Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...522523524525526527528...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok  
Sochař napsal:
Tak jsem do toho vlít, jak se říká ani nevím jak. Týden jsem pil, nejdřív po večerech, chlastal, je mi zle. Kocovina, jak vyšitá, drápu se z toho. Ale přece jsem se ze ten rok a pár měsíců něco naučil o sobě, byl v tom nepití tolik šťastnej a výkonnej. Tak dobře, dal jsem si za vyučenou, přes hubu, zas doteky toho svinstva, skoro šílenství. Vím, že se k tomu schylovalo. Tohle překonám, každou hodinu bude už jen líp, beru to jako asi nutnej šrám na duši a protože pít nechci a nebudu, zkousnu to, vydržím. Jsem rád, že tu všichni jste, to moc pomáhá. Teď jsem zkroušenej a kajícnej, ale vím, jak na to. Bez pití zas přijde radost, síla.
"Vstaň a choď!"

Barlu nad sebou môžeš zlomiť jediný Ty-sám!...

Prajem Ti už len úspech a zdar!!!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Pro Sochaře,
to prostě tak v životě je, stane se, ale je potřeba se vzchopit a to už píšeš, že se děje. Přepil si antabus?
Drž se!
Josef
Platinum Boarder
graphgraph

Sochaři, tak teď jsem málem spadla ze židle!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Děkuju, kamarádi. Ne, antabus jsem neměl. Ale zítra až to vyprchá ten hnus, tak ho zas nasadím. Prostě jdu do toho zas a nesmírně se na střízlivost těším. Teď má všechno ještě příchuť katastrofy, deprese, ale to přejde. Je to vážný, vím. Ale nebudu bědovat, vím, co mám dělat. A hlavně co nedělat. Tu chandru rozchodím, uklidnění příjde.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Že bych teda jednou konečně vedla v tom našem člobrdu? Co "tě dostalo" ? Jsem s Tebou, drž se kámo...
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Čo sa stalo?Začni odznova, držím palce
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

My ľudia by sme často chceli jednoduché, ľahko pochopiteľné odpovede, napríklad na otázku "prečo?", ale ono sa to často nedá... ideme ďalej, no.

Edit: Ako sa hovorí - aj na tú najzložitejšiu otázku existuje jednoduchá, ľahko pochopiteľná, úplne nesprávna odpoveď.

Edit2: Ja sám som mal minulý týždeň akýsi kritický, keď to človek racionálne rozoberie problém jeden za druhým, tak nič také hrozné, ale ako som písal že sa cítim ako na začiatku Falling Down, tak to bola pravda. Ešte kúsok a už by som letel... keby som nebol rozhodnutý že už nechcem piť. A žiaden konkrétny dôvod, len nervozita z kadečoho a naštvanosť na všetko. Uff.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07
Poslední úprava: 02/05/2017 12:11 Provedl: Žilinčan.

Milá Šantalko, ve člobrdu vedeš! Co mě dostalo? No, oslava "mimořádného pracovního úspěchu." Takže snad dobrý, že to nebylo nějaký zoufalství, zmar. I když k tomu jsem okamžitě přičichl. jo, napití u mě prostě mimo jiný hnusy vyvolává deprese. Obludný, jak jsem to do sebe pak lil snad aby mi rychle bylo konečně už pořádně blbě. Taky bylo dobrý, že to bylo mimo domov, nic jsem nenatropil, jen si ubližoval, krmil toho pažravýho alkoholickýho Vetřelce v sobě. Vlasy už si nervu, jen se sobe tak pochmurně pošklebuju a říkám si- tos asi potřeboval, ty troubo tohle ujištění, ty pyšnej jednoročáku-anebo si to před sebou už žehlim. Ba ne, nechci se zaplejtat do teorií, jsem rád, že je to za mnou. Hnusný. Jdu ven, rozchodit, mám povinnosti, jsem ještě vyklepanej, ale chci se zas zařadit do toho správnýho směru. Nepít.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

A ještě jednu poznámku-bylo to bez radosti. Úplně bez radosti. Ta bujarost, kterou pití kdysi přinášelo je pryč. Špatný svědomí, pocit velikýho průšvihu a tím pitím jsem jen obsluhoval alkoholickej stroj, nemocnýho člověka, kterýho holt mám v sobě. Bleble. Nezapomenu.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochaři, dnes jsem měla od rána divný pocit. Jakože jaký to má všechno smysl, nevážila jsem si "střízlivosti"… bez pokory. No už ji mám. A nezoufejte, jak píše Mudr. Nešpor: recidiva může přijít, ale to v žádném případě neznamená, že se mažou dny/roky abstinence!
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...522523524525526527528...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter