Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...449450451452453454455...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Taky se mi stávalo že sem se napila na štědrý den když děti byly malé a teď toho lituji,nebo měli jsme holkám měnit pokojík a můj mi ukazoval jak to bude vypadat jak bude vymalovaný a na druhý den sem se ho ptala jak to tedy vymyslel a on na mě hledí že mi to ukazoval a já to nevěděla
Mirka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Tento týden je náročný do středy sem měla odpolední ve čtvrtek na přání.sem z toho unavená z takových přechodů,v čera sem měla chuť se napít je toho na mě moc.ted myslím jenom na chlast
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Ve čtvrtek na raní
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Ahojky všem,
včera moje dobrá nálada skončila v 23.h.kdy mi můj miláček oznámil,opile do telefonu,že ještě nepřijde,že někam musí jet z práce,prostě lhal jak vyšitý.
Takže opět noc na nic,dnes nálada na bodu mrazu,opět nad naším vztahem vyhrává alkohol.
Dnes už několikrát volal,vzala jsem to až napotřetí.Volal zřejmě z práce trochu poopičním hlasem.Tak jasně se chtěl vymlouvat,on je vždy redy,tak jsem mu řekla,že už dalšího alkoholika nepotřebuju,že už jsem to zažila,
když ho potřebuju tak dá přednost flašce a ať mi dnes nevolá,že večer nemusí chodit.Celkem prožívám nelehké období,že se musím držet,abych nespadla do toho znova.
Včera jsem se dozvěděla ,že budu muset na operaci,ne život ohrožující,ale nevyhnutnou,čekala jsem ,že přijde a trochu to proberem.Volala jsem mu to do práce včera,ale večer dal přednost chlastu.
Tak jsem z toho rozhozená,celý den tu zas budu sama i zítra,no nevybereš si.Venku zataženo,mrholí,počasí na víte co.Utopit žal.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Ste mi pripomenuli pražskú akciu ktorej názov sa mi vždy páčil: "Vánoce grog za grogem" - presne naplánovaná prechádzka mestom s pravidelnými občerstvovacími zastávkami.

Inak ako dospievajúce dieťa som mal párkrát pokazené Vianoce kvôli alkoholizmu rodiča, nič moc.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

Nejraději bych taky topila žal dcera chodí do devítky a teď řešíme kam půjde na školu a starostí je kolem toho a můj se toho neúčastní že prý chodí do práce a nemá čas,jak kdybych já byla doma
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Jani,
chápu Tvoje rozpoložení, a moc. To je jedn az těch blbejch rizikovejch situací, kdy to člověk pak podělá... Blebj chlast. Ale nepodléhej, tak máš nás, my na Tebe budeme myslet. Zeptala bych se i o co jde /ta operace), ale nevím, jak je to osobní. Kdy Tě čeká? S přítelem jsi už měla pochybnosti, tak třeba je opravdu načase si srovnat pro a propti (vztah) a zařídit se podle toho. Zvážit perspektivu budoucnosti (rodina, děti atd). Jak dlouho jste spolu? Bydlíte ale každý zvlášť, ne?
Já nechci radit. Pamatuju,k jak mi zde psali, abych se rozvedla. (Jsme spolu dál, já už ho tak neprožívám a jde to, ale my máme byt, dítě atd, už čekám jen na vnoučata . O nic moc mi už nejde, my spolu trávíme společný chvíkle vejletama, výstavy, sana, kolo, bežky atd, takže to mi fakt stačí. S tou jeho hospodou jsme se prostě smířila...). Jani, jsme s Tebou, nebuď smutná Pokud chceš, napiš víc... A DRŽ SE Páá
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Mirka- prečítaj si môj príbeh a prejde Ťa chuť na chlast.Nenapi sa..prosím.Jana držím palce- tú operáciu.A Katarínky...všetko dobré k meninám....a ďakujem,že ste mali trpezlivosť so mnou včera.dnes som bol u doktorky.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Mirko!
No vypadá to, že se sem vkrádá nějaká "blbá nálada". Popravdě mě je dneska teda dobře, lehce, radostně, tak vám to posílám aspoň takhle, holky, ať jste veselejší... Mirko, přišla mi ta kniha, dnes začnu číst a pak to probereme, jo?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo, a co je nového, co Ti řekla? Jinak číst Tvůj příběh je jako vracet se v čase V dobrýnm Zendo, vždyť víš, jak to mám já
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...449450451452453454455...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter