Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...198199200201202203204...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 10 rok  
Dovedu, v podstatě tak fungují semináře a školení...prach na nočním stolku neřešíš a řešíš to, co je důležité. Jestli je někdo v léčebně, aby se naučil ráno vstàvat a chodit do práce, tak sorry...
Dee
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

jasně, jenže alkoholici nejsou manažeři na semináři spousty z nich přichází z ulice. Hygiena žádná, strava krabičák. Smysl režimu je tam i vtom, naučit běžným úkonům jako ve školce
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

To màš pravdu, ale to je právě ten kolektivismus...se všema stejně, bez ohledu na individuálnost....ale samozřejmě chápu, že je třeba kompromisu...ve výsledku je ovšem 5 % úspěšnost
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Dee napsal:
Krtko nechápeš....režim ok...pionýrský tábor...já měl na mysli ten šok z toho, že jsem tam....
Šok z toho kam si to až dopracoval? To hej, to poznám. Na obed som došiel a prvú noc som strávil takými myšlienkami, že Preboha bolo mi toto treba? Kvôli blbému chlastu? Až sem na PH? Mám pocit, že Predná hora predstavuje na Slovensku v bežnej komunikácii medzi obyčajnými ľuďmi synonymum totálneho morálneho a ľudského úpadku.
Je veľký rozdiel aj medzi jednotlivými lečebňami na Slovensku. Jednak čo sa týka zdravotného personálu, no a samozrejme sú dôležité financie. Nie každá liečebňa má k dispozícii tenisový kurt, malé futbalové ihrisko, na nohejbal a k tomu krásna príroda. Plus ubytovanie na slušnej úrovni vzhľadom na to, že je to len liečebňa pre závislých.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek napsal:
Dee zažil šok, Zdenek bol v lagri, Angie niečo podobné. Ľudia to ste kde boli? Tak nevravím, že je to dovolenka pri mori. Samozrejme režimová liečba, ale dá sa to v pohode prežiť.
Ale veľa z tých, ktorí boli na liečení tu nechodí resp. nepíše. Mám pocit, že toto je akési svojpomocné samoliečiteľské fórum.

Tým šokovaným dezertérom a anarchistom zrejme ich presvedčenie triezvieť dlho neposlúži ani nevydrží.

Bez režimu, (seba)disciplíny a usporiadanej hierarchie v mysli a svetonázore prežijú horko-ťažko niekoľko cravingov...

(Maturitu v živote sprevádza často aj náhle a prekvapivé pokušenie, ako napríklad craving → bez avíza alebo upozornenia!)

A na TO je potrebné sa fundovane pripraviť!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

No tak JAroslave, craving som eště nemal....a dezertér..ty jsi furt ve válce s alkoholem, co? Zkus žít a nebojovat..
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

A proč do toho pleteš maturitu.....že ty nejsi v pořádku?
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

já vím, s tím kolektivismem máš pravdu, taky mě to sralo, ale po měsíci jsem přestal vnitřně vzdorovat a zapojil se do programu, uznal jsem porážku i to, že venku při neukončení to rozjedu na plný kule znovu. Úspěšnost ? beru za úspěch i to, když držíš v abstinenci třeba 5 měsíců, což někomu může i zachránit život a léčbu opakuje. Těch 5% je těch co abstinují rok a více. Myslím, že v zahraničí léčba nebude o moc jiná, snad jen lepší vybavení budov a okolí, záleží kolik který stát vynaloží prostředků do těchto léčeben
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

To je fakt, oni počítají s tím, že se tam člověk bude vracet a tak je nutno, aby v mezidobí mezi léčbami fungovali relativně normálně. Ono taky chtít po 25 letém člověku, že si do smrti necucne, je čirá fantazie
Dee
Platinum Boarder
graphgraph

Ja myslim, ze v tech soukromych lecebnach je ten pristup jiny, ale kdo na to ma, ze?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Stránka: 1...198199200201202203204...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter