|
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok, 2 měsíce
|
|
Jo, od nas byl ten rachot, rány a řev...  Taky kytara, piano a fletna a...
nas to taky zustalo  .
Zvykly jsme si ale ted s mamkou pri nasich setkanich nepit (opalovačky, grilovacky, prochazky atd). To jsem zavedla nejak po vstupu sem. A i kdyz porusim, tak tam ne
Je to lepsi, neblabolime atd a normalne se rozejdem a neni pruser. Což bejvalo. Ostudy, hádky, kravály...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Prudence, ty se nesmis napit. To prece vis. Tp by asi byl konec  musis byt silna, podrzet aspon duchem syna a jeho zdravi, byt tu pro nej strizliva...takovy blby myslenky ignoruj, ty nejsou tvoje, to vysila chlast!!!
Revitalizaci chystam taky. Jen co vstanu z postele  Jesteze tu nemam zrcadlo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
za ty roky jsem si všiml, jak se dají lidé ovlivnit. Chlápek co si našel mou mámu a jsou spolu už nekonečně let, se podřídil a i když mu to bylo proti srsti, občas si dal s mámou - smutné. Dnes, když jsou už na sklonku života a mamka už pít nemůže, on si občas ještě tu lahev vodky na 14 dní koupí a nějaké piva. Prudence, tak ty máš ráda kočeny, to se mi může hodit, až si pro mě přijedou z blázince. 
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
A co mamka Lado, jezdis na obidky? Je to ok?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
je to hodinka co jsem od nich přijel. Dnes navařili dobře  karlovarské knedle, č.zelí a kuře. Mamka si stěžuje na zdravíčko, ale to asi ke stáří patří. Otčím je morous od přírody  A jejich 16ti letá čuba, ta už neví o světě, jen chodí, už neslyší, pochcává se .. ale utratit, by bylo pro ně jako vražda
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Mnamnam  to je dobre, ze udrzujes vztahy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Já jsem naopak černá ovce rodiny, tedy se svým strýcem, který na Moravě lije zvesela celý život a je mu 75. Táta si sem tam dá pivko. Strašně mi vadilo, když mě posílal do hospody pro pivo k obědu, v patnácti jsem se vzbouřila, že už se na mě ti hnusní vožralové nebudou čumět. Za dva roky všechno jinak, parta, mejdany, úplně něco jiného než ty trosky v hospodě, užívali jsme života vesele a rychle. No a jak to dopadlo.
Šantalko, já vím.
P.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
se džbánkem pro pívo k nedělnímu obědu  taky to znám, dokonce ten otcův džbán mám doma na památku
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Jojo, ja cca od 15-16. Hospody. Párty v parku s pankacema, rockoteky, discoteky,mejdany, zaskolactvi,npcni uteky z domu... Ale to k tomu asi patrilo. Ten "rybnik" holt uz pretekl, psychika i fyzicky zdravi si vybiraj svou dan a nastal bod zlomu.
Kiro, pracuju na "plánu", mimojine manzel opet v hospode, neva. Volala kamoska, lakala na oslavu na dvojku, rekla jsem popravde, ze nechci pit a ani slavit. Je to fajn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Někdo, kdo dnes čte mě a šantálku by mohl konstatovat : ach, když nemůžou chlastat, aspoň o tom furt píšou 
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|