Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...533534535536537538539...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 8 rok  
a kam ides ked sa chces rozlucit? mam vela otazok ale zbytocne sa ta nieco pytat Zdenko lebo neodpovies. tak pekny den u Jarci
katarina
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

Před 1 týden, 6 dnů
zdenek napsal:
Teraz sa chcem zaradiť do života,nabehnúť na nový životný štýl...tvz.normálny život.Tak sa držme a žime triezvy život

Před 1 týden, 3 dnů
zdenek napsal:
Krtko...áno doliečovanie je alfa omega,to nás učili a súhlasím s nimi.Lebo časom človek zabudne na zlé a môže zrecidivovať ani nevie ako.Treba si na AA kluboch napr.pripomínať stále svoju chorobu....je už navždy ten vírus v nás.No závislosť.

A zmena:

Před 3 dnů, 23 hodin
zdenek napsal:
Sochař...neboj,je to jenom iluze.Chlast.Problém je inde v nás,hlboko v duši.Dáš to kámo...ale nikdy nebudeme v richtigu...je to v nás...alien

zdenek, pamätáš si toto?

Před 2 měsíce, 2 týdnů
zdenek napsal:
Recidíva by ma zničila.

Daj sa dohromady, budeme ti držať palce, ale rob niečo, volaj, choď, SMSkuj, Skypuj... niečo, sakra.
Žilinčan
triezvy od 23.3.2016
Gold Boarder
graphgraph
Pohlaví: Muž Místo: Žilina Narozeniny: 02/07
Poslední úprava: 07/05/2017 23:39 Provedl: Žilinčan.

Tady je problém, že Zdenda pije rád a vlastně přestat nechce. A jak je sám, tak je to ještě těžší. On si tady postěžuje, polituje se, ale to je všechno. Tím k tomuto tématu končím. Pro ostatní, kteří se snaží nepít to je naprd, aspoň mě to štve. Není to už motivace nepít, spíš to už odrazuje sem chodit. Je to furt dokola.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Pohlaví: Žena Místo: ČR

Líp než Šantal, bych to neřekla.
Ale díky tomu, že tu psal Zdeněk pod vlivem a já byla střízlivá, jsem si uvědomila, jaké to je na druhé straně.
Takže Zdendo: tím, jak si byl nesnesitelný si mě vlastně posunul dál do nepití.
rosnička
Gold Boarder
graphgraph

rosnička napsal:
Líp než Šantal, bych to neřekla.
Ale díky tomu, že tu psal Zdeněk pod vlivem a já byla střízlivá, jsem si uvědomila, jaké to je na druhé straně.
Takže "Zdendo: tím, jak si byl nesnesitelný si mě vlastně posunul dál do nepití."

Zdeno je novodobý "Senec"-ký barlolámač - ten pôvodný bol situovaný síce do Piešťan, ale zo Senca tam aj kameňom dohodíš alebo aj dopľuješ.

Jeden lámal symbolicky nemoci pohybového aparátu - Zdeno ho tromfol: úspešne láme všetky snahy o pomoc a záchranu jeho prepitej podstaty i tela.
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Tři dny s bandou přátel na horách, naprosto skvělý. Před odjezdem jsem si ten Antabus pro jistotu dal, ale dobrý. Kdo chtěl večer popíjet, popíjel, kdo ne, zalezl. Bylo to s dětma, tak snadný. Po chlastu se mi nezastesklo, jsem rád, že jsem hnilokal nelokal.
Myslím, že jsem zas na tý dobrý straně-s důvěrou a s nechutí k pití. Taky tihle známý jsou ti samý s kterými jsem už přes rok NEPIL, takže jsou zvyklý. Období otázek a nabízení je dávno pasé. To je fakt, že lidé okolo si prostě zvyknou, že to nepoužíváš a je to v klidu. Úplní ožralové a otravové odpadnou. Jen jedna známá se zeptala. To vážně celou tu dobu nekalíš?
Ále zkoušel jsem to a nějak mě to už nebaví.
Ok, to stačí, co je komu po tom. A bezvadná chvíle třeba, když šli všichni do sklípku a já se stal náčelníkem smečky 4 psů a 6 dětí. Jde to a bude to zas čím dál lepší.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Sochár teším sa s tebou
Krtek ďakujem za odpoveď tak ono to nie je lager ale tábor.o to horšie musí byť sa ocitnúť v realite pre niektorých.chcela som sa Zdena opýtať na veľa otázok ale to sa asi nedozviem.ale napr.to na neho čakali že sa tam tak tyvhlo dostal.v liečebni človek ma dosť času na premýšľanie a analyzovanie.
Zdendo ako mas teraz?
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Ak sa stotožníš s režimom, ktorí spočíva v dochvíľnosti, v nejakých rajônoch a písaní, tak je to v pohode. A presne Katka ako píšeš. Problém nastáva často po návrate aj u tých, ktorí skutočne chcú abstinovať. Skutočne je tam veľa času na premýšľanie. Plánuješ si čo všetko spravíš po návrate. No a popri tom si veľa veci zidealizuješ. Pretože tak to je. Každý chce vidieť tú realitu krajšiu, než v skutočnosti je. Ono je to dosť iné ako u vás, ktorí ste stále doma a vlastne abstinujete svojpomocne. Nevravím, že lepšie alebo horšie, resp. ľahšie alebo ťažšie, len iné. Tam si aj pod vplyvom lekárov a spolupacientov a ich rečí. Rozprávate sa, preberáte, čo spravíte, každý ti niečo radí. A potom prídeš domov, nejaký čas nepiješ a po určitom čase zistíš, že všetko je po starom. A povieš si, nepijem, snažím sa a aj tak je stále všetko na hovno. Tak do seba niečo rupneš a si tam kde predtým. V tom majú výhodu tí, ktorých podrží v takej chvíli rodina. Nie vždy sa totiž darí tak ako by bolo dobré. Preto sa neodporúča dávať si veľké plány. Ale také menšie, ľahko splniteľné, ktoré ťa povzbudia.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10
Poslední úprava: 08/05/2017 23:21 Provedl: Maťo.

Katka, ja som ten prípad, ktorý sa vždy pár dní po návrate chcel strašne vrátiť. Pretože doma som mal pocit, že sa zbláznim. Mne tí ľudia chýbali. A bolo to práve tým, že som bol v podobnej situácii ako Zdeno. Pre niekoho je ťažko pochopiteľné, že niekomu môže byť na liečení lepšie ako doma. Ja netvrdím, že je to Zdenov prípad, pretože 2x zdrhol predtým. Ale tam veľa rozhoduje napríklad partia na izbe a celkový kolektív. Ak si tí ľudia sadnú, tak sa to dá zvládnuť ľavou zadnou. A tí ľudia sa potom stretávajú aj neskôr napr. na kluboch aj inde.
krtko
Platinum Boarder
graphgraph
Narozeniny: 11/10

Krtek dakujem a dobre rano, presne to som chcela si precitat. mozno keby som bola na lieceni tak by som sa dozvedela odpovede na moje otazky a mohla to prediskutovat s ludmi co zazili to co ja. takto iba virtualne ale staci. presne ako hovoris davat si male ciele tie su splnitelnejsie ja vzdy som si davala velke ciele a nic prisla situacia a ja som si ako pises rupla a bolo to horsie ako predtym. teraz som sa zaradila do zivota a ako pises rodina je velmi dolezita. ja potrebujem byt kazdy den s nimi. dava mi to vtedy pocit istoty a nevypijem si. pre mna krizova situacia je ked manzel odide na tyzdnovku vtedy mi zacnu hlavou hmyrit myslienky asi ako Zdenovi. takto ked sme vsetci doma a riesime kazdodennu rutinu si na chlast ani nespomeniem a zaroven nehccem sklamat manzela a hlavne seba.
naucila som sa tak ako pisete dodrzat system prace dnes si nevypijem. kazdemu prajem krasny den a Zdendo ty sa drz a ozvi sa.
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...533534535536537538539...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter