|
Re: První dny bez alkoholu Před 9 rok, 6 měsíce
|
|
|
Káťo,
myslim, ze to nebylo kvuli Tobe. Ty se drž, treba vsechno neni tak cerne, jak ti to ted pripada, dnes se na to poradne vyspi (pokud mozno bez piva), rano moudrejsi vecer.
|
|
|
|
|
|
|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 6 měsíce
|
|
|
Ale choděj...chodili před tebou....a budou chodit i po tobě
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Bylo to kvůli ní
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
DEE,
jak to Ty víš? Katka na tom není nejlépe a ty ještě do ní kopneš?!
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Dnes odpoledne jsem uklízel police v ateliéru. Asi dvě hodiny a najednou, hadr v ruce mi to docvaklo. To je neuvěřitelný! Jsem úplně klidnej a spokojenej. Nikdy jsem na tyhle obyčejný věci neměl čas. Pořád ve spěchu, pořád ve stresu, častý šílený kocoviny, sbírání se z nich, bláznění s chlastem, chvíle "alkoklidu", který se pak překlopily zase v déčko z nestíhání ..občas euforka chlastová, či návštěva jistěže namazaný kámošky ... uch, to byla dneska taková úleva tam stát, zastavit se a poklidně otřít tu zaprášenou polici. A takhle ty dny střízlivosgti zatím jdou, jsou klidný a dobrý. A jak píše Lenka - začátek bylk strašnej, neúroza, vyklepanost, pocity provinění, do toho bažení ... ale překlopilo se to v klid.
A hele jak závislost útočí -
Vážení bratři a sestři v tomhle Atialkofóru, bylo mi tak dobře a tak jsem neměl chuť se napít, že jsem si řekl: Hele, tak já snad asi nejsem alkoholik! A pak sem se zarazil a říkal si: Bacha, vole, tohle je přesně ono!!! Na tohle pozor. Na tohle se vykašli, nebo zas přijde bažení. Ta hospoda je deset kroků odsud.
Kdepak, žádný takový, dobře to dopadlo.
JDE TO!
|
|
Sochař
Platinum Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Bylo to kvuli tobe Dee nebo co vlasne jsi. JOO jsi rejpal a alkoholik jako mi tady. Ani sam nevis kolik jsi ojel opilých žen. Ja Te potkat osobně tak bych Tě Atd. Podle mě jsi prasatko))))fuuj
|
|
Katka
Gold Boarder
|
|
|
|
|
|
|
|
Tohle nepomuze nikomu. DEE, ja vim, ze sem lidi chodili a budou chodit, nektery se i vracej a menej "jmena", vsem jde ale myslim o totez. I Tobe, ne? Je fakt, ze je nekdy lepsi bejt tvrdej a psat na rovinu, nez se falesne konejsit. Ale vseho moc skodi. Ty sam na sebe nenapises skoro nic, neni to divny? Jen neurcity Joo. Jsem v pohode atd. Hm. To jsme radi, ze se mas dobre.
|
|
|
|
|
|
|
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 9 rok, 6 měsíce
|
|
|
Uzamčela jsem na tři minutky vedlejší vlákno, mám k tomu plné oprávnění, využila jsem to proto, že jsem se tam udělala korekci a ještě jednou pročetla poslední příspěvky.
Aby nedošlo k fabulování, tak to zde raději vysvětluji,
Tři minutky není zase až taková dlouhá doba....
|
|
Josef
Platinum Boarder
|
|
Poslední úprava: 10/05/2016 19:52 Provedl: Stopka.
|
|
|
|
|
|
Sochaři,
nechceš ty police a poličky utřít i u nás? Já dneska nějak nemám sílu. Chtěla jsem utřít CDčka ve stojanech a nakonec jsem to přesunula na někdy, až bude chuť.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nenapíšu nic o sobě....psal jsem to, to nejde furt opakovat....já o tobě taky nic nevím....ani to nepotřebuju.....stačí číst si tvoje názory...začínàš podruhé...bude to i potřetí....počtvrté...tahle vaše propagace samoléčby je smrtící
|
|
Dee
Platinum Boarder
|
|
|
|
|