Dobrý den, píšu si sem o radu, protože už jsem zoufalá z mého manžela. Jsme spolu přes 3 roky, máme dvouletou dceru a jsem teď znovu těhotná. Před měsícem jsme se vzali a všechno se zhoršilo.

Přes týden je všechno v pohodě, snaží se, sice teda chodí pořád spát, ale jinak se nám věnuje, doma poklidí..ale pak přijde pátek a je to pořád dokolečka..Pátek, sobota, neděle pořád pije už od rána. O svátcích, o dovolené, pořád..vždycky jsme se kvůli tomu pohádali, tak ho to třeba přešlo a dva tři měsíce pil jen 4 piva denně, v týdnu si dá tak jedno, dvě..ale pak ho to zase chytilo a pije třeba 12 piv, když ho nase*u, tak pije i víno a co najde. Kolikrát vyvolá hádku, jen aby se mohl sbalit a odejít na pivo. Pořád mi lže, už mu ani nevěřim, vymýšlí si pokaždý co se stalo, že musel v hospodě zůstat dýl..Když jsme měli návštěvu, tak si vymýšlí kraviny a ještě tomu sám věří..Od svatby je to čím dál horší, už se s ním nedá na ničem domluvit..Máme jít zítra do poradny, ale stejně když sám nebude chtít, tak to nemá cenu. Teď mu ještě umírá táta, je to hrozný, ale prostě já už nemůžu, jsem psychicky úplně vyčerpaná a mám doma dceru a jsem těhotná, prostě si nemůžu dovolit se zhroutit. Odejít zatím nechci už kvůli dětem. Má někdo takovou zkušenost?