|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 2 měsíce
|
|
Zdenku v pohodě, řeším závislost na lécích, konkrétně Neurol (dlouho a vysoké dávky). Třeba s tím něco dělat, no a při té příležitosti se trochu srovnat  .
|
|
|
|
Svět patří těm, co se neposerou.
|
|
|
|
|
|
Davide, nezdá se ti ? nevím , není mi to jedno, že tvá ikona je moc křiklavá ? a i ... nevím, jsem ještě na alkoholik.cz ? nebo na chatu .. chatujeme.cz ?
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Davide, jdi se léčit, již to víš už jsi mohl mít měsíc za sebou. jen to oddaluješ
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Tak Ti nevim Laďo, asi máš pravdu ... pojďme se vrátit k pochmurným a depresivním debatám a doporučením, kdo by se měl jak léčit. Sorry, tohle byl projev radosti z jinak celkem fajn dne, nic víc, nic míň.
Promiň, že jsem si dovolil sem něco napsat, jdu se zase vzorně utápět ve svém problému a litovat se, jaký jsem chudáček. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
co ti mám napsat ? telefon máš a číslo 155 snad znáš
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Promiň, ale nějak nechápu na co narážíš?
Jinak doufám, že jsem ještě schopný se sám rozhodnout o tom, jestli se mám nebo nemám jít léčit  . Proč bych podle Tebe měl jít do léčebny? Myslíš, že to nedávám? A válím se doma v absťáku? Minulý týden byla krize, zvednu se a zkusím to znova, ale litovat se nebudu, tak snad to zvládnu bez PL  .
Ještě jsem se chtěl zeptat co je křiklavého na reálné podobizně a oproti tomu jestli je v pořádku mít v avataru kreslenou postavičku, neméně výraznou z jedné CZ hry  . Dosud jsem to neřešil, ale vnuknul jsi mi myšlenku, co je na tom špatně? 
|
|
|
|
|
|
|
: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 2 měsíce
|
|
|
DavidN,
kolik tech neurolu beres?
A jinak si myslim, ze ve vlaknu volnejsi pokec by příspěvky chatovacího typu nemely byt problem
|
|
Lemog
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Davide, mě to jedno není, píš si co chceš a kam chceš. ani proti tobě niv nemám. Dobrá, tak to tu trochu rozjedeme ne ? ... youtu.be/4I-JEU5RUeE wauh
|
|
ladis
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Re: : Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 2 měsíce
|
|
|
Lemog napsal:
A jinak si myslim, ze ve vlaknu volnejsi pokec by příspěvky chatovacího typu nemely byt problem
Já si to taky myslím, ale klidně ať to rozhodne Stopka, případně toho nechám, nemyslím, že by na tom bylo něco špatně, třeba se ale pletu.
Jinak k Tvému dotazu, nechci konkretizovat, ale je toho dost, řekněme 3mg+/noc. Což je opravdu dost.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Láďo, já proti Tobě také ne  , ale snažím se neafektovaně a slušně odpovědět. Jinak s Tebou nemám žádný problém  .
|
|
|
|
|
|
|