Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...306307308309310311312...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Krtek napsal:
Aby zase nevznikol názor, že Láďu odsudzujem alebo kritizujem.

Krtku, možná to David myslí dobře, snaží se Láďu popíchnout, aby začal něco dělat. Ozvala jsem se, protože se mi nelíbí způsob, jakým to dělá. Ty si dáš tu práci a snažíš se, aby Láďa viděl a pochopil, co je špatně. A je to k zamyšlení pro nás pro všechny. Já jsem si byla sama sebou naprosto jistá. Jsem tu pro svého syna, který mě potřebuje a nepřipadá v úvahu, aby se to vrátilo. Pak se mi začaly dostávat do hlavy myšlenky, že to vlastně až tak velký průšvih nebyl, všechno jsem zvládla, bez léčebny, až tak zlé to nebylo, na co se tím pořád zaobírat. Měla jsem alkosny o tom, že si klidně můžu dát panáka, bylo mi líto, že si nemůžu dát jedno blbý pivo s bývalými kolegy. Do toho smutky, bezdůvodné špatné nálady...Četla jsem vás a byla jsem přesvědčená, že já to mám jinak. Že se prostě už nikdy nenapiju. No a stačil pořádný stres a jistá už si nejsem ničím.
Prudence?
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Dobre dopoledne vsem
Noc zase naprd (noha). Ted mam uvareno a lezim a ctu vas. Alheno, Tvuj relaps chapu, u me to taky zacne jednim "dovolenym". No nema to cenu, protoze jeden drink mi NIKDY nestacil a na,tom se nic nezmenilo.
Mas nove prispevky koukam zkusim doplnit svoje pocity.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Keby to bolo také jednoduché, tak úspešnosť liečby je oveľa viac, než len tých pár úbohých percent. K tej motivácii len toľko. Je to dobré mať silnú motiváciu. Ale musíš to v prvom rade robiť PRE SEBA. Ty musíš byť na prvom mieste. Pila si aj predtým, keď si už mala syna a ani on Ti v tom nezabránil.

K tým smutkom, náladám, alkosnom. Alkosnom sa asi nevyhneš. Netreba sa ich ľakať. Našťastie sú to len sny. Smútok, zlú náladu má občas každý. To k životu patrí. Len nie každý to rieši, že sa opije. Treba si vedieť spraviť aj radosť. Hoci nejakou maličkosťou. Odmeniť sa trochu, ak sa darí. Veď kto iný to spraví, ak nie mi sami. Nemusí to byť hneď drahá dovolenka. Nejaká somarinka po ktorej dlhšie túžiš. Daj si ju doma na oči a vytešuj sa z nej každý deň. Bezdôvodné špatné nálady nie sú bezdôvodné. Špatne nálada vždy má svoj dôvod. Skús nad tým porozmýšľať a možno prídeš na to, čo ti tie nálady spôsobuje. Alebo si to píš, ako taký denníček. Takto na očiach si to možno skôr všimneš.

Keď píšeš o tej ľutosti, že nemôžeš s kamarátmi pivo, tak to isté písal Láďa. Prečo iný môžu a on nie. Také myšlienky vedú vieš kam. Tiež ma to kedysi trápilo a koniec si už domysli.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Láďo....už si ok? ja už áno.relatívne..stačí jeden drink a som v hajzlu..aj iba pivo.Tak si dám bacha..na vlacha..Je to tragikomédia- alkoholizmus...relaps..hm..kvapka a som zase tam...budem antialkoholik..averzia na chlast!to je cesta...hmm
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Kurňa Zdeno, čo si nešiel do tej nemocnice. Vieš, že bez piva ten absťak nedaš.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtecku, pises to hezky. Proste se nelitovat, ze my nemuzem, nebrat si tp. To se snazim, ale obcas mi to stejne prijde lito. Ale pak jsem rada, ze jsem odolala a je mi dobre a nakonec si uvedomim, ze jsem o nic neprisla(a to doslova- zname alkoztraty).
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Dám...pijem litre čaju..
mám vývar ..slepačí..a kávu nie..Viem,čo mám robiť..som alkáč..jak Brno.Zajtra mám kontrolu...a od 3.10.chcem fungovať...no fakt máš pravdu!už ani kvapku.ináč....hm..
Dokážem to..uvidíte
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
Láďo....už si ok? ja už áno.relatívne..stačí jeden drink a som v hajzlu..aj iba pivo.Tak si dám bacha..na vlacha..Je to tragikomédia- alkoholizmus...relaps..hm..kvapka a som zase tam...budem antialkoholik.."averzia na chlast!to je cesta...hmm"

Zdeno,
a odkedy si naordinuješ takúto prísnu "averziu"? (Daj voľačo!)

(Ešte v tomto storočí?... lebo čas sú peniaze...)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

JA- viem.som smiešny.ale alkoholizmus spoločnosť akceptuje!prečo? Prachy a prachy DPH.Kašlem ma štát..dám sa do kopy a uvidím..čo ďalej...nechcem kecať...no či to dokážem?fakt neviem...CHCEM ...žiť plnohodnotný život...chýba mi tu Hyde park ;-)ale ďakujem za možnosť sa vykecať tu...fakticky Ď.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, nejdes na kontrolu az v patek??
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...306307308309310311312...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter