Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...514515516517518519520...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok, 2 měsíce  
no Šantal sa nezdas:) ziaris ako slnko
dufam ze zajtra bude slniecko:)
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Šantal....i já gratuluji a nejen tobě...všem, kteří zvládli další střízlivý den. Zítra i já budu mít svůj rekord. Do 100 je to sice daleko, ale snad...no uvidíme.
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

Umolousanost, olezlost. Vnitřní rozpad, který čiší z lidí, kteří žijí v tom rytmu kvartálů. Protože ten rytmus se zrychluje. Nervní pohyby, vybzikaný, poplašený oči. Chvíle euforie spojený s chlastem, kdy se spoustu energie vyplýtvá na maskování. Aby ostatní neviděli, aby nepoznali, nepřetržitý tázání se okolí, pokud ještě nějaký je a sebe sama jestli Je to eště dobrý? Nepřetržitý mlejn v hlavě, výčitky, zapřisáhání, rojení myšlenek na pití a okolo pití, jestli piju moc, jestli to včera šlo, byl průšvih?, nebyl průšvih?, kdy si dám, kdy si nedám, že jsem si nedal, že jsem si dal a obojí špatně, atakdál, atakdokola. Jestli to zastavit, jak to zastavit, kdy to zastavit, umiňování si, pocity od tehdy už dost! atakdál, atakdál. No, bleble.
Bez pití je to lepší.
A když tu někdo napíše, snad jako legraci či provokaci, proč ne, že si dá třeba Chardonnay, ani nevím jestli to píšu správně, tak mi něco okamžitě řekne: Chudáčku, to musíš? To tě ale bude bolet bříško a palice!
Nebo, když Angie napíše, Pila jsem od rána, tak si říkám Proboha a proč? Takhle neskonale se trápit.
Dnes v buse. Seděl přes uličku, tak asi před deseti lety jsem si náhodně dávali veselý pivo u stánku na nádraží. Teď tak seděl, čučel do tmy, vyplašeně, olezlej, umolousanej, ukousaný nehty, páchnoucí.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochar,

úžasne napísané....pre mňa je takáto "premena", alebo zmena myslenia, takmer až...nepochopiteľná, možno aj preto, že od postojov môjho manžela, na míle vzdialená.
Medovka
Expert Boarder
graphgraph

Dobré ránko všem
Sochaři, přesně. tohle by měl člověk vždycky vidět před očima, když ho "něco" nabádá si dát. Medovko, můj manžel to má asi podobně, jako tvůj. Já už to tak neřeším, pokud mě teda moc neštve (ještě mě napadlo lepší slovo)a nezasahuje do mý svobody a mý pohody životní.
Tak hezké úterý všem a jinak na gratulace to zas není, tohle už tady bylo... Nadšení,euforie a pak bác. Ale přesto děkuju za poporu a i já vám držím pěsti, všem
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Kleris napsal:
.... Prosím vás, prošel zde někdo někdy úspěšně ústavní léčbou (na první pokus)? Znám bohužel jen lidi, kteří poté ještě několikrát recidivovali. Já jsem také skeptická – bojím se, že si zbytečně odkrojím 3 měsíce života, život si leda zkomplikuji…a ve výsledku se vše vrátí do stejných kolejí (není potom lepší pít /sebevraždit se/ kontinuálně dál?). Ovšem skutečnost, že na pár měsíců ulevím játrům a hlavě, je velké plus.....

Ahoj,
já jsem prošel léčebnou na "první" pokus zatím teda a jedu už třetí rok. Myslím, že není třeba se zbytečně obávat, že odkrojíš nějaké měsíce ze života, řekl bych, že přidáš a možná i pár let (desítek) let navíc....
Také se mi tam nechtělo a ze začátku pěkně trpěl, ale dnes s odstupem času to hodnotím pozitivně a oceňuji jak se mi zjednodušil život...ber to jako takový kurz sebepoznání hrazený (zatím ještě stále) zdravotní pojišťovnou.
Určitě si myslím, že v tom stavu co jsi, by ti to mělo pomoct a jako bonus získáš opět relativně zdravá játra
pavel
Expert Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Narozeniny: 01/01

sochaři skvěle pojmenovaný a popsaný... přesně to je ta moje stopka, moje motivace... když vidim kam ta cesta vede, kam ty lidi vede a že to je vše jen otázka času, u někoho pomaleji někde rychleji. Můj bývalý přítel nepřestal, tuhle jsem ho viděla, tupý výraz, špinavý věci, bez peněz, smrděl... ztratil všechno v sobě...
Tak všem spolubojovníkům krásnej den R
Rachel
Platinum Boarder
graphgraph

Kleris,

"tiež som uspel v prvej ústavnej liečbe PAL."
Zatiaľ abstinujem iba 12.rok...
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

„…tupý výraz, špinavý věci, bez peněz, smrděl…“ – no přesně jako kdybych se viděla…akorát ten tupý výraz mám, myslím, od narození. Ne opravdu je neuvěřitelné, jak chlast člověka poznamená za pouhých pár let. A tato moje cca roční nonstop párty… – občas mi dělá problém koukat do zrcadla, pravda.
Pavle, Ja, díky. To ráda slyším. Jste dobří, hoši. Kurz sebepoznání a zdarma! No kde to najdeš…začínám se tam těšit.
Kleris
Expert Boarder
graphgraph

Šantal,
teraz je dobre, že neriešiš manžela a venuješ všetku energiu na svoj hlavný problém, to by bolo na teba až príliš, riešiť oboje. V každom prípade ti asi jeho popíjanie veľmi nezlahčuje snahu o abstinenciu a možno až, keď bude mať dlhšie trvanie, si začneš uvedomovať, že ti tvoju ťažko nadobudnutú životnú pohodu berie, tak riešiť to budeš možno potom....ale načo predbiehať, že ?
Veľmi držim palce, ty na to určite máš.
Medovka
Expert Boarder
graphgraph

Stránka: 1...514515516517518519520...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter