Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...232233234235236237238...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 7 měsíce  
Zdendo,

jestli chces dosáhnout neceho, ceho jsi ještě nedosahl, musíš udelat něco, co jsi ještě neudelal
Lemog
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Zdenek, ked tuzis po sudnom prikaze aby ta zavreli na liecenie, preco to nespravis sam? Chapeme existencne problemy, ale tie budes mat tak ci tak, pokial sa nepojdes liecit.

Pracovat nebudes casom vladat vobec a ako budes vsetko platit, ak ta vyhodia z rpace. Takto na liecieni by si aspon dostaval nemocensku a vysiel by si stadial aj ked bez nicoho ale trezvy a mohol by si zacat riesit svoj zivot.
takto to nedokazes a ty to vies. Ty stale rozmyslas len nad tym, aky je alkohol demon a kolko ludi sa upilo, ale pripada mi to ako osprvedlnenie pre teba, ze pijes.

Ano, je to demon, ale len pokial ma nad tebou moc a tu moc mu davas len ty a niekto iny. Kolko ludi sa upilo? Ale aj kolki sa rozhodli tak neskoncit a isli sa liecit . Vid napr. Ja, Lada, Krtek tiez podla mna neboli na tom lepsie ako ty, ale isli sa liecit a aj ty sam vies, ze mesiac nestaci. Inspiruj sa tymi co to zvadli a nie tymi co to nezvladli.

Vies kolko je na svete bezdomovcov? tak teraz sa budeme inspirovat nimi a povieme si, ked skoncili tak oni, skoncime tak aj my? ved oni za to nemozu, tak ani nam nebude moct nikto nic vycitat a pojdeme v ich slapajach?

Teraz ti pripada vsetko cierne, neriesitelne a beznadejne, to je vzdy tak v tom kolobehu pitia a vsetci to pozname. Po 3-6 mesiacoch triezvosti by si to videl uz uplne inak a neriesitelne sitaucie by sa ti odrazu zdali celkom slusne riesitelne. Kasli teraz na byt a na vsetko materialne, teraz sa od toho oslobod a snaz sa zachranit si zivot.

Ber to tak, ze napr. keby ti hori dom alebo by si bol v horiacom lietadle alebo v potapajucej lodi, tiez by si stadial co najskor utekal, aby si si zachranil zivot a kaslal by si aj na vsetko materialne co by si tam nechal. Provorada by bola zachrana tvojho zivota a ty si teraz na tom podobne.

Psychiatricka sa mozno snazi, ale vidiet, ze to na teba nezabera a ze to nestaci. Nespoliehaj na to, ze ona ti pomoze, ked sa tak doteraz nestalo..Pisem ti to preto, ze ta mam rada, podla mna pokial si triezvy, si fajn chlap a nie si ani takyto ufnukanec, ale to z teba robi alkohol..tak sa uz poriadne nastvi a vezmi mu tu moc co ma nad tebou..je to len na tebe..nikto iny mu ju vziat za teba nemoze, len ty sam...
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Téma: "První dny bez alkoholu" vs "Poslední dny s alkoholem"

zdenek, tá kamarátka vie, že píšeš ako zdenek na alkoholik.cz? Ja len aby nám potom dala vedieť že už sem nikdy neprídeš a mohli sme doma za teba zapáliť sviečky.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Šantálko, nemáš doušek mátového čaje ? nejak mi vyprahlo z toho našeho nešťastného Zdendy. Neber to nikterak v humoru, opravdu mě to zlobí, je tam už nástup něčeho, čeho i já se bojím
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

presne tak, myslim si,ze matovy caj nam uhasi smad,ale presne ako pises Ladislav, ja mam zo Zdenka pocit "déja vu".toho sa bojime asi vsetci
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

aj hypoteka sa da riesit, vlastna skusenost
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Žilincan tak to bolo tvrde,ale zial je to tak.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Kaťuško, já bych o něho nerad přišel, je to fajn kluk ... ono stačí jen malí krůček, jen, já vím
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Zdeno, ty vieš veľmi dobre, že liečenie netrvá 4-5 mesiacov, ale 3. Bol si tam 2 krát po mesiaci. Preto nevieš, či tam ísť. To ťa vyhnali alebo ako. To si stihol akurát možno vytriezvieť a trochu sa dať dokopy psychicky. A ver tomu, že bezdomovcom by si byť nechcel. A hodiť si to nie je také jednoduché ako si tu píšeš. Tak popros rodičov či by ti nepomohli tie 3 mesiace s bytom, s platením. 3x si volal záchranku za 4 roky. No je tam toho. Mňa vozili každý rok minimálne raz, 15 rokov. Také absťaky som mal, bál som sa že to neprežijem. Ale nevzdal som to. Trvalo mi kým som pochopil ako na to, kde robím chybu. Máš na výber. Buď sa v tom budeš motať ako ja, ako taký idiot. Alebo si necháš poradiť. Ráno si tú 112ku mal zavolať. Nie len preto, že Ti je zle. Ale preto, že už chceš konečne začať so sebou niečo robiť. Teraz sa z absťaku možno opäť dostaneš. Bude Ti lepšie a začneš opäť špekulovať, prečo nemôžeš. Miesto toho ako môžeš. Hľadaj riešenia a nie výhovorky.
Každý Ti tu niečo radí. Ale mne to pripadá tak, ako to tu raz spomínal Včelař. Hádzať perly sviniam.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ladislav myslim si,ze nikto z nas.to o tych krockoch to vieme vsetci ake je to vsetko zradne.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...232233234235236237238...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter