Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...214215216217218219220...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Sochaři, tá bezmoc je fakt neskutočná v takých prípadoch. Nech robíš čokoľvek, stálej je to na h....
Ja som tu stránku slovenskú spomenul z jedného dôvodu. Všetky knihy sú o príbehoch alkoholikov. A tam je to väčšinou o tom ako to prežívajú blízky. Tam alkoholici takmer nepíšu. Aj ta stránka je poňatá ináč ako toto fórum. Keď čítaš pribehy alkoholikov v knihe, tak už je to písané trochu s nadhľadom, v abstinencii aj keď sú to skutočné príbehy. A tie príspevky tam v tej diskusii píšu ľudia, ktorí ten stav s alkoholikom bezprostredne zažívajú. Píšu z partesu, čo ich v tej chvíli napadne. Často v hneve, v bezmocnosti nad svoju situáciou, keď si už nevedia rady ako ďalej. Odporúčal by som to prečítať tým, ktorí majú rodiny a hľadajú motiváciu nepiť. Nech sa vcítia do kože blízkych, čo prežívajú. Možno sa preberú.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Občas, ak si niekto prečíta nejakú knihu s príbehmi alkoholikov, tak potom napíše, že to bolo drsné. To nechce zažívať.
Ale tým, že príbehy zo života s alkoholikmi asi nikdy neboli takto spísané(aspoň o tom neviem a ak áno, ospravedlňujem sa), tak tu len ťažko nájdeš príspevok, že tá moje žena, deti, priateľka, rodičia so mnou museli mať hnusný život. Už nechcem, aby to museli opäť prežívať.
Sebakriticky musím priznať, že aj ja som bol kedysi taký. Bohužiaľ.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek,

Děláš moc dobře, že sem na fórum svůj příběh píšeš. Je to nejen pro tebe jako strašák, ale i pro nás, že recidiva není ještě konec. Nakonec pro každého kdo přijde a hledá informace. Díky za to, že sem chodíš.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek - to nebylo vůbec na Tebe.. promiň, pokud to tak vypadalo..já jen..všeobecně, no Mrzí mne, co se i přes registrace z tohohle fora stalo.. koukni třeba do knihy návštěv, tam jsou zoufalá volání o pomoc bez registrace. Nikdo neodpoví.. Ano, vše, co popisuješ jsem nezažila a snažím se, abych ani nemusela. Asi ještě nemám své "dno" za sebou a ani nechci mít, v tomhle je to tu super.popisy stavů, který jsem nikdy neměla a vím, že pokud si dám... čeká mne totál krach..a zde popsané stavy. Proto tu to čtu pořád, ač zdárně sama abstinuju již x měsíců.
Nepočítám to, proč taky Ale pokud mám krizi, radši pročtu archiv... v nejhorším prostě otravuju jinde..
Nic proti nikomu,hádky k tomu všemu asi patří.. velmi ráda čtu lidi, kterým se zadařilo a abstinují x let, nebo jen měsíců.. je to naděje, že to možná dokážu i já
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Tá kniha návštev už tu bola skôr spomínaná. Ja som to hľadal a nemôžem to najsť.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek, je to pod kontaktom. Ja som to teraz pozerala, ale my tam nemozme reagovat ani poradit, to moze len majitel webu. Ale je tam odkaz aj na toto forum, ale ti ludia asi napisu tam, nedostanu odpoved a potom sa uz tento web nevratia...

Jani super, ze sa drzis..
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Vďaka, už som to našiel. Veď každý sa môže zaregistrovať. Všetky prihlasovacie údaje si môže vymyslieť. Len nezabudnúť. Všetci sme tu zaregistrovaný, ale píšeme anonymne. Nikto netuší kto sme, odkiaľ sme. Pokiaľ to mi nenapíšeme do príspevku.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek, technická jako to, že nejsi v robotě ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ja robim na zmeny. Teraz mám voľno. Konkretne zmenovanie rozpisovať nebudem. Je to iné zmenovanie ako je bežné, tak preto. Občas medzi tým nejaká dovolenka.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

jj chápu, chtěl jsem jen odlehčit diskusi, tak jdu makat já pěkný den
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...214215216217218219220...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter