Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...421422423424425426427...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Včelar ja nepijem.teda alkohol.ale Katka to je menovkyna ťa písala že zasa pije.
Metro ja viem že si narážal na môj dlhší príspevok ja len tak v poslednej dobe uvažujem a rekapitulujem.mna to len všetko zaujíma.jeden známy tam vypil toho veľa a akonpil prišli záchvaty,atrofia a potom stačilo málo a bol opitý.uz nie je medzi nami ale pečeň mal poskodenu
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Krtek,

alkohol se částečně vstřebává přes žaludek, většina v tenkém střevě.
viz.
poradna.adiktologie.cz/article/alkohol/farmakologie-etanolu/

Katarina,

co tomu tvému známému atrofovalo? Játra? Jestli se jednalo o játra, pak to byla cirhóza.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Zdeno (sk),

co napsat ? poraď mi. Jsi dobrý kluk, bohužel závislost má nad tebou ohromnou moc !! Sám doma bez odborné pomoci to nemůžeš zvládnout. Trápíš maminku, kamarádku i lidi v zaměstnání. Přál bych si číst pár měsíců jdoucích po sobě, že nepiješ. Lásku jistě potkáš, jen ji nesmíš hledat pod vlivem, nebo si ji vynucovat. Najde si tě sama, věř mi. Jsi ještě mladý kluk. Nevzdávej boj a začni makat na modelování abstinence.

PS: jo a nehádej se s Krtečkem, myslí to s tebou dobře, stejně tak jako každý zde. Nejsme nepřátelé, jsme na jedné lodi.

ladis
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

LÁĎ0...si kamarát! čítal som tvoj pribeh už davno.STOPKE som napísal blbosti pod vplyvom/prepáč Stopka/ je to katastrofa-alkohol.Dávam sa do kopy...hanbím sa ako pes.nesmiem ani kvapku!!!alkoholu už.idem doktorke- psychiatričke.Ešte mám šancu...no riskujem všetko.Už potom nebude žiadny sen...ale klietka v blázinci.No to je hororový scénar.Dám si kávu.dobré ránko ináč...už nespím
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

dobre rano, Zdeno ako? ides k dr.?
Petr N nie mal kortikalnu atrofiu mozgu a mozocku, zvacsenu pecen.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

zdenek napsal:
nesmiem ani kvapku!!!alkoholu

Tohle tady pises porad do kola uz dlouho a podivej se na sebe jak vypadas! Kazdy mesic se do toho propadas hloubeji a hloubeji . Sam to evidentne nezvladnes a psychiatricka za kterou dochazis Ti nepomuze. Nastup do lecebny! Ano je to lagr, ano budou tam na chudinku nemocneho Zdenecka osklivi ale je to jedine co Ti muze zachranit zivot. A mimochodem "nesmiem ani kvapku" je zase uplne spatne. Spravne to ma byt "nechcem ani kvapku".
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Mirka napsal:
Včera mě tak šíleně nás..a tchýně(protože spolu bydlíme)měla sem jiný názor než ona ale můžu jí to říkat pořád dokola ohledně výchovy mojí dospělé dcery ona to dycky bude dělat jinak vůbec mě nerespektuje a to mě úplně vytáčí byla sem tak roztřepaná že sem měla chuť se napít ale ustála sem to,pak jsem šla odpoledne nakupovat a to pivo sem si nekoupila dala sem to

Ahoj,
k tomu řeknu akorád jedno. Nebydlete spolu, protože to takhle potom dopadá...Defakto vás nikdy respektovat nebude, protože nechce a třeba i záměrně. Nedělá vám náhodou taky naschvály? Něco ji řeknete, aby to nedělala a ona to najust udělá? Potom má třeba i radost, že se klepeš vzteky?
Pokud v takovémto životě míníš pokračovat beze změny, tak je otázka času, kdy to pivo do sebe naleješ....a časem to třeba nebude už "jenom" pivo...a dávky se budou zvyšovat a síla k životu ubývat...
No v léčebně by tě třeba na terapiích přivedli k tomu jaké změny v životě máš (musíš) udělat, nebo by jsi na to přišla sama v té izolaci od okolního prostředí a IZOLACI od lidí kolem tebe. Třeba pak člověk přijde na to, jak krásně se mu bez určitých lidí potom žije
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

Dobrý ráno,
mirko uplně ti rozumim. Já mam podobnej problém v rodině, bohužel v tuhle chvíli mam pocit, že před nima nemam kam utýct. Vim i že to pití způsobili oni. ALE dál už pokračuju jen sama, i když ted nemam možnost ve vnějším světě utýct, tak mužu nastavit vnitřní hranice a říct si, že si nenecham už kazit život. Vim, že bych mohla odjet, zmizet, ale nedokončila bych tu rozdělaný věci a stejně by mě to v tom mozku strašilo.

A jsem nejvíc na světě vděčná za tuhle abstinenci, protože mi dává neskutečnou sílu bejt nad věcí. Děkuju děkuju děkuju

Dneska mam neskutečnej náboj, posílam vám všem!!!!
Hezkej den
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke napsal:
[b]...Nastup do lecebny! Ano je to lagr, ano budou tam na chudinku nemocneho Zdenecka osklivi ale je to jedine co Ti muze zachranit zivot.
Nemôže ísť do liečebne. Na pokeci minule písal, že tam ľudí nútia abstinovať. A to je od nich voči nemu neskutočná trúfalosť. Dokonca ho nútili dodržiavať režim keď tam bol. Hotový des. Vieš si to predstaviť? Chodiť v určitý čas na lieky, na prednášky, terapie. Dokonca aj strava bola v určitú hodinu. No fuj od nich. Pokiaľ sa oni neprispôsobia jemu, to znamená všetko bude vtedy až sa jemu zachce, tak tam nepôjde.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek napsal:
[/quote]
Nemôže ísť do liečebne. Na pokeci minule písal, že tam ľudí nútia abstinovať. A to je od nich voči nemu neskutočná trúfalosť. Dokonca ho nútili dodržiavať režim keď tam bol. Hotový des. Vieš si to predstaviť? Chodiť v určitý čas na lieky, na prednášky, terapie. Dokonca aj strava bola v určitú hodinu. No fuj od nich. Pokiaľ sa oni neprispôsobia jemu, to znamená všetko bude vtedy až sa jemu zachce, tak tam nepôjde.[/quote]

hi hi hi
ladis
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...421422423424425426427...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter