Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...401402403404405406407...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 7 měsíce  
Ahojte...no deň za dňom plynie a myslím,že to dám sám- napriek prognózam.Abstinujem a nemám chuť na alko- mám v sebe takú vyrovnanosť mysle...dúfam,že mi to vydrží tá synbióza so svetom čo najdlhšie :-)počítam,že kríza nastane počas Vianoc,Silvestra a začiatkom januára- to mám narodky.No je mi takto dobre...bez alkoholu.Ani lieky už neberiem- netreba...len doplnky stravy a tak.Čas ukáže...čo je vo mne.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Zdendo
To je dobre, ze se drzis. Jsi jako ja, uz ted se bojis, co bude... Radej vsichni (zde i odbornici): neres, co bude. Mysli na dnesek. Me to strasne oslanuje a podlamuje. Nebudem takhle premyslet, jo? Pujde tp lip. Takze se "pochvalime" za dnesek
Jinak nevim, kdo to zde nacal, ale vratim se k tomu: zdrava strava. Mam cim dal vetsi nutkani se do toho vrhnout. Ono je to logicky doplneni toho zdravejsiho ziti bez chlastu. Pohyb, lepsi fyzicky pocit - zdravejsi, tak jeste to jidlo. Zkusim na tom zapracpvat vic. Po opici me hpnily chute (majolka, cocacola, salaty, salamy atd). Ted to tak neni a muzu to nahrazovat lepsimi potravinami. Asi to hned nebude tip-top, ale budu se snazit. Beru to jako dalsi napln "noveho zivota".
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Ahojky všichni,tak mám za sebou první měsíc bez alka,na AA to teď bylo ještě lepší než minule,perfektní lidi ochotni pomoct.K psychologovi taky už podruhé,je fajn,Krevní testy mi dopadly na jedníčku,což jsem se úplně divila,že jsem neměla ani nic zvýšené po minulém extempore.Navštívila jsem taky psychiatra,napsal mi něco na depky,tak jsem si řekla ,jo půjde to zvládnout.No a doma to začlo,proč mám prášky,co mi to dává ,že chodím mezi alkoholiky,že to mám zvládnout sama,že si mám nastavit jinak mysl atd..No propad mojí nálady strašný,opět jsem viděla ,že jsem na to sama,bez jeho pomoci ,uznání,zas mě přepadl šílený smutek,že není důvod vlastně nechlastat,stejně mě doma nikdo nečeká a není vlastně proč se snažít.Není smysl života.Cítila jsem se jak zpráskaný pes.Chápala bych,že mi nadává kdybach se ožrala,ale tedˇ?Když jsem se rozhodla zkoncovat navždy s pitím?Tak jsem z toho smutná,ale zatím moje odhodlání trvá,nepít.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Jana napsal:
.....Chápala bych,že mi nadává kdybach se ožrala,ale tedˇ?Když jsem se rozhodla zkoncovat navždy s pitím?Tak jsem z toho smutná,ale zatím moje odhodlání trvá,nepít.

ta tvoje "drahá polovička" na tobě pěkně vampíruje - koukám, bere ti sílu k životu, s tím bys měla asi něco dělat...
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Pavle.Tak ,myslela jse ,že mě nějak psychicky podpoří,ale je to spíš naopak.Prý stejně ví jak to skončí a doktoři jsou vrazi,zvlášť psychiatři,to co mi řell psycholog to by mi řekl taky,nikdy mi nepomohli atd..Blbý je ,že mám jen jeho a žádnou rodinu.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Jani, tohle u nas ani neresim. Ja s nim o tom ani nemluvim, nema to cenu. Nechape to. Ma svij svet. Tam si huli, chlasta atd.a tohle nechape, s cim vladzne bojuju, co resim... uz mu to nerikam, vymluvim se, ze nejdu/nejedu s nim na tyhle spolecny alkárny a smitec. Neoceni. Nepochvali... ale to neres! Jde o Tebe! Mej radost, nenech si ji brat. Ja uz to mam za sebou. Uz s nim v "tomhle" nepocitam, jeho nazor je mi fuck...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalko,je to smutné,právě od něho bych tu podporu potřebovala.Tak jako ty.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

No jo, no. To jsme si Jani asi blbe vybraly ! Ale to nic, on je v tom clovek stejne nakonec sam. Nedavej tomu zas takovou vahu. Ono ho.treba stve, ze budes lepsi a ma z toho vlastne strach. U nas to je tal, ze mam najednou navrch, nez kdyz jsem pila. To bejval.na koni (blbla jsem, ostuda, prusery, svedomi). Byla jsem v klestich. Ted nemusim a muzu si dovolit trochu velet atd. Uz si zvyka, ale nebylo to tak hned.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Práve preto je dôležité abstinovať kvôli sebe. Nestavať abstinovanie na niekom inom. Nikdy nevieš, čo sa môže stať.
Ja na tvojom mieste by som robil to čo ti robí radosť. Ak sa ti páčilo na AA, tak sa vykašli na to, čo si mysli "priateľ". Nám na klube hovoria, že piť dokážeme aj sami, ale abstinovať nie.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Jana napsal:
No a doma to začlo,proč mám prášky,co mi to dává ,že chodím mezi alkoholiky,že to mám zvládnout sama,že si mám nastavit jinak mysl atd..

Proste *tam* nikdy nebyl a vubec netusi (a nebo jen matne) s cim bojujes a co Te ten boj stoji.

Pokud Tvoje snazeni vyslovene nesabotuje tak nejjednodussi pristup bude ignorovat a "jednim uchem tam a druhym ven". V zadnem pripade se tim nenechavej rozhodit a nedovol aby Te nejak ovlivnoval.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...401402403404405406407...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter