Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...412413414415416417418...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Tak já vím, proč jsem po dlouhé době zašel na AA, bylo to výborný, zase slyšet ty příběhy, zase se ubezpečovat i v těch věcech, který už mám jasný. Že je úplně fuk, proč člověk začal pít nebo jestli pil málo nebo hodně, pořád nebo občas, jestli to zvládal nebo nezvládal, včetně takových zbytečností, jako jestli je to genetický nebo není, atakdál-nejlepší a nejjednodušší je prostě nepít vůbec.
I když víceméně vše šlape a je v pořádku, holt jsou už ty rizikový podzimně zimní temnější dny a poznenáhlu začíná rumrajch kolem svátků, kdy místo klidu a usebrání hrozí mimo večírkový, nákupní, rodinný a jiný třeštění. Kdepak, klid. Nutím se i nic nedělat, jen tak být, pokud vyjde chvíle-a myslím na to, jak jsem měl tu hlavu pořád uvězněnou a sevřenou těmi kvartály. Napití, chvilková jakoby úleva, pak ovšem nestíhání, depresivní sebezpytování, namáhavý vybředávání z chaosu.
Kdepak, tentokrát to bude jiný.
Mám za sebou první úplně střízlivý léto od nějakých těch 17 a jde to dál. Stojí to za to a neexistuje jedinej důvod proč z toho uhnout.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ano Sochaři.Není jen jedno pivo,deci či půlka,To by mě strhlo zas pít několik dní v kuse a jak říkal alkoholik v Ačkách,nikdo neví kolik mu té mozkově hmoty zbývá,co když ještě jeden takový tah a zbude z mozku kaše a z nás potentující se troska.Každé ráno jsem šťastná ,že jsem vstala střízlivá.
Jo jsou to příběhy na Ačkách,člověk se v nich poznává.Přeji všem hezký nealko den.J.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Alhena napsal:
od dětství mám navíc OCD,

Jen pro zajimavost - omezuje Te to nejak? Ja to mam taky ale nikdy jsem to neresil. Obcas je to docela komicky kdyz treba prijdu do fitka kde nejaky cune prede mnou nahazelo na stojan kotouce jak mu to padlo pod ruku tak si schvalne vahy pro cviceni sestavuju tak aby az skoncim byly vsechny kotouce na stojanu hezky vyrovnany podle velikosti . Kontrola zamku byla svyho casu docela otravna, ted to nastesti polevilo. Doma casto "prerovnavam" coz je taky smesny protoze v pracovne bordel jak v tanku (tedy "provozni neporadek ) a ja vyhazim pulku knihovny a prekladam knizky zpatky. Uz jsem na tuhle potvoru co se mnou zije v hlave uplne zapomel ale jak jsem prestal chlastat tak se zas ukazala. Mimochodem na tema OCD je uzasna hororova povidka "N" od Kinga, cloveku se docela ulevi kdyz ji docte ze na tom neni "az tak". V kazdem pripade velice drzim palce at sezeni dopadne dobre a idealne at se veci zacnou hybat k lepsimu.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Sochař napsal:Mám za sebou první úplně střízlivý léto od nějakých těch 17 a jde to dál. [/quote]

Jsi dobrej! Velice obdivuju Tebe a Vcelare jak jste to zmaknuli zejmena s ohledem na zavazky a povinnosti vuci Vasim rodinam. Ja jsem si v ramci boje s chlastem nakonec musel obratit zivot na ruby (vyrazne k lepsimu tedy nutno priznat) coz bych s rodinou a povinnostma vuci ni dost dobre nemohl - a pak nevim, nevim jak bych to zvladal... jako ze spis asi ne.
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj vsichni
Vylezla jsm z vany, kaficko, knizka, telka. Dcera spi u pritele, manzel ma kulabr. Mam.klid a pohodu a NIC mi nechybi. Mate pravdu, je to parada a neni treba menit. Pred sebou 4dny volna. V planu vse mozne podle pocasi...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Reklama na Klasik Tuzemak (rum). Klaisik - ma opici pod kontrolou!
Hmmmmm..... to urcite, co
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Gennosuke napsal:
Alhena napsal:
od dětství mám navíc OCD,

Jen pro zajimavost - omezuje Te to nejak?

Neřekla bych ani tak omezuje, ale život to rozhodně nezjednodušuje. Ale OCD nevnímám jako svůj hlavní problém.
Alhena
Expert Boarder
graphgraph

To ste taky dvaja Monkovia?
To len aby som si vedel predstaviť, či to je niečo podobné.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Ahojte, hlásim se po chvíli, co jsem vubec nic nestíhala. Sochaři, první co jsem si přečetla je tvůj příšpěvek a hned mě potěšil.
Já se musim vypsat ze včerejšího zážitku. Byla jsem na večírku, na konzertě, tvrdá muzika, dřív jsem občas takhle zašla. Byla jsem střízlivá. A od rána mam depku jak trám. Ty lidi se tam potáceli jak duchové, rozpitý výrazy, většina z nich mimo. Až na pár výjimek mi přišlo, že ty lidi jsou uplně ztracený. Pro mě otřesný. Mam depku jak kdybych měla kocovinu. Navíc se většina z nich nedá poslouchat. Určitě josu mezi nima i lidi, který tam přišli za muzikou. ALe dojem z akce, je pro mě depka. Ani jsem neměla chut se napít, spíš abych tam zapadla, než z vlastní potřeby. Naopak to byl z dalších zážitků, kterej mi ukazuje, že tohle neni cesta. A taky kam se vracet nechci. Prosim at si to pamatuju! Držim palce a hezkej svátek všem
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Ještě jsem vám tu všem chtěla poděkovat, že ač virtuálně, že jsem vděčná že tu jste. Padající, vstávající, chybující, ale bojující. Je to pro mě inspirací. Dodává mi to sílu
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...412413414415416417418...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter