Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...499500501502503504505...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
Maris, už to opravili. Môžeš sa prihlásiť kdekoľvek, kedykoľvek
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Narozeniny: 11/10
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

maťo už jsem na to přišla,že to jde
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Slovenskí kolegovia, ak sa plánujete v budúcich voľbách rozhodnúť pre Smer alebo SNS, upite sa k smrti. Dovtedy sú síce ešte tri roky, ale neodkladajte to, začnite už dnes.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07

neviem neviem ci je na slovenskej politickej scene nejaky zvolitelny subjekt momentalne jediny politik, ktoremu drzim palce je beblavy, ten zvysok je katastrofa. ale musim priznat, ze to velmi zblizka nesledujem, lebo na slovensku uz nezijem a neplanujem sa tam v dohladnej buducnosti vratit. volit pojdem takisto len v pripade, ze sa termin volieb bude nahodou prekryvat s terminom, ked budem na slovensku u rodiny, ale zatial mi to ani raz nevyslo
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
Ahoj po delší době. Tak zítra už budu bez kapky chlastu tři měsíce...moc sem nepíšu, ale čtu vás. Gratuluju všem,co se jim daří, a držím palce těm, co válčí...
Mě to nějak jde... Poslední dobou ale žádná auforie jako první týdny...jasně, radost mám-poslednich osm let jsem chlastala takřka každý den, takže jsem ráda, že to držim. Dokonce se už mi podarilo našetřit na pořadnou dovču pro sebe a dceru, jak člověk nepije, zůstává víc peněz, ušetřim nejen za chlast ale i za neuvážené nákupy a plne košíky, kdy jsemkupovala jidlo, aby to nevypadalo, ze jdu jen pro chlast...
No, takže z toho radost mám, taky váha šla dolů a energie mám víc, jen teď mi připadne, ženějak stagnuju..snad je to jen jarni unava, furt čekam, co jako bude dál... Nevim, co je to za pocit, chuť pít moc nemám, občas když je nějaký stres, tak na chlast pomyslím, ale tuším, že byi bylo zle a že by to nešlo zastavit, tak myšlenky pošlu do háje a zatím to funguje...
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Re: pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 3 měsíce  
Ahoj Allie. A čo akože čakáš od abstinovania okrem toho, čo si písala? 3 mesiace nepiješ. To je veľmi pekné. A že stagnuješ? Čo pre teba znamená, že stagnuješ? V čom? Eufória vždy vyprchá. Abstinencia nie je nič iné než bežný život bez alkoholu.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

Já nevím. Zpočátku jsem měla takový příliv energie, dohaáněla jsem zanedbané, ať už doma nebo jiné resty. Teď přijdu z prace, udělam nutné a nic se mi nechce.. Tak jak to bylo, když jsem pila- člověk udělal nutné seděl, lil do sebe chlast a čekal na noc a další den...
Snad to bude jen počasím a dlouhou zimou a doufam, že mi jaro nalije novou krev do žil.
Allie
Platinum Boarder
graphgraph

Nuda, nič nerobenie je zabijákom abstinencie. Pretože vtedy má človek príliš veľa času na premýšľanie. No a my alkači často myslíme na hlúposti. Mala by si si nájsť niečo, čo by se ti libilo delat. Prinúťiť sa pre začiatok a možná vtom časem najdeš zalíbení. Cokoliv. A nauč se dělat si radost. Třeba každý den, když už máš ty ušetřený peníze. Nemusí to být nic velkího, maličkosti stačí.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph

..."nauč sa zmysluplne leňošiť!"

...mne to "paradoxne" prináša i dáva radosť aj zmysel.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Dobre dopoledne Allie, 3 mesice .. 3 mesice. 2x po trech mesicich jsem mel to, co popisujes ty a pak fiasko. 1x to same bez fiaska. U me je to tim, ze vse co by me bavilo jsem prestal delat a jen chlastal. Jak psal Krtek. Je potreba si najit i za cenu premlouvani se nejakou zalibu - sport, turistika, prochazky, kolo. Proste cokoli a delat to pravidelne.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...499500501502503504505...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter