Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 11 měsíce
|
|
Šantalka napsal:
Davide Tak to je fajn, to je dost kilaku na kolobrndu Bylo hezky, co? Lip nez vcera .
Ja zkusim neco v sobotu, aspon kousek se projit nek na slunicko, kdyz to nebude bolet.
Jo, jo ... díky. Hezky bylo, to je pravda, ale už je cítit podzim, je totiž o dost chladněji než minulý týden. Nicméně má být hezky až do neděle (údajně), takže je potřeba to využít. Určitě jdi, pokud Ti to situace dovolí, na procházku ideální.
Chtěl jsem dát nějaké fotky z dnešního dne, ale nejde mi to, nevím, co dělám špatně  .
|
|
|
Svět patří těm, co se neposerou.
|
|
|
|
Tak zkusím ještě jednou  ...
|
|
|
|
|
|
|
Noo. Tak na ty bych se rada taky projela  U nas je to teda samej kopec. Zas se ale pak po zasluze svezeme  Tise zavidim......
To je 100x lepsi nez Neuroly a AD, vid? A nez chlast.
Od pondeli nekourim, huba mi dnes ale litala. No, zajedla jsem to. Ale nevim nevim...
|
|
|
|
|
|
|
Dobrou noc vsem, jdu usnout u Rozpusteny a vypusteny...
|
|
|
|
|
|
|
Šantalka: Jo, je to určitě relax, já už to teda přeháním, protože jezdím spíš na výkon, ale jinak se dá relaxačně krásně projet. Tady v Praze je člověk odkázán především na cyklostezky, na horách je to díky kopcům, jak píšeš náročnější, ale zase - čistý vzduch, parádní klid a když už člověk někam vyšlápne, tak se i sveze  .
Jinak, bez Neurolu se samozřejmě pořád neobejdu a to se můžu na kolobce fakt utahat, ale bez AD to jde, protože člověk se zaprvé úplně vybije a zadruhé vyplaví negativní energii, navíc není, jak tupoň.
No a k tomu kouření, ono si to asi vybere "daň" v podobě jídla, já nekouřím ani jsem nekouřil, ale z okolí vím, že známí, co přestali, tak docela nabrali  . Zase na druhou stranu pořád lepší než hulit, že? 
|
|
|
|
|
|
|
Aj Tebe...sladké sničky..poznám....dobrý film....šantalka...naša 
|
|
zdenek
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Prudence!!!!! Ahoj!""! Ja to ctu az ted! Tak to ti mooc preju, synacko;vi hlavne  To je uleva, vid? Tak cajk, to se dneska vyspinkas do ruzova. Plus vidina spoleceho vikendu 
Tak se drz, strizlivost ted bude o neco snazsi, snad 
Ozvi se, jak pokracujete, budu na Tebe myslet. Deti by mely byt zdrave, co....
|
|
|
|
|
|
|
Davide, s tim Neurolem to je jasny, znam Tvuj pribeh. Postupne vysazovat, po malych kruccich.
K tem cigarum: pribrat nechci a hulit taky ne. Prekerka  uvidime ty chute o vikendu, ted to jeste slo. Bud rad, ze nekouris. O prpblem min.
Zdendo, drz se 
|
|
|
|
|
|
|
Jojo, pokusím se  .
Co já, o mě ani tak nejde, jsou tady lidé, kteří budou se svou závislostí asi bojovat více než já, ale popravdě už se těším až budu čistej. Tak se brzy uzdrav a vyraž ven, pokud to půjde, dokud je ještě hezky  .
Pěkný večer všem!
|
|
|
|
|
|
|
Šantal....sníčky maj krasne.  David čo vlastne riešiš?sorry neviem tvoj problem...chlast...depresie?obojí..
|
|
zdenek
Platinum Boarder
|
|
|
|