Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...45464748495051...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Dani, ja som to zvladla nastastie aj bez antabusu, ale urcite existuju aj ine pripravky, ktore sa predpisju v tych krajinach, kee je antabus zakazany. Len v tom sa moc ja nevyznam, skor ti co absolvovali nejaku liecbu...
Zelam vsetkym pekny vikend, pamatam si, ze v zaciatkoch to bazenie prichadzalo hlavne s vikendom, ale teraz sa naozaj tesim na vikend,prpedtym to bolo na moznost chlastania a takeho mentalneho povolenia si zas sa napit...
A ano Zdeno, bazenie tu bude stale, ale casom uz stale menej casto, takze tiez zaciatky su naozaj najtazsie...
Kira
Expert Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Kdyby blbost nadnašela- litaš Dano.Tvoj koment...je o čom?Tu riešime zavislost na chlaste..nie narodnostne otazky.Slovak,madar,čech,nemec.Nie je to fuck?ja ludi selektujem: podla toho,čo dokazali..aky su...mam kamoša z Nepalu..Himalaje su jeho domov.Tatry su šuvix oproti Himalajam.Ešte mam kamoša z Ulanbataru...Mongolsko..krasna krajina,obrovska step...ta priroda...niečo fascinujuce..No mam problem.Chlast.Som zavisly.do prčic
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenek, skludni hormon..Dana vobec neriesila nic narodnostne, keby si vsetko pozorne cital, tak by si to pochopl...
Ja som v noci napisala, ze antabaus je v niektorych krajinach zakazany, okrem ineho aj na Slovensku a v Taliansku a ona reagovala na ten prispevok. Chcela pomoct a neriesila nic narodnostne..Tak nabuduce si lepsie vsetko precitam a nevybijaj si svoju agresivitu tu na ludoch...
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Aha.zle som pochopil text.Sorry.A agresivny som nikdy nebol a ani nebudem.Nemam to v povahe.Ospravedlňujem sa.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Ok Zdenku, tak som rada, ze sme si to vysvetlili a ze Dana si to precita hadam az po tom tvojom ospravedlneni.
Drz sa a bojuj
Kira
Expert Boarder
graphgraph

Ď. Kira..idem do bazenu..aqua park v Senci..potrebujem sa vyčerpat fyzicky..potrebujem.Chlast mi už tlači na mozog a potom pišem take blbosti ...beriem plavky a idem..všetko dobre..a pekny deň.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

já se dnes také rozhodla začít abstinovat. Po sedmnácti letech každodenního pití
sarka
Junior Boarder
graphgraph

v pohode, ono nez se to naloguje tak uz je vetsinou rec o necem jinym a nedava to smysl :]
dana
Junior Boarder
graphgraph

Den cca 8? Nebudu to už počítat Je mi celkem už fajn,jen mi "něco" chybí a tak to přebíjím cigaretama, kouřím cca 2x víc. Víkend bude silně pracovní na zahradě, snad nebudu tak utahaná, abych se nenakopla panákem. Všem začátečníkům přeji dobrý start, mírně pokročilým vytrvalost. Je mi nesmírně líto Reminiscence a Stopky, my prostí alkoholici můžeme hnusné stavy časem zrušit abstinencí, ale ony mají horší problém,který samy nemůžou ovlivnit. Mám vlastně štěstí,že jsem jen alkáč bez depresí. A dost se bojím o jeden ze svých vzorů -Ladislava.
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Už budem dobry...je to jednoducho každeho osobny boj.S chlastom.možno sa opakujem...to nechcem sa strapňovat...potrebujem podporu ako všetci tu.inač nespoznavam sam seba...mam socialnu fobiu..no alkohol ju odburava.načas.Ruleta sa toči...apropo..Lado je uplne inde teraz..vieme to všetci alkači,že kde!Potrebuje čas..možno to da.verim mu.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...45464748495051...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter