Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...606607608609610611612...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 7 rok, 1 měsíc  
JanaK napsal:
ani já se se sem asi nevrátím..

At se vratis nebo ne tak gratuluju jak jsi to zvladla a zvladas a drzim palce at se porad dari minimalne stejne dobre .
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

ahojte, Gennosuke zatial sa mam fajn stale abstinujem. sice problemy v zivote su ale daju sa zvladnut.
Citam,ze aj ty sa mas dobre
katarina
Platinum Boarder
graphgraph

katarina napsal:
Citam,ze aj ty sa mas dobre

Jde to . Opojeni a euforie ze strizlivosti se vyparila a nastoupil normalni a vsedni zivot se vsemi problemy a starostmi. Tech se v posledni dobe nejak nahromadilo tak sem na forum chodim jen obcas a na skok. V kazdem pripade je to ale vsechno mnohem, mnohem lepsi nez to bylo s chlastem. A za 19 dni to budou dva roky... desne to leti kdyz se cas netopi ve flaskach s vodkou . Mej se krasne a obcas se ozvi!
Gennosuke
Platinum Boarder
graphgraph

Sochaři ahoj jestli si to přečteš jaký vliv má na Tebe prozatím abstinence kouření co se týče jak psychického tak fyzického zdraví? Díky za odpověď
Michal
Platinum Boarder
graphgraph

Gennosuke, už teď blahopřeju. Dva roky, to to letí! Nějak jsme tu společně skoro začínali...
Já dva roky v celku nedal, ale i přes kotrmelce je to nesrovnatelný. Vodku nebo tvrdý jsem nepil, spíš jsem byl ten "zábavný" pivař, co se potlouká po hospodách. Nebo mě naopak bavilo o samotě pít víno a číst si, dokud jsem na ty písmenka ovšem viděl. Tvý "strojový" pití litrů vodky mi přišlo šíleně nebezpečný, alespoň jak jsi to popisoval.
Ve výsledku jde ovšem o stejný sebezničení.
A když si představím, že bych ty dva roky pil-šílený.
Ne, kdepak, teď je to na dobrý vlně.

Michale bez těch cigaret je mi skvěle. Kašel je fuč, ten první ranní prásk, kdy je to prostě silnej fet, kdy jsem cejtil tlak v hlavě, cejtil jsem, jak mi to leze v žilách a tiskne je, ten kouř-to je fuč, nechci to, ty nervy to ujišťování, jestli mám krabičku, zapalovač, atd.
Nepotřebuju si dát šluka po jídle, kafe bez cigára je už stejně dobrý, prostě ten Allen Carr mi báječně vymyl hlavu, tak jak jsem to potřeboval.
Ovšem blížil jsem se k tomu roky, to jo. Jde zatím hlavně o psychiku, raduju se, dokázal jsem to, dokážu to!
A je až legrační ale asi to k tomu patří, že lidi, co kouřej mi připadaj nějak-prostě směšný. Nezávidím jim, trochu se za to stydím, ale kuřáci mi teď připadaj spíš jako pitomci. Jsem vymytá hlava trochu, no, přiznávám.

Vlastně ty rána-měl jsem asi první tři neděle něco jako ranní depresky, tak čtvrt, půl hodinky nebo tak, pocit jakýhosi zmaru.
Prostě to kafe bez cigára bylo zezačátku vlastně těžký, jako by ti chyběla nějaká berlička o kterou se opřeš a vystartuješ do dne-ale na to jsem použil právě Nicoretre spray. Je fakt, že mi zachutnal, o peníze nejde, proti cigárům je to nic, ale doufám, že si ho brzo už kupovat nebudu.

Platí ale to samý jako u alkoholu. Musíš s tím opravdu chtít seknout a nelitovat toho. Jak máš v sobě pořád tu vzpomínku, jaký je to fajn, ten tabáček, to cigárko, jaká je to pohoda a jak o to teď přicházíš, ó, to jsem chudáček, ajajaj-tak to je špatnej start.
Je to hnus. Nechci to-takhle jde začít. Přestat.
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Nemyslela jsem tu to ve zlém, nic vůči vám všem se tu pokoušejícím jakkoli zde se zbavit čehokoli, co nás ovládá. Jen - mnohaleté zkušenosti zde. I jinak. Zde jsou lidi (většinou) a pomůžou vám nastartovat. Dál už je to na vás. A psala jsem to i do chatu (JA), ale tam to zmizí časem, jsou zde lidi, co jsou trollové a vodí si vás. Vyberte si tu jen to, co se týká přímo vašeho problému. Archiv je velmi poučný. Momentální rady jsou fajn, ale čtením archivu naznáte, co je vlastně k užitku a kdo je tu tak nějak .. škodící psychopat. Je to jen můj názor..ale vybrala jsem si tu, pomohlo to a nepiju.. třeba se mnou až tak nesouhlasíte, ale mně se to povedlo, no
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

JA - odpovím ti zde, neb chat mizí a možná se budu i opakovat, promiňte. Nemám problém, už ne. Nemá celkem smysl, abys mne tu napadal, neb ti nevyhovuji. Ano,mám co nabídnout a taky to jsem zde popsala.Svou cestu k několikaleté abstinenci. Jen SVOU. A znovu a dokola.. tys mi k tomu nepřispěl naprosto ničím,jen negováním mých snah. Celou dobu jsi mne shazoval, než jsem tě začala ignorovat neb mi došlo, o co ti jde. Nemáš jinou možnost, kde se ujistit, že jsi guru, vládce. Potřebuješ tohle forum a je mi tě líto, ale odnáší to jiný lidi - ale to je ti fuk. Je to jen můj názor, no. Na někoho to funguje,na někoho ne. No, mně se daří a snad to ostatní vytřídí taky. Časem, zatím to nevypadá tedy. Pro ostatní - můžete mne nesnášet, negovat, nemám pravdu a tak.. ale pořád nepiju, že. A že jsem občas píšu, pomohlo mi to tu a taky v něčem ne.. a když si tu pročtu poslední příspěvky, mám celkem dejavu a husí kůži. ALe zkušenost je nepřenosná.. hodně štěstí
JanaK
Gold Boarder
graphgraph

Jano, neni dulezite jak, ale ze se dari nepit M.
MichalB
Platinum Boarder
graphgraph

JanaK, píšeš:
..."zkušenost je nepřenosná"...
..., ale inšpiruje!
Ja
"Ego sum, qui sum"... ;)
Platinum Boarder
graph

Re: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů) Před 6 rok, 12 měsíce  
Volný pokec-no teda! Dorazím do bytu po rekonstrukci, trubky prasklý, zdi promáčený, přívod vody idioti zalepili izolepou, co slíbili, neuděli, co udělali, špatný. No to nemá cenu. Vztek, beznaděj, dost desetitisíců v pytli, firma se stavbyvedoucím, co působili tak dobře se projevili jako hovada. A já jako důvěřivý blb. Blb, blb.
No a jak sedím v tom sklepě, voda kape, uvědomim si, že mám dvě dobrý tyče o který se v týhle bažině můžu opřít-nepiju a nekouřim.
Tenhle pocit ulehčení pochopíte jen vy-kolegyně a kolegové.
Tu patálii vem čert, prachy, čas a stres. No jo, no, to už tu bylo.
Ale nedám si!
Sochař
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...606607608609610611612...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter