Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...43444546474849...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Zdendo Zdendo... Asi to sam nezvladnes. I kdyz ja jsem taky podlehla, takze... Tak aby Ti ta prace vubec dopadla. Na AA bez, ja bych sla hned, kdyby tady byli. No maminka asi nebude mit radost, OPĚT:-(
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Sklepáci - Mlýny
Mam novou metodu: kazda kapka chlastu me zabije, je to JED, napiju se-konec, smrt. To si udu rikat pri bazeni. Zni to asi blbe a naivne, ale mozek na to "slysi". Uvidime.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

V pondelok idem podpisat pracovnu zmluvu.Už nepijem.nechuti mi to.Len mozog potrebuje davku chlastu.O tom je to cele.Dam si šancu: nova praca..a budem si hladat priatelku...inšpiracia riadna.Vymena za chlast.Viem,že robim blbosti...no to je skurvena zavislost.Chcem byt normalny.obyčajny človek,mat radosti aj smutok...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Je to nekdy tezky, zit obycejny zivot. Byt normalni. Taky chci, vsichni tady chceme.
Zit jako clovek... libat svou zenu, rodice ctit, detem svym prikladem jit.
,
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

To je z filmu...dobry holubi se vraceji..tušim.Dobry film.a herecke obsadenie..super.pan Menšik...hral sam seba.Bol zavisly na chlaste ako my.Verim,že to spolu dame..porazime tu mrchu menom chlast.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Co mi vrtá hlavou - aniž bych chtěl nějak silně propagovat svou antabusovou cestu, prostě 1) nejsem misionář 2) bojím se /jen trochu/, že někdo napíše nějaký poznatek, který by mne snad nalomil 3) každý ať si to "modeluje" po svým - ale proč třeba Zdeněk si ten Antabus radši nekop cestou na nákup - a další obyvatelé Fóra, věčně obávající se, proč se radši teda Antabusem nezazděj ... mě veškerý ty strachy "z grilovaček" naprosto přebije pekelec z toho, že bych se na Antabus napil - před lety se mi stalo, že jsem ho v sobě měl 2 dny, takže je to slabší a skutečně omylem jsem se napil /cizí/ slečnou nabídnutý limonády, což bylo ve skutečnosti mochito, který já barbar do tý doby neznal ... A BYLO TO STRAŠNÝ.
Strach z podobnýho omylu, či dokonce "žertíku" spolehlivě odstraní i jen základní opatrnost ... no, zamotávám se, takže lidi, proč se nepojistit Antabusem?

A nezapomeňte, prosím, že už klasik doktor Skála říkal, že vůle je vlastnost rozpustná v alkoholu ...
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Šantaál

fandím,
Opravdu si myslíš že alkohol tě ohrožuje ? já bych chtěl vědět čím ??
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Je to asi cca. měsíců co Doc. MUDr. Jaroslav Skála, CSc. byl s námi na skupině. Perfekt člověk, opatrně o něm mluvte
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Sochari, na Slovensku je pokial viem ja, antabus zakazany, takze Zdeno si ho nemoze dat predpisat. A aj tu v Taliansku je zakazany. Ma totiz aj dost skodlivych vedlajsich ucinkov, ale zas urcite nie az takych ake ma alkohol, takze je to skor take mensie zlo. Ja som si v zaciatkoch vybudovala taky mentalny antabus, vzdy som si povedala, napijem sa a zomriem a to dost skoro a nepeknou smrtou..Teraz uz tak rozmyslat nepotrebujem, kedze pit uz nechcem a nie ze nemozem, ale v zaciatkoch abstinencie mi to dost pomahalo..
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Z tisku: "Nestor české alkohologie sám abstinuje již 52 let. Mj. obdržel od prezidenta V. Havla medaili Za zásluhy. MUDr. Jaroslav Skála (* 1916) založil a následně 34 let vedl protialkoholní léčebnu v Praze U Apolináře, při níž založil též 1. záchytku na světě. Vydal přes 200 publikací.

Kiro, děkuju, tak to jsem nevěděl. Ladislave, jasně, že Mudr. Skálu zmiňuju se zájmem - a úctou. Je ale fakt, že tahle hláška "vůle je vlastnost rozpustná v alkoholu" nějak zlidověla. A určitě to není přesný, je to spíš poukaz na to, že trénink, terapie, všechny ty postupy, budování, jak píše Kira mentálniho bloku ... jsou důležitý, nutný.

Ladislave, přeju ať to přejde, ať to, když už, proplužíš zase do přístavu a klidu a to brzo a bez strašidelnejch následků ... jde to.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...43444546474849...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter