Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce
|
|
Já fakt nevím. No, já prostě normálně nějak funguju. Jsem schopná si při pětidenním tahu odbarvit vlasy, vyluxovat a vytřít byt, dojít nakoupit do kauflandu, upéct husu, udělat k tomu zelí a domácí bramborovej knedlík, jít na demonstraci k 17. listopadu atd. A samozřejmě znovu jít nakoupit svatomartinský vína, jít do práce, udělat nějaký objednávky, domluvit se s řemeslníkama na dalších postupech prací a opět jít pro další vína a zase uvařit, v normální čas dát děti do školy a dát spát a pak se po pěti dnech probrat a pamatovat si jen střípky. A podle lahví zjistit minimální množství, které jsem vypila, což budou tak dva litry na den, ale i víc. Pak se rozhodnout pro detox, což je peklo, a na pondělí ráno jsem ho musela přepít, protože bych do tý práce za těma řemeslníkama nedošla. Tohle prostě nechci už nikdy dělat... Dyť by mi ten život protekl mezi prstama, když si toho většinu nepamatuju.
|
|
|
|
|
|
|
Jo. Ja sla rovnou pro chlebicky, nebo majonezovej salat, prepeprenou gulasovku atd... zdrava strava stranou  a to snidani piva, ja bezela do kiosku jakoze pro rohliky. Koupila 3 lahvone a nenapadne u vareni pila, jen se nerozdelit! A po obede prochazka:(rozumej hospoda).
Me se ted paradne planuje, z niceho nemam strach/stres, driv jsem ozrala naslibovala hory doly, pak to vdepkach rusila. To je ted pohoda 
|
|
|
|
|
|
|
Karolinko,nevím jak bych pekla husu po dvou litrech vína,je fakt,že se mi první dva dny líp uklízelo,vařilo ,ale myslím ,že to byl jen můj dojem a okolí to tak nevidělo.Nebudu si nic nalhávat,ale třeba piješ krátce tak proto to tak jde.Na mě kdysi nebylo poznat,že jsem stáhla flašku,byla jsem ůplně v poho.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Karolinko, to mi taky slo, ale ne vecne. Fakt. Ono se to zhorsuje. Mas zkresleny usudky. Neohrabany ruce. Taky jsem bejvala naopak vykonna: varit, pict, uklizet,prat a jeste klidne resit kytky a vsechno. No, pak uz ne... zaclo to bejt znat. Uz to tak neslo. Pripaleny jidla, zapomenute pradlo. Atd. Pak uz radsi lezet... mno nejde to vecne bez nasledku.
|
|
|
|
|
|
|
Chacha  jsme se shodly, co?
|
|
|
|
|
|
|
Hihi Šantalko,jen se nerozdělit,to jo ,tos mi připoměla,a to volání známým a plácání kravin co jsem si pak nepamatovala,pak už jsem telefon raděj vypínala ať si nedělám ještě větší ostudu,A těch objednávek v práci,co jsem nevěděla komu patří.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
takze k tym ranajkam pivo to nebolo ale vodka alebo borovicka, rovno v pyzame alebo v com som vecer zaspala, cez den sa pretmolit nieco este zrana uvarit ale potom sa uz nevarilo, nepralo, neupratovalo hnus ked si na to spomeniem. na mne to tiez nebolo poznat ale potom tie oci, dych blbe reci, vyskakavanie do druhych a tie okna to ani nehovorim
|
|
katarina
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Jo přesné,to jsou ty stavy Katko,to je ten děs,běs jo Šantalko máš pravdu s tím připáleným jídlem,výkonností,taky už to nešlo jak dřív,jak já byla výkonná když jsem si vypila,vše jsem zvládla rychleji,jela jsem jak tryskáč kdysi,teď už jen ležet,už to nejde.Takže radostná stšízlivost je můj cíl.
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
Presne... fuj, jak jsem u obeda maskovala, ze ji mam jak z praku. Jazyk se mi motal. Manzel pak v hospode cumel, jakto ze jsem hned na kasi... no aby ne! A ty reci. Sliby, vsechno vsem. Neni problem! Pakza mnou lidi chodili. Psali a volali, a ja vubec nevedela, co vlastne chtej. Trapaaas! Ja ani treba nevedela, ze jsme se vubec videli 
|
|
|
|
|
|
|
Mně je to jasný, já to taky nedělám bezchybně, to vůbec neříkám. No, v pondělí jsem musela zrušit divadlo (paradoxně hra o alkoholismu ve Švanďáku  ) To byla nezodpovědnost, ale kamarádka naštěstí našla náhradu... Piju od šestnácti, to, že mám problém tuším tak od dvaatřiceti. Teď je mi 37 a už tak dva roky je mi jasný, že to nepůjde jinak než úplně abstinovat, o což se cyklicky pokouším zatím bez cizí pomoci. Teď už jsem objednaná k Apolináři a jsem odhodlaná to řešit. Tak mi prosím držte palce. Musíme to všichni zvládnout...
|
|
|
|
|
|