Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...304305306307308309310...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Já ani nevím, proč o tom furt píšu dokola, jak debil, ale podstatné je, že už se blíží čas zlomu a konec s Neurolem, sranda to nebude a jsem zvědav, jak zareaguji - první pokud zkolaboval, nicméně už chci být čistý, dokonce mám sezení v PL Bohnice za 14 dní, tak uvidíme .
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.
Svět patří těm, co se neposerou.

Bojis se, no. To se da pochopit. Myslim ale, ze to tentokrat nebude tak husty,jako ten prvni pokus. Davky se snizily, Ty ses taky troch zocelil. Jsi pod lekarskym dohledem... Bude to lepsi
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

DavidN to bude dobre neboj sa zvladnes,pecenove testy sa zvysia aj po uzivani liekov nielen po chlaste a neviem si predstav ten stav s alkoholom. dakujem neprosim dobru
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Díky holky za podporu, taky myslím, že to bude OK. Určitě sem pak písnu .

Dobrou noc všem!
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

PRED 6 MESIACMI

L.: Musím se ovšem přiznat, že jsem v sobotu u oběda neodolal myšlence zapít pečeni s knedlemi Plzní a uskutečnil to. Nevedli mě k tomu myšlenky se opít, ani lákadlo alkoholu. Měl jsem jen opravdovou chuť spláchnout dobré jídlo dobrým mokem. Snad mě nebude nikdo kamenovat. Dále si na své abstinenci trvám a jsem moc rád, že 14.července to budou již dva roky co jsem s černým drakem skoncoval.

L.: Děkuji za reakce, jistě každý máte pravdu. Nebudu a ani nechci se nikterak obhajovat a lhát. Víte, pokud by to byl začátek recidivy, asi by mě to lákalo pokoušet dál. Ale ono se neděje nic. Dál mám k alkoholu odpor, dál si uvědomuji co by se stalo, kdybych se rozjel.

Dee: No tak si Làďa dá příště zase jenom jedno pivo.....nedá si dvě...ani dvacet. Vůbec nic se neděje....abstinence je stav mysli...

L.: Dee … čeče, ty mi také mluvíš z duše, nač se zbytečně zatěžovat. Cítil jsem to v ten okamžik tak a dle Nešporova semaforu, který mimochodem nosím v peněžence se rozhodl. Ano vůbec to pro mě neznamená rozjezd. I nadále budu abstinujícím alkoholikem. PS: nejsme všichni stejní, souhlasím
[
b]A na záver bonbónik.[/b]
Může alkoholik po absolvování odvykací kůry s odstupem např. dvou let si vypít alkoholický nápoj, bez toho, aby upadl zpět do závislosti ? Myslím, že to lze. Samozřejmě individuelně.

Porušení abstinence, co já považuji za porušení ?

• Návrat s odstupem let do stavu, kdy se s abstinujícího alkoholika stane sváteční konzument ?
nebo
• Okamžitý návrat po odvykací kůře do stavu, kdy abstinující alkoholik prohrál a potřebuje velké množství alkoholu „ Opíjí se do němoty“

Vím, že jak odborníci, tak abstinující po prohře budou tvrdit, že kontrolované pití neexistuje.

Osobně, mohu-li si vybrat mezi:

• doživotní abstinencí
• nebo svátečním konzumací

vybírám možnost č.2 i s případnými následky.

tak za tohle vše co jsem dokázal, jsem sobě a blázinci, kde jsem léčbu prodělal vděčný, ale jsem to opravdu ještě já ? Zůstal jsem bez přátel, děti i přes snahu a abstinenci o mě již stejně nestojí a ve svém věku o novou rodinu již nemám zájem, zaměstnání mě nenaplňuje – jen nutné zlo k uspokojení věřitelů. Koníčky, kultura, sport a podobně mě neoslovuje …. Prostě se ze mě stal samotářský člověk o kterého nikdo nestojí. A k tomu, abych vedl plnohodnotný kulturní život, finance potřeba jsou, takže slova o tom, že i bez peněz je na světě krásně jsou přeci faleš.
A těm co měli obavy o mém pádu zpět do závislosti, Vás musím zklamat, nic se v mém organismu nezlomilo a i nadále zůstávám s čistým vědomím abstinujícím alkoholikem.

Boli na to vtedy rôzne reakcie.

Mne sa páči táto
Medovka: Ak si myslíš, že alkohol ti vráti tvoje pravé ,,ja" (alebo teda konzumné pitie),
tak sa veľmi mýliš a rýchlo si to vyhoď z hlavy - bude z teba znovu to isté hovado,
ktoré si bol pred tými 636 dňami !! Teraz si možno myslíš, že keď sa ti podarilo
vypiť jedno pivo k obedu a nič to s tebou neurobilo, tak sa ti to podarí aj druhý,
či tretí krát - áno je to dosť možné, ale ono sa to časom aj tak ,,rozjede"!

Ladislav…mám pocit, že čierny drak v tvojej hlave sa začína prebúdzať, aj ten
posledný príspevok napísal on !
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Prepáč Láďo, že som to sem takto dal. Ale to preto, že ak takto budeš rozmýšľať, budeš sa len trápiť. Musíš si to prestavať v hlave.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Katka. Keď si prečítaš dôvody, prečo vtedy Láďa vypil to pivo, tak zistíš, že on sa už na to v podstate pripravoval. V ňom to rozhodnutie dozrievalo dlhší čas. A ten výborný obed bol už la vhodná zámienka. A aj si to pivo jednoduchým spôsobom zdôvodnil. Preto som ti minule písal, že to rozhodnutie k recidíve v človeku vrie už dlhší čas.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

...len vhodná...
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Aby zase nevznikol názor, že Láďu odsudzujem alebo kritizujem. To vôbec nie. Ja som si tiež takým obdobím prešiel. Debilné pokusy kontrolované pitie. Vtedy som netušil, že sa to tak volá. Len som proste chcel piť.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek..nespiš?ja nemôžem..No musím to zastaviť..umriem.Cítim to.pijem to posrané pivo..a echt...Bolí ma hlava....pečeň už neodbúrava chlast...všetko ide na mozog.ale žijem..mám silné telo..no citlivý som veľmi..ako baba...preto ufňukaná..sa cítim žena..no chaos...už mi rozumiete?Som tak na tom..tak abstinujte..mňa čaká boh...rieka Styx je mýtus...ale krásny Z.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...304305306307308309310...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter