|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 9 měsíce
|
|
Ahoj Rachel 
Já teď ok. Ale taky ne dlouho. Je mi tak fajn. Jen trošku nervozita. To k tomu asi patří. Večírky jsou nebezpečný no  Měj se fajn a zas napiš.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AHoj! Jako že taky neabstinuješ od toho podzimu? To jsem měla já tři měsíce a ty něco podobnýho ne? No já z toho nejsem vyloženě neštastná, ale mam pocit, jako bych tim uvízla a nemohla se pohnout. Jako nechlastam první ligu, v klidu pracuju, ale nemam z toho dobrej pocit. I když asi dva večírky byli moc, většinou pak kalim 2-3 dni, pak klasický pocení, depka, nespim, fujtajksl. Tak se v tom plácam. Už se těšim na jaro, slunce, očistu a znovu zkusim abstinovat..
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Jo, taky jsme porušil a 3 měsíce jsme nevydžela ještě nikdy  . teď se držím cca únor, necelý. Už mám za sebou ty první divný stavy - euforie versus depky. teď se to jakžtakž usadilo, tak chci vykročit do "čistýho" března. to už zavání jarem, tak vhodný čas  Chceš se přidat? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak jen pro zajímavost:
Je to jako znamení. Dopoledne za mnou přišel do práce bývalý spolužák/kamarád (vodák). Přijel sem na pár dní, byl uř po ránu opilej, podlitý oči, táhlo z něj, blekotal atd. Musela jsem pak vyvětrat a říkala jsem si: FUJ!!! za chvilku přišla moje dávná alko-kamarádka. byla silně rozjetá, tipla bych to na nějaký speedy, prej několik dní v kuse kalila (ač je teda na nemocenský), ztratila vše a utratila půjčené, mlela pátý přes devátý, říkala jsem si chuádk její syn atd. Ještě je mi z nich obouch blbě. O to víc mě to utvrzuje v nepití, je to docela náhoda, oba jsme viděla po dlouhé době a aby se to ještě takhle sešlo? Nikdy ještě! No funguje to. A už stačí. Ani nechci vědět, co si asi myslí kolegyně - abstinentka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahoj Šantal, tak to máš znamení, že už stačilo, že už nastal Tvůj čas s tím seknout nadobro. Že tahle bys rozhodně už nechtěla nikdy vypadat a že tvůj život se začal ubírat jiným směrem.Co jsou to Speedy?
|
|
Maris
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Maris napsal:
Co jsou to Speedy?
amfetaminy (stimulanty, to je ta kategoria drog ako pervitin)
|
|
|
|
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche
|
|
|
|
|
|
šantal já zase včera viděla kámoše, fakt ho mam moc ráda, jak přišel rovnou z tahu a bylo dost otřesný. A to jsem den předtim měla vokno velký jak výlohu, no buhví jak sem vypadala já. Jsem určitě na hraně, tak nějak podle mě v rozhodující fázi. Určitě to omezim, abstinovat začnu uplně od dubna. Tak se k tobě brzo připojim!
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
Jo, tipuju to na perník. Ale nehorázně teda. Jako kdyby nestačilo, že fest kalí. To se nám ale trefila do tématu, co? 
Maris,já to taky tak cítím!!! Jako takovej zásah: podívej, jak to pak vypadá. A oba si mysleli, že to není idět, to je evidentní, to jen tak jak jsme si psali, že to okolí nepozná. Pozná.
A mě je dobře  Mám navrch najednou. Je to fajn.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Holky ale jak dlouho to vydrží?To já bych chtěla taky
|
|
Mirka
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Nejhorší je, když už si způsobíš takový to nevratný požkození. Známej už půl roku nepije a vypadá furt strašně, dělá takový grimasy, že na první pohled vidíš, že to alkáč. A mam pocit, že se to u něj už uplně nikdy nevrátí. Taky dřív dost fetoval, to to jen zhoršilo..
|
|
Rachel
Platinum Boarder
|
|
|
|
|