Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...218219220221222223224...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 8 měsíce  
Jak psaval Sochar: jako clobrdo. Zpatky na Start... Dobrou vsem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

k tématu dne, já to cítím takto: Nepiji, chodím do zaměstnání, platím daně. Rodinu už jsem ztratil dávno, děti mě neznají a znát nechtějí. Přátele jsem nechal v bývalém bydlišti a již nehledám a nové nemám. Snažím se pospravovat a vyřešit všechny chyby, které jsem způsobil chlastem za desetiletí. Rodičům jsem nebyl dobrým synem. Léčbu alkoholismu jsem prodělal v ústavu a něco mi to dalo. Pokud si kdokoli myslí, že to k životu stačí, já si to nemyslím. Nazpět se hledět nemá a budoucnost neznám. Vy, kterým zůstali partneři, rodiny, přátelé, vlastní domovy, važte si abstinence.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Díky, Ladislave. Máš pravdu, neměli bychom myslet na to, co máme pocit, že jsme ztratili, ale na to, co ještě ne...
Alhena
Expert Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
...děti mě neznají a znát nechtějí. Přátele jsem nechal v bývalém bydlišti a již nehledám a nové nemám. Snažím se pospravovat a vyřešit všechny chyby, které jsem způsobil chlastem za desetiletí...

Ladislave,
málokomu stačí k životu vědomí, co všechno ztratil a pokazil. I já mám za sebou část života, na kterou nejsem hrdá. Těžko nehledět nazpět. Moc přátel mi z toho života nezůstalo, vlastně jedna kamarádka. Snažím se zahnat závislost do kouta, abych nepřišla o syna, o to nejdůležitější, co mi z toho života zbylo. Velmi špatně se mi dýchá při pomyšlení, že bych ho mohla ztratit navždy.
Pospravovat a vyřešit všechny chyby, které jsme způsobili chlastem pro mě znamená, pospravovat i sami sebe,spravit chyby, které jsme spáchali sami na sobě, spravit svůj pohled na sebe a svůj život, minulý i budoucí. Máš pravdu, to, co píšeš, k životu nestačí. Věřím tomu, že střízlivost znamená radost a ne trápení, když se nám to teď nezdá. Časem k tomu dojdeme, když se budeme snažit, jenom se nesmíme zavírat do ulity a lámat nad sebou hůl.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Ja už minulosť neriešim. Čo bolo, to bolo. Minulosť riešim len v tom zmysle, nespraviť tie isté chyby. Poučiť sa z nej. Teraz, keď už takmer rok abstinujem, mám z toho radosť. Pre mňa abstinencia rozhodne nie je trápenie. Mne bolo dobre aj predtým tie 2 roky. Bolo mi fajn triezvemu, len som neriešil veci, ktoré som mal riešiť. Odkladal som to. A v určitý moment sa toho nakopilo príliš veľa a prevalcovalo ma to. Sadol som do krčmy a ožral sa jak divá sviňa.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Lado,
takove shrnuti, mno. Pochopila jsem to tak, ze bys mel zapracovat na nejakem tom seznameni O nejakych pokusech ses uz zminil. Je ted nejaky objekt na obzoru? Nebo inzerat v obehu? Seznamka? Sance na vztah (treba i kamossky)?
Jinak u nas klasika. Manzel na me celou noc vypoustel vzorky vseho, co vcera na vylete vypil a vstal se slovy: pojedu se projet na hory. Pujdem vecer do hospody?
Ja si nestezuju. Uz zde nekdo psal: neprenaset nase rozhodnuti na ostatni. Je to nade vec,ne jejich. Ja jen, abyste si nemysleli, ze spolu popajdame na prochazku do lesa
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Lado, Ty z;ase makas? A v praci dobry? Ja placam.paty pres devaty. Honej.me chute. Sladky, slany, kysely... zajimavy. Zaclo to uz snidani. Nejsem zvykla snidat, ale prej se ma. Zadna novinka. Ale rozezranej den
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Máš pravdu, přepadla mě myšlenka dojít si pro něco do žíly, tak jsem začal pracovat. Rozbombardoval jsem celí byt, úklid třeba to povolí.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Cheché !!! Já taky chybi.mi systematicnost, takze vsechno najednou zacnu (okna, vanu, zrcadla, hajzlik. Do zoho kafe a cigaro na balkonec(tam kdybych mela sebou hadru tak taky zacnu), vratim se do bytu, cumim jak pero, co to je... do toho podlahy, umejt zidle a dosla mi energi. A vsude bordel, pritom uklid, ze... No uz to mam, ale byla to pecka. Jeste se mi klepe ortéza
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

hi hi, koukám že máš naprostý přehled tak nějak to teď mám, až na ty okna, na ty se.u zatím. Asi jsem to ale neměl dělat, došla mi šťáva a chce se mi odpočívat. Jsi moc fajn děvče ... nechceš se rozvést ?
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...218219220221222223224...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter