Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...374375376377378379380...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 10 měsíce  
Zdeno
13.10.- Dnes to na mňa prišlo.V Kauflande...Testujem sa...je nemožné kontrolovane piť...pre alkoholika...no som silný už preto píšem...už nepodľahnem.snáď.....závislosť je ťažká choroba a fest.
1.11.- ...včera- ach jo- som mal borovičku 0,7...Už sa nebudem testovať...závislosť je silná káva..však to viete ...fungujem ďalej....čau čau

Zdeno, nemáš pocit, že sú tie príspevky takmer totožné? A mi nevrav, že si mal doma sedmičku borovičky. To dokedy sa chceš takto testovať? Netestuješ sa náhodou nejako často? To už ani nie sú recidívy. Ty proste stále piješ. Tie 2-týždňové obdobia nepitia ani nie sú abstinencie. To len triezvieš, aby si mohol potom ďalej piť. Ty keď dostaneš chuť, tak chvíľu s tým bojuješ a nakoniec si aj tak vypiješ. Zdôvodníš si to tým, že musíš pretože "máš tú závislosť". Závislosť je ťažká choroba, ale zvládnuteľná. Ale ako píše JA, je to Tvoja voľba. Tvoj život. Tak si sa rozhodol.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ide o to Zdeno, že zatiaľ ešte o svojom osude rozhoduješ sám. Sme rovnako starý, takže viem, že čoskoro už o sebe rozhodovať sám nebudeš, ak neprestaneš piť. Alkohol Ťa prevalcuje a absolútnu kontrolu nad Tvojím životom preberie on. To už budeš v takom stave, že už tu určite písať nebudeš. Nejaké abstinovanie pre Teba bude úplna kravina. Budeš vďačný za fľašu Milenky. To bude Tvoja láska...
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Krtek napsal:
Ide o to Zdeno, že...

...Budeš "vďačný za fľašu Milenky". To bude Tvoja láska...

...vďačný za *MILENKU* vo fľaši!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Ráchel, píšeš:
...",tak jsem přestála první větší zkoušku"...

"Gratulujem!!!"

...a prajem Ti mnoho vytrvalosti.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Jano, ad chute. To je na tom to zradne, alespon z me zkusenosti. Taky jsem nemel chute, vubec mi alkoholik nechybel. 3 mesice. Chodil jsem na AA, venoval se sportu, dany rezim dne/tyden. Pak me neco(byvala manzelka) nasrala. Cvak. A byl z toho prochlastany rok. To same se zopakovalo po roce. Jako pres kopirak. Dnes se mi zdalo, ze jsem se opil a uklidnoval jsem se: "Vis, ze v pravidlech A skupiny je, ze kdyz mas relaps, musis o nem rict. Klid. Kdyz to zastavis a nebudes dal pit, nikdo nic nepozna a nemusis to rikat."
Rano jsem se vzbudil a hodne rychle premyslel, zda to byl sen nebo ne. Nebylo mi zle. Tak jsem si rikal: dobry, jen sen. Pak jsem se zarazil a rikal si: ty debile, ty ses vozral! (Usnul jsem vcera uz po 21h) Rozhodilo me to. S odstupem: "vidis, vidis, to bylo varovani!" - neb jsem opet zacal vypadavat ze zabehnuteho rezimu plneni povinosti, na ktere jsem v dobe piti kaslal.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

JA díky moc, budu se snažit
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Michale,tak chválabohu sen,pěkně hnusný,brr.Já jsem dnes odpoledne měla mít školu,ale nejdu jelikož bych to nestihla do AA,je to v jiném městě.
Je to 3 týdny nepití tak nechci aby mně něco sebralo a začla jsem.Stačilo v pátek po návštěvě hřbitova,kdy jsem se sesypala až do neděle.To mě to napadlo,malá myšlenka zapít smutek.
Jsem ráda,že se držíš,co nová známost?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj,
nevim, kolik je to tydnu, ale asi to bude brzy 2 mesice.
To je dobre, ze jdes do AA. Tak dej pak vedet, jak a zda ti to vyhovuje.
Heh, nova znamost. Uz ze zacatku to bylo, ze nam obema se hodi spis kamarad/ka, nez cokoli jineho. Akorat me se to nejak vymklo kontrole
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Tak,jestli se z toho vyvine něco víc tak to je jen dobře,ne?Člověk nemá být sám,pak propadá depkám.Jako já.Sice jsou tací,kteří jsou rádi sami.A láska je krásná,přeji Ti ,aby Ti to vyšlo,nebraň se tomu.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Janka. Neviem ako to je u Michala. Ale moja skúsenosť je, že na lásku musia byť dvaja. A nebolo nič horšie pre zamilovaného chlapa(pre mňa) počuť, že "Zostaňme kamaráti" . Brrrrrrrrrrr Večný kamarát. Ale musím sebakriticky priznať, že alkohol v tom zohral výraznú úlohu. Aj napriek tomu tie dve slová sú pre mňa nočná mora.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...374375376377378379380...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter