Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...47484950515253...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Držím palečky všem co již abstinují i těm co se na to teprve chystají. Já se držím zatím zcela v pohodě. Ale tak taky je teprve druhý den. Tak na mě taky trochu myslete ať to zvládnu. Který den byl u Vás na začátku kritický?
sarka
Junior Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Druhy tyždeň je brutalita.Prvy mi je velmi zle,otras.No druhy začnu tie spravne psychozy...Jedina šanca je: nepit.Lahko sa to piše,tažšie dodrži.Ten chtič...alkoholicka slina..ach..je to boj..Začiatok je problem.Potom to ide ako - tak..ale ide..No problem su uzkosti a depresie.Potom inklinujeme sa napit.Zas a zas.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Dík za odpověď Zdeňku. A prosím tě já zatím nemám žádné abstinenční příznaky. Není možné že by se vůbec ani nedostavily? Nebo to teprve přijde. U mě je to teprve druhý den co abstinuji. Díky moc z odpověď.
sarka
Junior Boarder
graphgraph

Ako dlho piješ?Ak len občas..abstaky nemusia prist.Ak v kuse pridu.100%.Možno nie si zavisla..len maš level pijan.To je ešte ok.Urob pokus.Nepi cca mesiac absolutbe nič alkoholicke.Ak budeš mat potrebu si dat alkohol,chute..mat v hlave..SI ZAVISLA.Ja som..a trapi ma to.No Chcem to vyriešit,raz a navždy.Potacam sa v alkoholovom opojeni,život stoji za ho.no..mam alkoholcentricke myslenie..na prd.No nevzdavam to!!nikdy.Mam chut na triezvy život,na ten pocit bytia bez chlastu.No alkohol ma drži pod krkom, no už mam skusenosti s tou beštiou.Šarka abstak nedostaneš,ak len sem tam nasavaš..dobre ,že si napisala...ak to zastaviš hneď!maš vyhrate..ozaj?maš aj priznaky ...citiš sa zle alebo maš traumu ked nepiješ?hmm
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Piji již dlouho. CCa 17 let. Nevím jestli jsem alkoholička. Ale i kdybych ještě nebyla tak závislá, tak raději chci abstinovat, než bych se stala. Zatím jsem bez příznaků, ale uvidíme jestli se ještě nedostaví. Zdeňku bojuj co to jde. Život za to stojí.
sarka
Junior Boarder
graphgraph

Ď. Budem bojovat.Moja doktorka,psychiatrička mi dala radu do života.život je jedinečna zaležitost.Prečo si ho kurviš?Jej slova..Donutila ma premyšlat...ma pravdu.Idem si urobit radost.Mam chut na jahody so šlahačkou.Namiesto piva- jahody.mňamky
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdenku, Lado a ostatni drzte se a abstinujte. Ja opet nevydrzela a napila se. Vzdavam to uz na to namam silu bojovat z drakem vyhral.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Kačko,

Je to strašně těžké, ani nevíš jak ti rozumím. Nevzdávej se
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Katka..nikdy!! to nevzdavaj.prosim.Sme silnejši ako chlast.Len musime v sebe najst tu silu...abstinencie.Raz sa to podari..nemame na vyber..si myslim.Upit sa je hovadina.Posielam Ti chut žit triezvy život...a všetko dobre Katuška..Dnes som hyperaktivny..tak všetko dobre..
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Já už po dvou dnech piti jsem totálně psichycky na dně. Už na to nemám sílu, ale nebudu Vás tady deptat. Ten chlast je hrozná svině ted už jen bere a pomalu zabíjí.
Katka
Gold Boarder
graphgraph

Stránka: 1...47484950515253...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter