Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...29303132333435...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Katko, nejsi náhodou z jižní Moravy?
leah
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ne, ne z jižní Moravy nejsem.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Den 14
Hura!!! Dala jsem Carodky bez chlastu! A to i diky vam. Predstava, ze sem dneska pisu, ze jsem to zas podelala, byla tak ostrasujici, ze jsem odolala. Kam se na vas hrabou AA Tak abyste byli v obraze: behem vylezu na kolech navsteva u chlastajiciho kamarada (ja stava), cil vyletu rybarska hospoda ( ja malinovka a voda z kohoutku), domu prevlict a nakonec na oslavu 50tin, sud a hodne lihovin (ja cola, tonic, kafe a cela mineralka). U toho pinec-obihacka. Diky strizlivosti jsem je i drtila, a to nejsou zadny becka. Victoria! Diky vam si muzu dnes v tom svym denicku o den poposkocit
Technicka: posledni dny vniman smrad z chladtu z lidi nejak jinak, intenzivnejc, stiplavejc. Asi se mi menej cuchovy bunky. Ataky o hodne min solim, vsechno ma najednou svou dostacujici chut
Preju vsem zde krasny prvni kvetnovy den se vsim, co k nemu patri
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantalko,tak to je bezva zpráva.Je vidět,že si tu střízlivost užíváš,jdeš správným směrem.Čím víc budeš mít ze střízlivosti radost,tím líp se ti půjde.Jo,bezvadný je se radovat,že nechci pít,než se litovat a skuhrat,že nemůžu a nesmím.
Nesa
Junior Boarder
graphgraph

Připadáš mi, jak hrdinka bojovky, co prochází úskalíma, bitkama, pořád si vynořujou další a další zápletky, propadliště, průchody nebezpečnýma územíma, hrdinka se nedá a jede a jede. Vítězství. A pak to zase začne a jde to zase vyhrát.
A co je zpočátku plný napětí a pochyb, rizika, jde čím dál víc zvládat s bravurou, přehledem, větším klidem.
A je to radost sdílená, včera taky čarodějný Čarodějnice, oheň, kamarádi, to jsme vždy "slavil" samozřejmě pitkou. Teď klid. Dcerka přivedla skauty, ne, že bych dřív dělal obrovskou ostudu, ale napitý jsem byli, teď jsem se (potichu) radoval ze svý střízlivosti, z toho, jak jsou "normální věci" zábavný a fajn.
A dnes je zase celodeňák, tradiční 1. květen, sud piva na zahradě, koncert, atd.
A to už snad nejsem v tý počáteční euforii, takhel by to mělo být, trochu se v tý společnosti i nudím, ale to je fuk.
Jde to a půjde to.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj vespolek.
Tak ja su znova na zacatku. Nic hrozneho. Carodejnice, spolecnost, par piv. Zadna koralka, zadna ostuda. Ale poruseni abstinence to je.
No nic, gratuluji tem co nepodlehli, ja zacinam od zacatku.
pomalej
Fresh Boarder
graphgraph

Ahoj, Pomalej, jde to.
Celý roky bych vykládal, jak to vlastně "nejak nejde" úplně přestat a že nechat se někam zavřít nemá smysl, když přece já dokážu pauzírovat!, a měl bych tisíce představ a vysvětlování, abych se mohl namazat. A pořád jsem si právě říkal, To je dobrý, dyť sem si nedal panáka! nebo, Opil jsem se to jo, ale ráno jsem přece vstal! Nebo dokonce, Dyť to já sem se neporval! nebo - sice jsem se napil, ale jen 6 (5, 3, 8, 2 piv ...) Chlastal sem, ale dobrý, ostatní byli ožralejší! A tak dál a tak pořád dokola, prostě ten mozek, do kterýho liješ se octne ve vězení.
Pak přišly pochybnosti, první nesmělá návštěva AA s přesvědčením, že proti ostatním sem pořád přece dobrej ... jenže vždycky je na tom někdo hůř a jak se člověk začne takhle srovnávat a pořád si to omlouvat, tak to už je jasnej příznak, že se má letět k záchranný brzdě. Nebo ji aspoň začít vyhlížet. Zjistit, že vůbec je. A kde je.
Teď se ze střízlivost raduju.
I když nabeton vím, že vyhráno není.
Tohle je napořád, no a co. Jsou horší věci.
Taky se neodvažuju nějak detailně radit, ale vím, co jsem ty roky tušil - střízlivý svět je lepší. A jde to v něm žít, ne, že ne.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,
to se tak krásně čte, jak Ti je fajn, že se nedá nereagovat. Paráda, mám radost společne s Tebou
Euforku drž pod kontrolou, ale to Ty už víš, takže to jen okrajově.
Mám upřimně radost jak se Ti daří.
máááváám do dálky
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Stopko, diky moc, Vyhrano neni, ale byla to zkouska. Kdyz se asi 20 lidi nekolikrat za vecer pta, proc nepiju, at se napiju atd, ale i na to se da zvyknout, a oni si snad taky zvyknou. Jo, byla tam kamarádka, kvuli ktere jsem vlastne nakonec sla, mi na zacatku rekla, ze taky nebude pit, protoze vere antibiotika. Za10 minut mela pivo, ta hodinu uz jela panaky a ani nechtejte vedet, jak vypadala, kdyz jsme odjizdeli... O to nejde, ale bylo videt, ze to proste neni jen tak, to nepiti...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Prominte ty preklepy, ale na tom telefonu mi to moc nejde. Ale vy si to urcite"prelozite"
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...29303132333435...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter