Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...231232233234235236237...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 7 měsíce  
Teda vědomě. Hrubka se vloudila
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

zdenek, píšeš:
...Mám strach...MUSÍM niečo už vymyslieť...už je mi to trápne..moje alko excesy...

Zdeno,

už nič "nevymýšľaj" → "začni radšej konať!"

(Čo a ako - to už vieš, tak neohlupuj aj sám seba!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

zdenek napsal:
..fakt neviem..ako skončím...trvá to už fakt dlhooo,môj problem.. napisal som si čo sa stalo za posledné roky...kvôli chlastu..a neda sa to čitať..tragikomedia.
Vieš veľmi dobre ako skončíš. Na čo bolo dobre si to písať. Neustále sa rýpeš v minulosti. Nechaj ju už tak. Už ju nezmeníš. Radšej si si mal napísať, čo máš spraviť pre svoju abstinenciu. Nestačí len chodiť na AA, spraviť si čiarku, že si tam bol. Musíš byť aktívny v abstinencii. Rady máš tu na tejto stránke, aj inde na nete. Sám to aj tak nedáš. Len klameš sám seba o opaku. Nehľadaj dôvody prečo sa to nedá, ale ako sa to dá. Ak budeš stále rozmýšľať tak, ako tu píšeš, nikdy to nedáš. Ani s 10 liečeniami. Musíš doslova prekopať svoje myslenie. Musíš začať myslieť pozitívne a nie sa neustále ľutovať a nadávať na alkohol, aký je to démon. Začni už konečne niečo robiť. A začni detoxom. Nedávno si písal, že si bol u psychologičky. A ešte v ten deň si písal, že piješ borovičku. Tak aky význam majú tie sedenia. Aký význam bude mať psychiatrička v stredu. Len aby si si pokecal?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek...má to význam...chce ma psychiatrička vidieť,vie že zase pijem.Povedala,že keby sa to dalo nasilu ma zavrie na PAL.2x som bol na PAL..no vždy len mesiac..málo.Preto neviem,či tam isť...chcelo by to súdny príkaz alebo ma zbaviť svojprávnosti...načas.Už fakt neviem!a píšem sem rád..lebo to pomáha..sa vypísať...duši sa uľaví,rozumiete mi..závidím vám abstinenciu..v dobrom ako.môj cieĺ a sen....už som ticho.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, moc tomu nerozumím. Můžeš mi to vysvětlit jako malému dítěti ? Mnoho lidí zde na fóru ti naprosto jasně říká co máš teď udělat. Ty sám ráno v příspěvku napíšeš co uděláš. Já dojdu z práce a nic !!!!!!!!!!!!! Opět čtu, že půjdeš někam někdy. Prostě tomu nerozumím, vysvětli
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Láďo....za posledné 4 roky som volal 3x záchranku...ako mi bolo strašne.To neviete...dali mi infúzie..diazepam a odporúčanie na PAL.ráno som chcel volať 112 zo zúfalstva...no ustál som to nejako vďaka diazepamu.Nekecám!!!mám nechať všetko tak a ďalej?čo...byt jedine prenajať a dať sa do blázninca na4-5 mesiacov....mám záväzky..finančné..budem bezdomovec po liečbe?potom začnem fest chlastať alebo povraz.ááno..rozmýsľam ako by to išlo urobiť..takto nemôžem fungovať...rodičia sú na dôchodku...sestra sa nebavi so mnou..za chlast.Kamoška rieši syna..je zavisly na počitači..nepracuje..Hľadám východisko...tak je to.nezaplatím splátku a exekútor je tu ako na koni...a čo potom?
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Tak ani ja.nejak som sa už stratila.
Zdenek ako tvoja psychiatricka sa dozvedela,ze pijes?si jej volal?
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Nie.kamarátka jej zavolala...a objednala ma.Poznajú sa ...to pre mňa urobila..no viac nie.Je nahnevaná...aj pre chlast nie sme už spolu..Žili sme spolu v domacnosti 9 rokov.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj všem: dnes 372. den bez gamblu

Zdenek,

kecy, kecy a zase jen kecy.
Koho tady chces balamutit. Jedine sam sebe. Alkohol je silny souper a ty jak je videt to nezvládáš podobne jako Vcelar a další, bez odborne pomoci.
Exekuce. Ty blazne. Pokud se nepujdes lecit, skoncis v exekucích tak jako takl, protože chlast te drzi velmi pevne pod krkem a utahuje smycku. Z vlastní zkusenosti vim, ze i s exekucemi se da v pohode zit .....prioritni úkol každého závislého je vypořádat se se zavislosti a potom, az budes v pohode, muzes resit.........vse jsou jen vymluivy..........cekas ze te bude někdo litovat? HAHAHA.....nechci se te svým komentářem jakkoliv dotknout ale ty v tuto chvili neuvazujes racionalne a hledas vymluvy proc nejde to anebo tamto.........pokud je tva kamarádka - byvala pritelkyne ještě aspoň trochu při tobe, požádej ji o pomoc aby ti zajistila hospitalizaci, ty to sam nedokazes a psat na forum jak jsi v haji ti nepomuze

Zacni jednat, zachran se, vykasli se v tuto chvili na zavazky a exekuce, ty te stejne neminou, budes-li chlastat

Hodne stesti
Lemog
Gold Boarder
graphgraph

Zdendo, jsi stále můj kamarád, ovšem to co provádíš je špatně. Já ti nechci radit, Ty totiž máš na všechno odpověď a nic si nenecháš vysvětlit. Všechno je řešitelné, tvé dluhy, či hypotéka je nic, proti tomu co provádíš. Pokud nenastoupíš na detox, je možné, že umřeš a vše za tebe pak bude platit rodina. Opravdu mě štveš, jsi jako malé dítě, zavolej detox a zítra nástup !!!
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...231232233234235236237...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter