Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...250251252253254255256...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Před 8 rok, 8 měsíce  
Dobré ránko Stopko
Nedá mi to a musím se pochlubit: sešla jsem dnes jeden schod Normálně, sama, bez berlí a ortézy :-)A Ahlavně bez bolesti, jen to pnulo... Bude líp přátelé
Davide, myslím, že bude rozumné pokračovat v postupném snižování dávek a být si pěkně ve svém, se svými koníčky, rodinou, vlastním časem. On zase každý není odborník na vše...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 8 měsíce  
Pro Ladislava a youtube

Když jsi byl na dovolené, tak jsem byla ráda a podporovala Tě aby jsi zde vkládal youtube z dovolené.
Důvod-podaná pomocná ruka, aby jsi přišel na jiné myšlenky, aby to povzbudilo ostatní, že i dovolená se dá zvládnout, že nám nasdílíš jak to jde.
Dopadlo to sice jinak, ale třeba v budoucnu pro někoho to může být nápomocné, ale to je individuální , to už víme.

Opakované vkládání písniček je, ale zbytečné.

Mimochodem: Kočka, ani jiné zvíře Tě od alkoholu neochrání. Jak píšeš Nácinka, mě pomohla a podobně.
Já mám dva psí utulkáče. Ty mě nikdy od chlastu neochrání. Kdybych pila a ležela do němoty na zemi a potřebovala zdravotní pomoc, tak jediné co udělají, nikoho ke mně nepustí. Což je pravý opak pomoci.
Zvíře může fungovat jako podpůrná canisterapie, či ta moje zmíňovaná "procházkoterapie" u psů.
Mám je s útulku, nikdy ani jeden nebyl na cvičaku a mě poslouchají na povel ruky, pohledu. Nikdy jsem nemusela na ně zvýšit hlas.
To už odbočuji od adminování.
Takže se vrátím k tomu youtube, nevkládej dokola odkazy.
Děkuji Ti.
Stopka admin
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Poslední úprava: 23/09/2016 08:19 Provedl: Stopka.

Šantal...vidíš sama...závislosť je nanič.Nepi absolútne..kontrolované pitie neexistuje...Tvoja noha bude ok...pofúkame bolačku.Duša sa hojí ťažšie...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, ani nevíš, jakou mám z toho "pokroku" radost :-)Můžu se jít o víkendu aspoň projít do lesa, nebo se s dcerou podívat na Traily, na závody mladejch odvážnejch kluků . Myslím, že tam dojdu.
To, že je závislost na nic, to víme oba. tak se srovnej (nevím, jak Ti je, ale dle příspěvků nic moc) a jednej. Já se snažím, zatím to jde. Víkend mám jakžtakž naplánovaný, neměla bych se nudit ani smutnit, na chlast ani nemyslím.
Co vy ostatní?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Zdravim,
šantal noha bude dobrá, chce to trpělivost.
Já pomalu vstupuju do čtvrtýho tejden abstinence. Jsem vděčná za každej den co jsem si ušetřila zdraví. Každej tejden, co se moje tělo mohlo trochu víc vyčistit. neni to pořád bez problémů, počáteční euforie odezní a co dál. Kdybych pořád pokračovala v pití tak jsem ve stavu takovýho toho uklidnování se, že na tom nejsem tak špatně, že neležim v příkopě (zatim), že se vlastně nic neděje. A přitom by se pomalinku, plíživě dělo. A čím dál bych byla, tim by to šlo hůř zpátky. Přeju si at mi to vydrží a všem vám. Je to mnohem příjemnější, když neřešim jeslti to ze mě po ránu táhne nebo ne a jak vypadam...Protože to je prostě na člověku vidět, na někom mín na jinym víc, ale jistý je, že to s časme horší a horší. Krásnej den!!!!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré poledne kolegové, pokud zaznamenal jsem reakce, že avatar nebyl úplně škodný, tak je zpátky. Má být provokativní - křiklavý neboť to vyjadřuje aktuální okamžik. Na nic si to nehraje, jsem rebel, asociál a trochu debil, že jsem proyebal x let svého života, budoucnost bude možná lepší a proto do toho jdu.

Šantalko - jsem rád, že jsi lepší a že děláš pokroky. Pokud jde o mě, nějak to dopadne, doufám, že dobře . Nejsem sice životní optimista, ale proč stahovat kalhoty, když bod je ještě daleko . Jinak začínám chápat, že plánování a organizace dnů je dost důležitá, zejména proto, aby člověk "nezpichnul", takže je dobře, že máš naplánovaný víkend, taky musím dát dohromady "co bude". Já mám dnes nějakou brigádu a odpoledne si chci dát zase svých 20km. Naprosto perfektně jsem se dnes díky včerejší zátěži vyspal.

Stopko - pokud jsem nějak porušil pravidla tím, že sem dám fotku a prakticky pozitivně motivační komentář, tak se omlouvám. Nechci z toho dělat FB, chat a podobně, ale myslím, že pozitivní myšlenky tu trochu chybí, měl to být jen "refresh" z pondělka, trochu oživení.

K Laďovi jsem řekl své - nic proti Tobě nemám, držím Ti pěsti v abstinenci a tom udržet se nad vodou. Každý jdeme nějakou cestou, já mám svůj způsob, Ty svůj. Takže za mě pohoda.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

* pardon za překlepy, ale píšu rychle .
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

DavidN napsal:
* pardon za překlepy, ale píšu rychle .

...celkom to ujde, až na to: "píchaní z pýchy", však?

"Drž sa Dávid, máš na TO!!!"
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Moje alkoholické excesy sa zvykli stávať najmä okolo príchodu jari a príchodu jesene, zvlášť september je výborný mesiac na večer pri fľaške v štýle "do prčic ako je chladno a dni sa krátia a zavčasu sa stmieva a všetko končí a zase bude zima a tma a ja som tak sám a všetko je zbytočné..." Túto jeseň sa na také kraviny skúsim vykašľať.

PS: Príklad prekladu "září" do angličtiny: "Your eyes september" = "Tvé oči září."
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

já asi zaspal , kolik je hodin, stopka máš ve všem pravdu ..
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...250251252253254255256...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter