Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...406407408409410411412...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Santalko kde si prosim na ten film koukas nebo kde si ho stahla od vcera se ho snazim najit
Amy
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Amy, na ulozto.cz to je.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Dnes odpoledne sem měla zase blbou náladu děcka mě naštvali a už to jelo,zase do breku je to pořád dokola
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Santalko precetla sem tvuj prispevek s tunelem pritelovi .. ten ma zase od jejich doktorky prirovnani k jizde na kole .. Na rozjezd musis hodne zabrat a slapat ale jak uz se rozjede nemusis nakladat takovou silu aby zustalo v pohybu, ale musis dodrzovat rovnovahu aby si nespadla.
Amy
Fresh Boarder
graphgraph

Dobrý večer,

Návrat ze srazu spolužáků u mě proběhl v pořádku. Alkoholu bylo na večírku mnoho, stejně tak spolužáků i spolužaček, co by si se mnou rádi připili. Jsem ale tip člověka, co nerad chodí kolem horké kaše a tak jsem na rovinu sdělil, že jsem alkoholik a nesmím pít. Kupodivu to nikdo nevzal ve špatném, spíše naopak, mnoho otázek, na které sem ovšem neodpověděl zcela s tím, že se do toho stádia musí každý propít sám ☺ . Ne, opravdu jsem se dobře pobavil i bez alkoholu a bylo to příjemné. Abstinentů / Konzumentů tak 50 ÷ 50 . Jsem čistý a doma v teple. Pizzu Quatro a džusík černý rybíz mají dobré. Jsem rád, že jsem se zúčastnil a neselhal. Odměnou mi snad bude syn, láska, vztahy v pohodě a hlavně zítra ráno ))))).

Hezký večer všem

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Mirko, vcetne alkoholu?
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

ladis napsal:Dobrý večer,

Návrat ze srazu spolužáků...

... Jsem rád, že jsem se zúčastnil a neselhal. Odměnou mi snad bude syn, láska, vztahy v pohodě a... ladis

Laco,

získal si vlastnú skúsenosť, že to ide aj bez drogy a dobrý pocit, že na to máš a vieš sa ovládnuť.

"Gratulujem!"♥♡♥

(Čo Ťa nezabije, to si pamätaj!...)
(...to Ťa posilňuje!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Michale alkohol se snažím nepít ale ještě se nemám čím pochlubit.

Ládis tebe obdivují že si to tak zvládl,já na ten večírek nepůjdu já bych to nedala
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Láďo, blahopřeju. O to víc, že včera jsem měl podobnou zkoušku. Každoroční výlet, pochod s přáteli asi 15 km krajinou, děti, psi, na konec ovšem hospoda, koncert, to pak vždy teklo pivo proudem, panáky. A už vůbec mě nikdo nelákal, naopak, vyzvídání ze strany starých kámošů, "tvrdého jádra", jaký to je. A připadalo mi, že kus života jsme se navzájem bavili alkohistorkami a průšvihy, teď zas pár lidí vykládá o střízlivosti. A samozřejmě, dřív jsem si těch řečí nevšímal ani, teď mě to baví. A jeden moment, na který nezapomenu, jdu posledni kiláky s dvěma kamarádama, jeden vytáhne láhev kořalky ze které po cestě v té zimě statně popíjí, dá si a pak ji beze slova podá tomu druhému kámošovi přes moje rameno. Už je ani nenapadlo mi tu flašku nabídnout, strkat. Tak to je bezvadný!, říkal jsem si. Už mám těch měsíců nepití devět a dneska si po dlouhý době zajdu na AA. Tak pro jistotu a ze zájmu.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař,

Je to výborné, stejně jako ty mě, blahopřeji i já tobě. Jsme šikulové. Také mě překvapil zájem ze strany konzumentů o problém alkoholismu )) Trochu jsem se usmíval, jak skoro tajně chodili nenápadně před ostatními a prozrazovali s otázkou problém. Nebudu nikomu nalhávat, že obava u mě nebyla, ale měl jsem v tom pořádek a jasno, jako nikdy před tím. Ještě dodám, že při pohledu na panáka, jsem si okamžitě vybavil poslední tah a v klidu se napil džusu ☺

Díky za milé povzbuzení od všech
myslím, že je tu dobrá komunita lidí ♥

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...406407408409410411412...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter