Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...227228229230231232233...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 7 měsíce  
Ladislave,
kočičky miluju a jedna mi teď drží můj nervový systém. Jste silná trojka - vy, Antabus a kočičí hraběnka Filoména. Zas to na mě začalo padat a Fíla rázně zakročila. Leží tu se mnou, a šlape a šlape a vrní, jak motorek. Když mě napadne obvzlášť blbá myšlenka, zpomalí, koukne na mě, jako by chtěla říct, co blbneš. Marně dumám, proč už jsem si dávno nějakou nepořídila. Pohlídám ráda, až pojedeš k moři nebo na Mácháč, do blázince nepojedeš, viď?

Ja, Ahoj,
tohle forum mě včera zvedlo ze dna, když jsem zapomněla plavat -a drží mě s hlavou nad vodou

Šantalko, moc přeju, že jsi to dala. Já to taky dávám, jakž takž. Nechci si pořád stěžovat, ale jsem tu s vámi. Važ si toho, že jsi střízlivá u dcery, za chvíli tě potřebovat nebude a čas se nedá vrátit.
P.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Jen by mě opět zajímalo jak je to u Zdendy(sk), je neděle, ráno by měl jít do práce
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Prudence, k tomu blázinci asi takto. Víš já se sice cítím dobře, ale porušil jsem již abstinenci letos 3x. Což je špatně. Kdybych měl odpovídající hlídání pro svou potvoru rozcapenou a dořešené záležitosti osobního rázu, bych se chtěl dobrovolně přihlásil na posilovací kůru, tak 1-2 měsíce
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Prudence, kocicku Ti kamaradka sverila prave vcas, vid? S dcerou mas pravdu. My mame hezkej vztah a bez meho chlastani mnohem hezci. Nebojim se ji podivat do oci.
Lado, to das....
Zdenda se bud vyspava, nebo... je to skoda, rikala jsem si, ze je kabrnak, kdyz dal mesic
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

musím ještě ale počkat až mi soud přidělí insolvenčního správce, takže tu posilovačku vidím nejdříve po novém roce. Šantál, to dám pro svou jistotu. Pak budu mít opět možnost jezdit na týdenní posilovačky, což jsem pos..l
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

No jo... to jsou holt ty okolnosti. Do karet nekdy nehrajou . O to musime bejt silnejsi, vsichni.
Je mi s vama dobre
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

A jiné možnosti zavrhuješ?
AA - dá se tam dojet, není to na Měsíci
Antabus - nemám ho ráda, jako žádnou chemii do těla, ale pořád lepší než C2H5OH (ethanol)
Stejně je to ve finále jenom na nás, tak je snad jedno, co všechno pro to jsme ochotni udělat.
Vím, že jsi zapřísáhlý "léčebňák", ale proč nevyzkoušet všechno, popadnout jakoukoli šanci. A když budeš vidět, že to pro tebe není cesta, vždycky tu léčebnu můžeš dát.
Taky se léčebně nebudu bránit, když uvidím, že to nikam nevede.
P.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Prudence? napsal:
Vím, že jsi zapřísáhlý "léčebňák"

nejsem zapřisáhlý , ale u nás AA nejsou, navíc jsou na mě moc, jak to napsat .. jsem ateista. Já raději tu jistotu co 3 měsíce týden mezi svými
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ta víra me tam taky odrazuje. Prihlasila jsem se na takovy on-line sezeni a temer 100% prispevku /dennich zamysleni je o Bohu... o vire a o zazraku. Nevim, jak to chodi v realu. Treba je to dobry.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Prudence? napsal:
Vím, že jsi zapřísáhlý "léčebňák"

nejsem zapřisáhlý , ale u nás AA nejsou, navíc jsou na mě moc, jak to napsat .. jsem ateista. Já raději tu jistotu co 3 měsíce týden mezi svými

Ladis,

aj "a-teista" verí vo svoju formu poriadku/rádu a jestvovania sveta, má teda vieru vo svoj model a je "veriaci". Toto ponúkajú aj AA. Vesmír je zatiaľ stále "iba" jeden a je pre všetkých - bez rozdielu...

Ver si, hoci, aj v "spaghetti monster", Univerzum, Holoverzum alebo Omniverzum, Kozmos, Prírodu, Najvyššiu Inteligenciu/Myseľ, ak Ti to pomôže lepšie pochopiť 12 krokov programu, sprevádzajúcich Ťa do triezvosti v odporúčanom koridore 12 tradícií.

"Rozhoduješ sa a zodpovedáš vždy "iba" sám a za seba!"

"Nie je Tvoja povinnosť: → poslušne "papagájovať" všetko"...
Aj o tomto je *sloboda od/zo závislosti*...

"Kto chce → spôsob si vždy nájde!"
(...ak nechceš, nájdeš si pre zmenu hocijaký "dôvod!")

(Kto chce hľadá spôsoby a kto nie - ten hľadá dôvody!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Stránka: 1...227228229230231232233...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter