|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 3 měsíce
|
|
Ahoj vsem,
Ja/roslav sk/ neporusuje pravidla, necht si pise svym stylem.
Jestli ceka na to, zue se nekdo chyti a bude s nim souperit ve slovickareni, pak uz je to pro nej zrejme zabava.
Za sebe muzu rict, ze mi jeho komentare nijak nevadi, prectu - pochopim-li -OK, nepochopim -li - nepidim se po smyslu sdeleni.
JO, abych nezapomel, vsak on vi,
dnes 355. den bez gamblu
|
|
Lemog
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Podľa mňa by mal JA rešpektovať, že Dee je Dee. A naopak. Dee rešpektovať ako JA píše. Asi ho to baví, robí mu potešenie takto sa piplať s tými výrazmi. Akoby sa v tom vyžíval. Pochybujem, že sa takto vyjadruje v bežnej komunikácii. Aspoň ja si to neviem predstaviť. Teda keby som ja takto rozprával v práci, tak sa so mnou nikto asi rozprávať nebude. Len nechápem, prečo pri slovenských výrazoch ešte pridáva ich český preklad. Však si tu všetci rozumieme. Alebo nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rozumíme si.
Právě dnes mi kolegyně, taková strašně hodná a naivní pani povídá: Jé, ty nepiješ už půl roku? No, tak to si vyléčenej, to si se mnou to víno můžeš dát!
A fakt to myslela vážně. A já se zaradoval, když jsem si představil reakce, asi pobavený, tady vás na Fóru.
Já nevim, vofrňovat se nebo naštvávat, že někdo nerozumí nějakým slovíčkům, mi přijde jako zbytečnej luxus.
|
|
Sochař
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Čo je vofrňovat?
Ja som mal tiež zlatú kolegyňu, ktorá si myslela to isté. O pár mesiacov pochopila svoj omyl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Krtku, vofrňovat znamená pohrdat, nevážit si.
Jinak já se taky drzim, v tyto dny me chlast nelaka a uzivam si strizlivost. A léčím nohu  . Bazeni zatim nic, hura. Vypracovala jsem si takovej graf, vyhody x nevyhody piti. Mam ho na ocich, mela jsem ho jako tapetu v telefonu  V pripade krize opet nastavim.
Vykroutila jsem se z oslavy 40tin, pristi SO taky neco, je to blby, ale vymlouvam se na nohu. A ta je prej na dyl (lecba), takze mam klid. Stalo se mi to postupne, povoleny vazy uz v Tatrach a pak pri tanci naprasklo a po tydnu se to "dokonalo" pri vareni, noha se prokřupla, ja se zkacela na dlazbu a bylo zle...
Orechy uschly oba, kdyz jsme byli ja i kamoska na dovcach  No nebylo jim dáno  .
Dneska uvarim, udelam si nehty, vyperu dceri saty,do tanecnich a knizka, telka, postel.
Co vy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Krtek napsal:
Čo je vofrňovat?
..."ohŕňať" frňák/rylo/nos.
(manierizmus/povyšovanie sa) 
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Krtek napsal:
Čo je vofrňovat?
Ja som mal tiež zlatú kolegyňu, ktorá si myslela to isté. O pár mesiacov pochopila svoj omyl
Zdravím,
Krtko a co myslela kolegyňka, že to je  když vidím, ten kořen toho slova, tak mě napadá různé)))
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Krtek myslel to, te si kolegyne myslela, ze po pauze sr muze v klidu napit. To vofrnovat k tomu nepatrilo podle me 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Šantalka napsal:
Krtek myslel to, te si kolegyne myslela, ze po pauze sr muze v klidu napit. To vofrnovat k tomu nepatrilo podle me 
Aha  děkuji za vysvětlení. Já používám výraz "vofrňovat" asi jen na děcka, u jídla)))
"Neofrňuj se nad tím a jez."

|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Šantalka napsal:
Krtkovia cez deň spia... ("nevofrňujou" rypáčkem) 
(...a možno aj v noci, či?) 
|
|
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
|
|
|
|
|