Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...481482483484485486487...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 5 měsíce  
Karolinka tak co najrychlejsie tu depresiu prezi a neboj bude lepsie ako pisu ostatni. vieme o com piseme pridu ine stavy
JA ty vtipalek
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Karolínka. A čo sa stalo? Či len tak bola chuť a dala si si? Alebo to malo nejakú predohru?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Já bez přípitku, ale bylo by čím. Ježíšek nadělil 4 piva a borovičku.
Momentálně mi je dost mizerně i bez chlastu.
Petr N
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 07/16

Ano, jde to.
Pořád z toho mám radost.
To už není ta počáteční euforie, kterou se mi ovšem párkrát v minulosti podařilo překlopit do opětovnýho napití. A před rokem touhle dobou, to bylo dost zlý. Ale teď už nepiju a přijde mi to snadný.
Touhle dobou to byla ta křižovatka a povedlo se mi pití zastavit. A dost mi pomohlo tohle Fórum, neužíral jsem se (a neožíral, haha) o samotě, asi i tou dostupností to na mě zapůsobilo i líp než setkání AA, který ale taky vřele doporučuju.
Poprvé jsem se tady dočetl, že to, co považuju za svou výlučnost a ohromnou stategickou chytrost, třeba občasný vylívání alkoholu, budování alkoknihovničky, fyzický cvičení, porady s doktorama a ovšem spousta slibů a zapřisáhání a neustálý pokusy "rozumně" pít, prostě spousta věcí, je často projev téhle nemoci a má to tak spoustu lidí.
Ale jde to. Zaseknout se. A pak ovšem projít zhupama, depreskama, který přece normnálně patřej k životu a nenapít se. A vidět, že ta střízlivost sama vše upravuje a že je to s ní vážně lepší.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Krtku, stalo se to, ze se blizilo nase prvni vyroci, ale ja jsem mela blby pocit, protoze uz opadla ta puvodni zamilovanost a pritel mi zacal tak nejak lezt na nervy. Nedokazala jsem mu to rict, abych mu neublizila, ale on uz to tusil. Vyptaval se, jestli mi na nem neco vadi a ja porad delala, ze se nic nedeje. Kdyz odjel, tak jsem si dost oddechla. Je mi jasne, ze to neni ta spravna emoce, ale proste to tak citim. Mel zas prijet na Stedrej den, ale napsal mi uz o den driv, ze vyrazi za mnou. To me naprosto rozhodilo, tak jsem letela pro flasku. Rekla jsem si, ze aspon na nej budu prijemnejsi a tak, coz je samozrejme duvod uplne dementni. Proste jsem se chtela vylejt z toho neustalyho srotovani, ze mu nechci ublizit, ale nemuzu se prece dal pretvarovat. Vcera uz jsem jen prepijela kocovinu, abych zvladla navstevu u pribuznych. Pak uz jsem se rozhodla dal nepit. Rano, po probdeny noci, jsem se s nim rozesla. Jsem smutna, ze jsem mu ublizila, mam alko depresi, zaludek na vode, z vanoc si pulku nepamatuju. Zadny slitovani si nezaslouzim. Musim se naucit pracovat s tema spoustecema, takovyhle veci musim umet vyresit normalne, ne pitim.
Karolína
Expert Boarder
graphgraph

Ten musel byť nadšený. Dostať kopačky na vianoce, tak to poteší...Ja by som sa určite ožral jak sviňa.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Teda ja som podobné situácie riešil alkoholom aj keď neboli vianoce. A vlastne tie situácie spôsoboval práve alkohol. Do čerta s tým. Vidíš to? Stále sa našiel dôvod vypiť
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Já jsem si žádný přípitek taky nedala i když mi mamka nabízela pivo,tak jsem jí řekla že mám s pitím problém,když začnu tak nevím kdy mám dost a ona mi řekla že je to tak lepší abych dávala pozor protože máme alkoholika v rodině. Karolíno to mě mrzí co se ti stalo
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Janka Marisová. A ty, ako sa máš?
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 5 měsíce  
Karolí, to je mi líto, žes nevydržela, zas na druhou stranu (frčíme na pozitivním myšlení) je super, žes to zastavila po čtyřech dnech. Taky to mohly být čtyři měsíce. Tak bojuj dál
Na otázku jestli s přípitkem nebo bez- já bez. I na návštěvach to šlo. Jasně trocha keců od příbuzenstva kolem toho bylo, ale neva, přežila jsem to....
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...481482483484485486487...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter