Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...51525354555657...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok  
Holky,

Dobrou noc a hezké sny
ladis
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

. Přesně tak Katko. Dokážeme to. Tak zítra ahoj všem
sarka
Junior Boarder
graphgraph

Holky...nedame sa.Porazit alkoholom.Mam rad čaje..aj bylinky aj original zeleny alebo čierny čaj.Pomaha to..tak dobru noc a pekne sničky..
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Dobrou noc všem
sarka
Junior Boarder
graphgraph

Velmi mě taky pomáhají vědomé prosby, které dávám do spánku v posteli těsně před usnutím.
Prosím,aby mé vědomé i nevědomé myšlenky slova i činy, ale i Ty, které jsem převzala od svých předků i jiných lidí, genetické vzorce a buněčné vzpomínky, které mi způsobily závislost na alkoholu, aby byly nalezeny, otevřeny a vyléčeny na mé fyzické, psychické, mentální, emocionální a genetické úrovni.Potom poprosím, aby vše bylo prostoupeno světlem, pravdou a láskou.
Také prosím, aby všechny hlubinné struktury, které byly poškozeny alkoholizmem byly nalezena a otevřeny a vyléčeny na všech úrovních.

Snad to někomu z nás pomůže
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Také přeji všem klidné spaní a přijemné sny a kouzelné čerstvé ráno.
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Krásné nedělní ráno všem,

včerejší den jsem sama pro sebe nazvala nultým dnem, neboť bych k sobě nebyla upřímná, že jsem byla bez alkoholu. Z pátka na sobotu, resp.do 2 hodin ráno 2.5 lahve vína. Měla jsem obrovský strach a úzkosti, jak to "dám"večer a, zda se mi podaří usnout. A podařilo. Pomohly mi výrazně i prosby, které jsem tady napsala před tím.
Dnes tedy začínám naostro - den 1. Po probuzení krásný pocit, že jsem před usnutím neměla ani kapku, ale postupně cítím podivný neklid po celém těle a nervozitu.
Pojedu nakoupit zázvor a bylinky. Tělo si vezme samo, co bude potřebovat. Doporučí mi někdo nějaké doplňky..vitamíny, minerály apod. které jsou nutné akutně doplnit?

mějte krásný a klidný den
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Krásné nedělní ráno všem,

včerejší den jsem sama pro sebe nazvala nultým dnem, neboť bych k sobě nebyla upřímná, že jsem byla bez alkoholu. Z pátka na sobotu, resp.do 2 hodin ráno 2.5 lahve vína. Měla jsem obrovský strach a úzkosti, jak to "dám"večer a, zda se mi podaří usnout. A podařilo. Pomohly mi výrazně i prosby, které jsem tady napsala před tím.
Dnes tedy začínám naostro - den 1. Po probuzení krásný pocit, že jsem před usnutím neměla ani kapku, ale postupně cítím podivný neklid po celém těle a nervozitu.
Pojedu nakoupit zázvor a bylinky. Tělo si vezme samo, co bude potřebovat. Doporučí mi někdo nějaké doplňky..vitamíny, minerály apod. které jsou nutné akutně doplnit?

mějte krásný a klidný den
Lenka
Senior Boarder
graphgraph

Mne pomaha šumive magnezium,matovy čaj,a sprcha.Ešte skus B kompex,alkohol ho odburava a telu chyba vitamin B.No ak pijem dlho,tak nepomože nič.Len čas.Naštartuje ma aj dobra kava a polievka z morky alebo kohuta.fakt.No odzajtra idem naostro.Musim..a CHCEM.Popoludni pride kamoška,tak pridem na ine myšlienky...Pomaha aj vypisat sa z pocitov.Taka psychohygiena.Peknu nedelu..ešte želam.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Dobré ráno všem. Tak já třetí den bez alkoholu. Dnes ráno jsem dokonce odnesla ze stolu bez problémů i lahev s pivem co manžel nechal v obýváku na stole. Jinak jsem zcela v pohodě. Jasně, že jsem rozechvělá a ta hlava taky jí cítím. Jak psala předtím Šantalka. Ale to nic není. Tak se tady taky všichni držte. My to dáme
sarka
Junior Boarder
graphgraph

Stránka: 1...51525354555657...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter