Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...22232425262728...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
*smitby=smutny
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Driv jsem běhala 10 sama se divím, ze jsem to dala chtěla jsem pít tak jsem to vybehala. Já ctu kriminalky ty sesity detektivek. Uz se mi zavírají oči. Dobrou a at se nám zítra daří
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Běhu zdar a dobrou vsem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Den 6
Od rana nervozni, boleni hlavy, podrazdenost, smutek. Manzel v hospode, pije ted snad i za me. Ja u TV a knizky, v sobe divny prazdno. Zitra snad bude lip. Vydrzte, ozvete se.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

7 den
Jsem na tom podobne jak ty tresti me hlava jsem nervozni a jeste mam chute. Je to hruza ja cumim jen tak do tmy vzala jsem si prasek na spani. To prazdno jen tak nezmizi neumim zatim zit bez chlastu. Musim se to naucit a bude to boj. At uz je jen lip ))
Katka
Gold Boarder
graphgraph

7 den
Leze mi na nervy uplne vsechno, hlavne nanzel. Dcera jiz 3.den resi nestastnou lasku, opet vstala otravena s nasranym ksichtem, znamena to, te po ni nikdo nesmi nic chtit a kdyz jo, je zle. Vsechno je furt spatne, uz me to nebavi, vysava me to! Nabidla jsem ji, at jde se mnou dopoledne behat a odpoledne do virivky, ted toho lituju. Opet se musim divat na ten zpruzelej vyraz, kazi mi cely vikend. Neumim ji poradit nic nez to, at se na nej vyprdne. Nebavi me to resit furt dokola, pubertacky problemy. Ja na to ted nemam... Clovek ani nemuze mit dobrou naladu. Manzel radsi zdrha a jasi to vyziram . Uzse tesim do prace.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

8 den,
Od rána mi je hrozny smutno někdy i do breku a jsem nervózní. Byla jsem si zabehat a nepomohlo. Rodina je kolem mě spokojená a já se musím pretvarovat. Nejraději bych někam zalezla a byla sama. Zitra manžel odjíždí a mám hrozný strach, že se napiju.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Ahojte.Tak mam tyždeň bez alkoholu.Uf..Fyzicky relativne dobre,psychika mizeria.Uzkosti,vyčitky,strach...no nič moc.V stredu mam termin u psychiatričky,je fajn doktorka aj žena.uvidim.Musel som prestat pit/ chlastat/ už mi začinalo prepinat.Mal som tah cca mesiac v kuse.Posledny deň pitia som išiel na cintorin,flaška v ruke a sadol som si pri hroboch.Mešuge.Pozeram na hroby potom na hviezdy...asi som mal potom halucinacie..som počul: my sme boli ako Ty,Ty budeš ako my!Utekal som domov,nemohol som zaspat.Dal som si 2 lexauriny a zaspal.Odvtedy nepijem.Vikend som mal pekny u priatelky.Prišlo aj baženie,no odolavam.Mam v živote ciele,ktore chcem dosiahnut.Triezvy.Držim palce všetkym ,nech nam to vide.Rozmyšlam,že skusim AA.neviem.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

8 den
Vsechno je lepsi, psychika i tělesno. Zdendo, AA navstiv. Ja bych taky chodila, kdyby u nas byli.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,maš baženie niekedy?a čo uzkosti..da sa?Začiatky su najtažšie,že.Musim stale niečo robit,inač mam myšlienky na chlast.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...22232425262728...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter