc ne, mám 3 týdny nohu v ortéze a berle (moje vetché koleno nezvládlo letní nápor, povolily vazy), takže skoro nic nemůžu .
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Santalko, zdravim, zdravim vsechny,

dnes 353. den bez gamblu

Santalko, nekde je zrada, placas se v tom na tomto foru jiz pomalu pul roku a stale prichazeji recidivy.
Abstinenci bys mela kocirovat a pekne v bavlnce pestovat a chranit, zadny psychiatr nema kouzelny proutek a zavislost je zazehnana.
Kazdy je individualni bytost, snad se uz zunas dost dobre a dokazes prijmout takova opatreni abys konecne nastartovala trvalou abstinenci a byla zde dalsim "Socharem, Vcelarem a dalsimi", kteri jsou po pul roce abstinence motivaci pro dalsi, kteri se v tom placaji a nevi kudy kam a pokud jim neprecvakne v hlave - skonci drive nebo pozdeji v PL.
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Santalka: Ahoj, jsem rad ze jsi prazdniny vicemene zvladla a drzim palce at se Ti dari prat se dal. Na jednu stranu Te muze uklidnovat ze pokud jsi ustala prazdniny s kontrolovanym pitim tak na tom nejsi nejak extra spatne, na druhou stranu tenhle stav dlouho nevydrzi a sama vis nejlip co jsi si prozila a jestli to stoji za to. Fakt by to chtelo zacit resit definitivneji .

K tomu lekarskemu tajemstvi - ber to co napisu prosim s rezervou a jako individualni nazor. Nejaky cas jsem se v lekarskem prostredi profesne pohyboval (nejsem lekar ale staral jsem se jim o vybaveni ) a behem toho obdobi jsem ztratil o ceskem zdravotnictvi vsechny iluze. Pokud mas sebemensi podezreni ze zverejneni Tve diagnozy (at uz je jakakoliv) by Ti mohlo ublizit z hlediska zamestnani nebo socialnich vztahu apod. tak si navstevu opravdu rozmysli. Lekarske tajemstvi v CR v realu a praxi neexistuje a to jak na urovni lekaru tak na urovni pojistoven. Sezeni s psychiatrickou by v kazdem pripade melo byt zvladnutelne nekde dal od Tveho bydliste a anonymne a bez pojistovny, myslim ze i JanaK zde neco takoveho zminovala drive.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, znám se. No co na to říct. Ona to ani nebyla recidiva, prostě pokračování v popíjení a dokonce chvilku i v pohodě, chvilku. Jak jsem psala, nechci se k tomu vracet. Lemogu, Tobě gratuluju Snad se udržím na vaší úspěšné vlně. Zdravím všechny holky, jen nevím, co ta Andrejka :-)Nerozumím tomu. Stopko, mávám
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

K psychoušce: právě toho se bojím. Znám zdejší lékaře (otec se s nimi dost kamarádí a vím jistojistě, že normálně všechno vyprdelej, něco dávaj k dobru i před větším obecenstvem), takže k ní nejdu, to by mi rozhodně uškodilo v práci, je nás zde 13 bab a známe, jak to v ženském kolektivu chodí. Uvidíme, co dál. Je to ohraná písnička, ale chci abstinovat NESMĚJTE SE MI. Vím, co mi hrozí a že je to blízko.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka napsal:
Jo, znám se. No co na to říct.
... Snad se udržím na vaší úspěšné vlně. Zdravím všechny holky, jen nevím, co ta Andrejka :-)Nerozumím tomu. Stopko, mávám

Andrea alias Jiří alias Jorga atď. ...je zrejme tento pán, ktorý sa asi nudí pri fľaši a PC:

www.alkoholik.cz/zavislost/forum/12-jen-tak-o-alkoholu-v-beznem-zivote/18080-nevim-co-tu-furt-resite.html?limit=10&limitstart=220#19292

www.alkoholik.cz/zavislost/forum/7-snazim-se-abstinovat/25674-zvladnu-to.html?limit=10&limitstart=140#26028

Ako ukážka pre tých, ktorí prichádzajú do fóra až teraz.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj Ja, aha, díky za vysvětlení. Tak to má ale na druhou stranu docela fantazii a potřebu psát, co?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdravím,
tohle bych doporučila neřešit. Dotyčný(á) zde již nemůže reagovat.

Nechci zde psát konkrétnosti, ano asi určitě potřebuje pomoc, (neuvedu kdo a co), ale...možná se třeba tak i baví jestli budeme reagovat.

Takže bych to uzavřela s tím, že mám zde od majitele tohoto webu důveru a možnosti zasáhnout.

Přeji Vám hezký den.
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 31/08/2016 10:45 Provedl: Stopka.

Stopka, rešpektujem!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ááááááá, známí sloh, ikona i přezdívka, vítám zpět Šantálko

Září máme za dveřmi, tak jdeme opět modelovat abstinenci
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...189190191192193194195...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter