Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...44454647484950...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Zdeno, píšeš:
Dnes to začalo super.
...A potom so išiel nakupit do Tesca obživu.Ale!!! To pivo bolo v košiku.1pivo.No teraz mam už v sebe asi 10 piv.Prehra.No je to fakt v prdeli...No nechcem skončit ako dement poštaty,posrany v posteli,neschopny ničoho.

"Trieskaš a mlátiš si kladivom do hlavy a plačeš, že Ťa bolí hlava!"

"Skús (si) vymeniť hlavu!"

(...telo viac vydrží!)
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Den 19
Dnes jsem v pohode, citim se dobre po tele i na dusi. Teplo a slunce holt delaj svy Dnes jdu za dcerou na gympl na Majales, pak jsou 2 dobovy konzerty v ramci mestskych oslav, ale cejtim, ze to dam. Strizlivost je nade vse. Chlast je zhouba. Kamosi pocitaj s tim, ze budu o dzusu. I zitra na vode. Uz jsem to rekla manžovi. Pocita s tim
Uz si zvyka Preju vsem "holkam a klukum" zde pekny skoro letni patek. A napiste.
Sochari, kdo ti pise ANT?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

ahoj, ja jsem nekde slysela ze antibiotikum Entizol funguje stejne jako antabus.
dana
Junior Boarder
graphgraph

7 den,
dnes mám krizi od rána mam hroznou chut se napit. Doufam, že to prejde. Vezmu deti ven a snad prijdu na jiný myšlenky. To je teprve zacatek bude jeste hur, ale musím vydrzet. Drzte se
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Katka.ja včera som to neustal.Jedna myšlienka a dal som si pivo..potom 10..uf.Nedaj si alkohol.Maš deti...dovod abstinencie.Musime si pomahat..my zavislaci.Ciel je jasny.Abstinencia.No realita?cca 20% sa da dokopy..Ja citim,že to dam.Lebo CHCEM.Zabudnem na pocity prehry a idem odznovu. je krasny deň...aj bez chlastu.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

dana napsal:
ahoj, ja jsem nekde slysela ze antibiotikum Entizol funguje stejne jako antabus.

Áno, predpisujú ho aj psychiatri - ako barličku.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Zdenek tak chute trouchu povolili, ale je to peklo. Musim na nakup tak snad nezkonci nic v kosiku. Musim to ustat je to boj.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Šantalko,
Antabus jsem si nechal naordinovat od doktorky na protialkoholním. Chodil jsem za ní nepravidelně, spíš "na porady", pokec, měl jsem dlouho pocit, že to s kvartálama zvládnu, že tak prostě jde - tak žít.
To znamená, že mi nedělalo problém třeba celý měsíc se nenapít. A všechno šlo, práce, s dětma - dobrý, dobrý žití.
Když jsem nepil, těšil jsem se, že se napiju. Když jsem pil, těšil jsem se, že zas nebudu.
Trvalo to trvalo asi cca dva roky.
Pak závislost zas začala vítězit, pozor, to, že závislost nad náma chce vyhrát a že to může dokázat - to je její podstata.
A to napití bylo vždy o něco horší, o něco zběsilejší. Flámy, tři dny, týden ... průšvihy, nevolnosti, pak to zas balancovat do střízliva.
A pak s pitím a po něm přišly deprese o kterých jsem dřív netušil, že existujou.
A to bylo zlý, moc zlý, zasek sem to. Přišel jsem na to, že ty kvartály byly lživý. Že to s nima nejde.Tohle Fórum mi hodně pomohlo.

Někdo to tak třeba má, že se občas může napít, já ne. Tak to je. Proč by svět měl bejt spravedlivej a všema nadělovat stejně. Není to tak, jak psal Hrabal "nebesa nejsou humánní".
Tak jsem si po poradě s touhle fajn paní doktorkou nechal naordinovat antabus. Rok s ním budu, hlava nehlava.
Balení za pár peněz, nevím kolik, ne nijak drasticky moc, po pravdě cena mě nezajímá.
Chci být v těch 20 procentech o kterých píše Zdeněk. Že je to celý se závislostma drsný, velmi dobře víme, tak mě to číslo nijak neodstrašuje.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Katka.Daš to! verim Ti .Budeme abstinovat spolu.Tie chute budu stale...chce to čas.Mozog chce svoju drogu.napr.Lado...abstinoval dlho...no je to uplne!nanič.je na nule.odznova...musi začat.Ach...ten chlast.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

aha :] ja myslela na Kiru- slovensko a italie..., najit nejakou nahradu.
dana
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...44454647484950...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter