Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...234235236237238239240...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 7 měsíce  
No, jestli dnes nemusíš "uklízet" po kočičce A jak ses vyspal? Já divně. Bolely mě obě kolena a nějak se mi to promítalo do snů...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ale, nechtělo se nám s kočkou vstávat. Teda ona zase chrní a já uź od šesti roztáčím kola kapitálu Upřímně ten Zdenda mi dává, ale když je člověk pod párou, z vlastní zkušenosti vím že ani mě se pak do blázince nechce a vyhýbám se tomu.
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Ahojte....tu je krásne slnečné ráno...no chladno.ŠANTAL v noci som spal cca 3 hodky,trasiem sa ako ratlík,je mi zima,o chvíľu teplo.No to poznáte asi všetci.LÁĎO sám seba som sklamal,nechápem to.Viem,že nemôžem piť a mi prepne a dám si a potom neviem prestať...KIRA-myslim na to,čo si mi napísala.Áno som na Titanicu a potápa sa.Musím si určiť priority...tak celkovo.Dnes som nepoužiteľný- chce to čas.Vedomosti mám z kliniky drogových závislostí.Len to dodržať...je u mňa problém!
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ladislav napsal:
Ale, nechtělo se nám s kočkou vstávat. Teda ona zase chrní a já uź od šesti roztáčím kola kapitálu Upřímně ten Zdenda mi dává, ale když je člověk pod párou, z vlastní zkušenosti vím že ani mě se pak do blázince nechce a vyhýbám se tomu.

Laco,

..."a, keď sa ako-tak pozviechaš a preberieš do života - prepadne Ťa spásny nápad/myšlienka(?), že si nad "tým všetkým" vlastne vyhral a uvádzaš vlastnú myseľ vedome do omylu, že Ty-jediný už "vieš ako na to!" ... a pokračuješ v zabehnutom kolotoči opijášov "odvážne" znovu ďalej!"...

("Svätá prostota!"... alebo "naivita"?... po toľkých pokusoch?)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ahoj šantalko,,
vyšetření máme za sebou. Ex měl hned po příchodu poznámky o mé střízlivosti, v tu chvíli byl na facku. Když viděl, jak se tvářím, hodil zpátečku a omluvil se. Jsme vycukaní oba. Aspoň co se týče malýho, jsme pořád na jedné lodi a za to jsem mu vděčná.
Jinak se držím. Občas mám záchvaty paniky, začnu se klepat a špatně se mi dýchá. Vytvořila jsem si v noci takovou mantru, že to všechno dobře dopadne. Když je nejhůř, opakuju to dokola. V práci je to lepší, doma aspon kočička. Vyrazil se mi opar přes půl huby (první v životě), zombie se vrací
Jak je dceři? Už líp? Sober - Kelly Clarkson dobrá meta... three months
P.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

No, 3 měsíce, to je pro mě v nedohlednu Třeba překvapím...
Dcera čekala od 7 - 9,30 u Dr., výsledky stěrů atd. budou zítra. Dnes má být doma, takže si beru odpoledne volno a budu jí opečovávat (kuřízky, medicínka, čajíčky, zábaly). A sebe taky, mám rýmu a postel mi taky bodne.
Tak Ti budu moc držet palce, ať to dobře dopadne. Bude líp Drž se. Dobrá mantra, tou se nedá nioc zkazit .-)
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak rizky se povedly, ted uz obe lezime
A cajickujem. Ja posledni dobou caj Detox, cistici, uz mi i chutna
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

doufám, že je čaj bez rumu hi hi
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Přišla bych ti ty řízky aspoň očichat, žaludek stávkuje, koupila jsem si Nutridrinky a večer dám s číčou polívku. Pevnýho nic nepolknu, už je 3kg dole. Z bylinek mám nejradši meduňku, zkoušela jsem ostropestřec, ale ten mi nechutná, takže játra mají smůlu. Kurýrujte se, tady sluníčko, ale na mě už zima.
Ladislave, už jsi doma s micinkou? Nácinka se jmenuje? Fíla mě dnes přivítala vyčítavě, že jsem ji nechala tak dlouho samotnou. Jakmile mě v neděli vzala na milost, už se chová, jako bych jí patřila odjakživa.
P.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph

Tak poslu vuni rizku. Manza jde za chvolku smazit druhou varku.
S tim jidlem: to znam. Ja pak nemela potrebu jist. A kdyu jp. Neslo zvejkat a polykat, byla,to drina neco snist. A boj s priborem/lzici, tres rukou....
Tak aspon polivku jez
Lado, je bez rumu.
Pomalej, drzis se? Rachel, ok?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...234235236237238239240...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter