Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...396397398399400401402...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Před 8 rok, 7 měsíce  
Mirka, skús si dať titulky a v nastaveniach preložiť do slovenčiny. Ale je to taky google preklad, nič moc. Ale možno aspoň pochopíš, o čom to je
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Taky piju caj - detoxikacni. Jo a kplegyne byla v poledne nakupovat. Mam prehlidku vanocnich darku... ja jeste zadny nemam, ehm.....
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Šantalka: Díky, bohužel na kolobku to není a úplně jsem zpichnul, potřebuji se něčím nakopnout a zase vyletět vzhůru. Ale jak jsem psal, ono to nějak dopadne. Důležité je se nepo . Pan doktor přišel s tím, že mám "bipolár", proto kolísání nálad, no samozřejmě jsem to nepřijal, pořád věřím.

Katarina: Ahoj, no je to boj, zase jsem já kikot +1mg hore. Takže ještě hůř než před začátkem. Točím se pořád dokola. Ale ještě není nejhůř, to je to pozitivní.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

Davide, ja si nekdy jako bipolár pripadam taky. A s.re me to. Je to to vraceni radosti/veselosti na dluh, u me to celkem sedi. Ale bude dobre
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal, musí, vůbec si to nechci připustit. Asi to není nic špatného, ale jsem na to pořád docela mladej, dle mých měřítek. No nic, jede se dále.
DavidN
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Czech Rep. Narozeniny: 03/27
Svět patří těm, co se neposerou.

JA napsal:

...Oceľové zuby sa, vraj doposiaľ, ešte osádzajú v niekoľkých ruských guberniách...

Bača sa tam voľakde odsťahoval, ale pretože tam nelietajú ani poštové holuby → vlastne "iba" zmizol... (oddychuje asi v Ľubľjanke)

Kremeľ všemožne popiera jeho existenciu aj dentistickú prax.

"Prečo?!?"

Ocelové zuby nee. Buď to bude rezatět nebo studit nebo obojí. Železný dub je stále dřevo.

Kdo mu dělá na Ljublance spoječnost KGB, FSB nebo GRU?
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Tak jsem po delší cestě dorazil do jednoho polského kláštera a hned si tam plácnul. Restauratorské práce. Oprava maleb v chodbách, věčně svit letlamp, zajímavý. To bylo víc než před měsícem. Pak jsem dělal poskoka zahradníkům. Obrovská zahrada a tam spousta fyzické práce ze které jsem úplně nadšený. Moje zkušenosti z dřívím a tím, jak blahodárně fyz práce působí na duši se zúročily. Když si vzpomenu na minulou práci, totiž pořád mezi lidmi, pořád slavnosti a pořád chlast a pořád mobil u ucha, tak tohle byl fakt dárek. Zachytil jsem tu, že Včelař se propracovává k 8. lednu a to bude rok! Budu pak hned za rohem, totiž 15. února. Už si ani nedokážu představit, že bych to porušil. V tom klášteře samosebou mniši vařej pivo. Ukazovali mi ty varny, jen jsem se šklebil a řekl ať mě nechaj, že jsem alkoholik. Poplácání po ramenou, úsměvy: Třimaj sa! (Drž se!) a už nikdo neotravoval. A jednou jsem si lok z ledničky plastový koly, kde měl kolega rum, jen jeden lok, udělalo se mi hnusně, vypliv sem to. Jinak polský alkoholici, vesnický, to je vesměs vodka a hrůza. To se zas u nás nevidí, že by někdo ležel za konzumem v hadrech, holt je to víc na Východ. Jsem moc rád, že jsem tu zas zpátky, já si tu pauzu tady od Fóra dal i naschvál. Ale teď jsem zas doma a jdu Vás všechny číst a číst. A je fakt, že budu s tímhle poznáním až otravnej-ale mě je od tý doby, co jsem přestal pít, prostě daleko líp. Život se vyčistil, je to všechno zajímavější. A když občas přišel stres nebo nejistoty ňáky, vždy jsme řekl- klid, hlavně, že nejsi opilej. Ono to nějak bude-a vždy bylo-a bylo to vesměs dobrý.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Petr N, píšeš:"Kdo mu dělá na Ljublance spoječnost...?

Vesměs všichni Tebou uvádění a ještě příroda: hlodavci, plazi, brouci... atd.
(...jsou to jenom čísla/jména)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

A když myslím na ty roky pití, bylo to vždy kvartální, vím, že je do mě zahryznutý nějaký poznání hrůzy. Kterou bych jinak nepoznal. Ty kocoviny a děsy, běsy, ta vlastní neschopnost života. Otupělost. Deprese asi. To, že chlast mi navlíkl nějaký černý brejle, kterýma jsem viděl všechno šejdrem a špatně. Svět se stával hnusným a zlým místem. Lidi nestvůrama, já ovšem v první řadě. Fuj. Na tohle nechci zapomenout. To asi ani nejde. Z obolavělý hlavy, zpitýho těla se vždy šlo vyvlíknout, ale ten chlast je skutečně jed, kterej ničil duši, nervovou soustavu, to je fuk, jak to nazvat. Tak tohle je pryč. Pak už všechno jde. Kdesi tu Krtek píše o nepití, jako o "fetiši", totemu, erbu-jako o tom nejdůležitějším. Je to tak, to chápu velmi dobře, na tom stavím.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Ahooooj Sochari Vitej zpet Stejskalo se nam :-)Napadlo me i ze ...., ale neverila jsem, ze by ses k tomu vratil. Je to fajn tohle cist, diky.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...396397398399400401402...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter