Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...468469470471472473474...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 6 měsíce  
Manžel semnou nejde ani na procházku.dcera měla maturitní ples a taky nešel říkal že musí na druhý den do práce ale já šla taky a přežila sem.dnes jedeme nakupovat tak to snama jede sice nerad
Mirka
Gold Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Ahoj Mirko,co kdybys mu řekla že po nákupu bys byla ráda s ním doma,že Ti je smutno a že ty jsi jeho manželka a ne matka.Má tě snad jen na ,,TO "?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Mirka uplne ti rozumiem, u nas to bolo podobne mozno aj pre to som svoju intenzitu pitia znasobila a bol aj dlho prec v zahranici,ale myslim si ze to je praca oboch stran aby vztah fungoval. u nas doma je to odkedy nepijem na dobrej vlnovej dlzke hoci mavam vykyvy,ale nikde to nie je ruzove.
vcera sme boli na vianocnych trhoch pokupila som drobnosti a vecera s rodinou a akurat som tak premyslala ze nemam ziadnych priatelov,vsetci ostali za dverami. na party ma uz nevolaju ani na piatkove posedenia kedze nepijem a uz to asi nie je taka sranda kedze ziadne trapasy sa nekonaju. zo zaciatku mi to chybalo chcela som ist a citila som sa odstrcena ale to je o tom zmiereni sa so samym sebou. bazenie mavam aj ja a pride necakane.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Katko,já nikam na párty nechodila a kamerádek moc nemám,jen jsem se věnovala rodině a zanedbávala je.
Ze žalu jsem se opíjela jen doma a šla ven, až jsem byla střízlivá,tak ani netuší ,že mám takový problém.Moje kamošky nepijou.Ale párkrát za nima zajdu,nebo se s nima potkám ve městě a pokecáme.Ale většinou když mi bylo zle tak neměly čas,musely se věnovat rodině,což můj smutek ještě znásobilo.Věřím tomu ,že se to změní až já se změním.Pracuju na tom.Když mi není dobře buď zalezu pod peřinu nebo v lepším případě jdu po obchodech.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

A taky se dobře vykecám u psychologa a na Ačkách.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

tak moje dobrá nálada je pryč,vytáhla jsem Vánoční ubrusy a ozdoby,abych si to tu vyzdobila a neudělala jsem dobře.Pro koho vlastně,kdyby tu byl bordel jak v tanku je to jedno.Na svátky v blázinci,pod vlivem léků,s cízíma lidma.je mi mizerně
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris,

pod vlivem léků být nemusíš a ubrusy mužeš uklidit. Stejně se budeš vracet po vánocích, tak jaká výzdoba.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

nevím,nevěděla jsem,že mě to tak zasáhne,vlastně to je jedno,můžu být doma a uchlastat se,stejně po mě pes neštěkne,jesti tu budu nebo ne svět se bude točit dál.
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris napsal:
nevím,nevěděla jsem,že mě to tak zasáhne,vlastně to je jedno,můžu být doma a uchlastat se,stejně po mě pes neštěkne,jesti tu budu nebo ne svět se bude točit dál.
Maris,

svojím svetom budeš otáčať vždy iba Ty!!!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

"V pozdějších fázích alkoholismu už pití samo o sobě způsobuje chemickou nerovnováhu v mozku - depresi –
a člověk už se nedokáže radovat z věcí, které by ho dříve potěšily. Tohle je pak třeba dlouze se po nastolení abstinence učit. Mozek má maglajs v tom, co by mělo být příjemné a co ne, má rozhozený systém odměňování...
Uzdravit se z alkoholismu opravdu není jen o tom, přestat pít. Je třeba změnit celý styl života, naučit se, že příjemný pocit odměny přijde po nějakém vynaloženém úsilí. Pomáhání si drogou je lež a slast na dluh a postupně dochází k citovému oploštění, ztrátě citů, apatii, aroganci, sarkasmu, rouhání se o smrti atd."

Tohle jsem kdysi opsal od Reminiscence. Jeden z prvních textů, které mne tady na Fóru naprosto nadchly.

Reminiscence, jak se máš?
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...468469470471472473474...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter