Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...399400401402403404405...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Zdravím,
Jdu se k Vám posílit
Jak řešíme tu školu, kam dál po ZŠ, tak nám vychází volba školy jenom s intrem...
No to je něco pro moji depku. Kluk v pohodě a já plná obav. Starší syn byl taky na intru, taky jsem to blbě v začátcích snášela, ale pouze já..
Teď už bych si připadala úplně zbytečná. Prostě ten obor kam chce je pouze s intrem. Kdyby tam dojížděl, tak ráno v 5 vyrazí a po 17h návrat domů. Nesmím mu stát v cestě vím to.
Sochaři ,
to je bezva, že jsi se ozval a jseš v pohodě.
Šantalko,
kolegyně asi propadla shopmanii. Já mám třeba kabát už šestou zimu ten samej. A nevadí mi to. Když jsem pila, tak jsem hodně nakupovala po netu bez uvážení přírodní kosmetiku. Teď si ji dělám doma sama a hrozně mě to baví.
Kataríno,
taky jsem si procházela tady tím. Ze začátku jsem takové dárky hned vylila do wc. Po čase jsem se domluvila s manželem a nechávala u něj v autě a dávala do dárků k různým příležitostem po rodině a známým. V součastnosti už moc takové dárky ani nedostávám, velice zřídka a jdou do dalších dárků jiným.
Přeji všem hezký den
Josef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Poslední úprava: 09/11/2016 11:54 Provedl: Stopka.
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Stopko
Tohle kdyz jsme resili my doma (hrozil intr taky), bala jsem se, co to udela se mnou, s manzelstvim, s chlastanim i. Nakonec zustala dcera ve meste, ale po mature to stejne prijde, zatim nad tim nepremyslim.
No, kplegyne je dnes v podstate 90% prac.doby na shopwebovkach. To (pokud se reditelka obcas mrkne, co na PC delame) ji moc nepomuze, je tu za materskou a termin odchodu se blizi...
Driv bych za ni bojovala, ted uz moc ne. Nevazi si toho, na lidi je hnusna, kdovi co by nasledovalo. Zmenila se
Jinak mam zas obdobi, kdy si musim furt pripominat, ze JÁ nemuzu pit, ani trosku. Uz chci bejt s vama na druhy strane
Mirko, jen tam zajdi, aspon poznas, o cem tady lidi pisou.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

A co Ladis? A Prudence atd?
Jo a koupila jsem si novy Ametyst...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka super myslim ten ametyst ja ho mam tiez dobra vec, teda verim mu. ta tvoja kolegyna mi pripomina mna samu ale s tym rozdielom ze ja som stale kupovala chlast a potom ked som mala vypite tak som nakupovala ladom skladom na nete. co sa tyka tvojich pocitov, to prejde treba mysliet pozitivne.
Ladis sa ma myslim fajn ma poobednu a doobeda spi teda myslim.
Stopka vitaj medzi nami. obavy si myslim,ze su z tvojej strany na mieste, kazdy mame z niecoho. podla mna si silna osobnost a samo sa to upravi a ty si najdes nejaky iny zmysel zivota hoci deti su len deti ja to teraz vidim sama na sebe, nasla som si lepsiu cestu k svojmu starsiemu synovi, zacala som s nim travit viac casu a hlavne nie som na neho otrasna. za to moje spravanie v minulosti by som si zasluzila riadne cez drzku.a on mi to odpustil teda myslim nehneva sa na mna ani za to ze som si svoju zlost vylievala na nom. hadam mu to raz vynahradim. je mi to luto ale uz ten cas nevratim tak aspon dufam,ze takto ked som triezva mu urobim jeho detstvo peknym
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko, Kataríno
děkuji za reakce a povzbuzení. Bude to změna pro mně. Manžel to tak nepocítí, on je přes týden pracovně plně mimo domov a taky mužský to vnímají trošku jinak.
JInak u mě žádné změny, krom menší depky tady z toho co jsem již psala.
Novinky nemám, pořád si ve velkém odštavňuji ovoce a i zeleninu.
máááváám
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Katarinko, diky... myslet pozitivne, to je to, oč tu bezi, to plati pro vsechny, i pro tebe Stopko Deti se na intr vetsinou tesi. Tak jen at neblbne a je vse ok, budes mit vic casu na sebe, konicky, odstavnovani atd.
Uz vim, jak to (pripadne odmitnuti)udelam na horach: reknu, ze mam zanet po tom trhani zubu a ze beru prasky a nesmim alk.. Coz by se fakt nemel, dokud se dira nezatahne. Uf.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Omlouvam se mimo tema ale potrebovala bych zjistit nejake moto AA ma to byt jenda veta v neco jako every day a dal cosi .. netusi te nekdo bohuzel na netu nemuzu dohledat a chci priteli udelat prekvapeni
Amy
Fresh Boarder
graphgraph

Amy napsal:
Omlouvam se mimo tema ale potrebovala bych zjistit nejake moto AA ma to byt jenda veta v neco jako every day a dal cosi .. netusi te nekdo bohuzel na netu nemuzu dohledat a chci priteli udelat prekvapeni

Amy,
skús túto adresu:

www.alanonslovensko.sk/casopis/SLOGANY.doc

...a veselo sťahuj!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Amy,
asi si myslela toto:

"Nekomplikuj to – zober si ODAT (One Day At A Time – Deň po dni). ODAT obsahuje dostatok múdrosti na celý život."

...je to na str.15/23 vyššieuvedeného doc.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Dobré dopoledne všem
Další den abstinence za mnou a přede mnou Je mi dobře. Jsem s tím už asi otravná, ale ty hory o víkendu asi zruším úplně. Je ještě brzo na takovéhle akce a asi by to vedlo k průseru (myslím, že se chata změní v klasický brlh a o hory tam nakonec ani nepůjde), vzhledem k tomu, že se tento týden vůůůbec necítím jistě v "naší věci." Znvu gratujuu těm, kteří takovéto výzvy dali, a bez chlastu. není to lehký a jen se trápím. To pak nemá cenu. Radši budu doma, s dcerou, v "bezpečí". Hory mám u nosu a pokud je budu chtít vidět, můžeme si udělat normální výlet a bez pokušení. Tak, nezlobte se, že otravuju, holt mi to furt šrotuje v hlavě.
Jinak tady chumelí, a dost
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...399400401402403404405...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter