Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...504505506507508509510...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 2 měsíce  
Ahoj Rachel
Já teď ok. Ale taky ne dlouho. Je mi tak fajn. Jen trošku nervozita. To k tomu asi patří. Večírky jsou nebezpečný no Měj se fajn a zas napiš.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

AHoj! Jako že taky neabstinuješ od toho podzimu? To jsem měla já tři měsíce a ty něco podobnýho ne? No já z toho nejsem vyloženě neštastná, ale mam pocit, jako bych tim uvízla a nemohla se pohnout. Jako nechlastam první ligu, v klidu pracuju, ale nemam z toho dobrej pocit. I když asi dva večírky byli moc, většinou pak kalim 2-3 dni, pak klasický pocení, depka, nespim, fujtajksl. Tak se v tom plácam. Už se těšim na jaro, slunce, očistu a znovu zkusim abstinovat..
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, taky jsme porušil a 3 měsíce jsme nevydžela ještě nikdy . teď se držím cca únor, necelý. Už mám za sebou ty první divný stavy - euforie versus depky. teď se to jakžtakž usadilo, tak chci vykročit do "čistýho" března. to už zavání jarem, tak vhodný čas Chceš se přidat?
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Tak jen pro zajímavost:
Je to jako znamení. Dopoledne za mnou přišel do práce bývalý spolužák/kamarád (vodák). Přijel sem na pár dní, byl uř po ránu opilej, podlitý oči, táhlo z něj, blekotal atd. Musela jsem pak vyvětrat a říkala jsem si: FUJ!!! za chvilku přišla moje dávná alko-kamarádka. byla silně rozjetá, tipla bych to na nějaký speedy, prej několik dní v kuse kalila (ač je teda na nemocenský), ztratila vše a utratila půjčené, mlela pátý přes devátý, říkala jsem si chuádk její syn atd. Ještě je mi z nich obouch blbě. O to víc mě to utvrzuje v nepití, je to docela náhoda, oba jsme viděla po dlouhé době a aby se to ještě takhle sešlo? Nikdy ještě! No funguje to. A už stačí. Ani nechci vědět, co si asi myslí kolegyně - abstinentka.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Ahoj Šantal, tak to máš znamení, že už stačilo, že už nastal Tvůj čas s tím seknout nadobro. Že tahle bys rozhodně už nechtěla nikdy vypadat a že tvůj život se začal ubírat jiným směrem.Co jsou to Speedy?
Maris
Platinum Boarder
graphgraph

Maris napsal:
Co jsou to Speedy?
amfetaminy (stimulanty, to je ta kategoria drog ako pervitin)
Double D
Gold Boarder
graphgraph

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
F. Nietzsche

šantal já zase včera viděla kámoše, fakt ho mam moc ráda, jak přišel rovnou z tahu a bylo dost otřesný. A to jsem den předtim měla vokno velký jak výlohu, no buhví jak sem vypadala já. Jsem určitě na hraně, tak nějak podle mě v rozhodující fázi. Určitě to omezim, abstinovat začnu uplně od dubna. Tak se k tobě brzo připojim!
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Jo, tipuju to na perník. Ale nehorázně teda. Jako kdyby nestačilo, že fest kalí. To se nám ale trefila do tématu, co?
Maris,já to taky tak cítím!!! Jako takovej zásah: podívej, jak to pak vypadá. A oba si mysleli, že to není idět, to je evidentní, to jen tak jak jsme si psali, že to okolí nepozná. Pozná.
A mě je dobře Mám navrch najednou. Je to fajn.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Holky ale jak dlouho to vydrží?To já bych chtěla taky
Mirka
Gold Boarder
graphgraph

Nejhorší je, když už si způsobíš takový to nevratný požkození. Známej už půl roku nepije a vypadá furt strašně, dělá takový grimasy, že na první pohled vidíš, že to alkáč. A mam pocit, že se to u něj už uplně nikdy nevrátí. Taky dřív dost fetoval, to to jen zhoršilo..
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...504505506507508509510...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter