Alkoholik

Banner
Alkoholik.cz
Nacházíte se: Úvod Fórum
Zaregistrováním do fóra získáte jedinečnou identitu a nikdo nemůže psát vaším jménem nebo přezdívkou.
Vítejte, zde se můžete přihlásit nebo registrovat.   Nepamatujete si heslo?
Stránka: 1...64656667686970...698
Dolů
Téma: Co dělat dále? Volnější pokec.( bez vulgarismů)
Re: První dny bez alkoholu Před 8 rok, 12 měsíce  
Na ČT1 je krom jinych Josef Formanek, snazi se ubehnout maraton.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Pohlaví: Žena Místo: ČR
Administrátor zakázal anonymní příspěvky.

no jo Pepík ))))

PS: nikomu to neříkej, lenoch

" mám ale dojem, že už neabstinuje, ale dlouho jsem s ním nemluvil "
ladis
Platinum Boarder
graphgraph

Bože, díky za každý střízlivý den
Dnes je mi dobře, na těle i na duchu. Mám pocit, že nic není problém a že to zvládnu. Přeji totéž všem zde
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Od rana se setkavam s pribehy, kde hral chlast hnusnou, ostudnou, ublizujici a znicujici roli. Za vsechny pripad opilych rozhodcich. Driv mi to tak neprislo, asi hsem to nevnimala, ted jakoby me trkaly do oci a rikaly: Vidis, kam to vede???
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Manzel mel jit na odpoledni, ale dopoledne se stavil na pivo, chytil slinu a pod zaminkou hokeje si bere dovcu. Dcera ma hnisavou anginu. A ja? Pratele, se mnou to ani nehlo, zadny myslenky na chlast, naopak! Koupila jsem nove kytky do truhliku, cistici prostredky a odpoledne se budu venovat bytu, parapetum a dcerunce. Manzelovi jsem ani nic nevycitala. Proste pokrok, za ktery jsem rada.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantalka,to sa dobre čita...čo pišeš.Je to aj priklad pre druhych..k abstinencii,trvalej.Mat chut na niečo ine ako chlast.Nezdaš sa...super manželka a maminka.Alkohol z nas robi karikatury človeka.Ja mam ešte jeden volny vikend a začinam v novej praci.Snad mi to pomože...ten impulz.Nebudem mat čas na alkoholmyšlienky.No viem,že baženie pride..som pripraveny.Teda dufam.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal,ina žena by muža dost verbalne zničila za to ,že nejde do prace kvoli chlastu.A Ty si v poho.To ma fascinuje.Si sen každeho muža... Asi maš fajn naladu..tak nech to vydrži ...všetkym.Inteligent..či nikoliv..je to jedno.Zavislost je jedna.
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Zdendo diky, i ja mam radost z Tebe;-) Z toho, ze nepijes a z Tve nove prace. Tesis se? Budes dojizdet? Co maminka? Koukas na hokej i bez pivka?
Drzim ti palce ve vsem. Ono to pak tak nejak zapada a klape. Co byl driv problem, ted jde. To je fajn, clovek se tesi na bezne veci.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Šantal.nepijem.ignorujem alkohol...tie piva všade okolo,vsugerujem si,že je to jed.On to jed fakticky je.Ja som absolutne odlišny opity alebo triezvy.No schiza.Do prace budem dochadzat...uvidim..Mamka už je dobre..vidi,že sa snažim.Hokej,bez piva...ale.ale Slovensko ach jaj.Futbalisti su lepši.Snad.Česko ma lepšiu zakladňu hračov.Je to tak.No je to len šport !! Už mi je to fuck.ten hokej.Chcem byt abstinent,nemat to šialene baženie...byt človek.Žit a radovat sa aj z banalit.Možno som semtimentalny,no chlastal som ako duha.Prepadol som demonu...
smial sa mi do ksichtu..Už nechcem ist do liečebne,tak uvidime.Som motivovany...nepit.Mam plany...
zdenek
Platinum Boarder
graphgraph

Je lepsi stale myslet na abstinenci a nepiti, nez na ten chlast. Ja to mam taky porad "na mysli", ale tohle mi vyhovuje. Je to pozitivnejsi. Ja kdyz je řeč o alkoholu, mam v krku najednou knedlik a na hrudi tlak, jako treba pred pisemkou nebo pred maturou, takovej ten strach, respekt, obava. Což je asi dobře. Divný, zase nový pro mě. Lepší, než když lákal.
Jozef
Platinum Boarder
graphgraph

Stránka: 1...64656667686970...698
Moderátoři: Tes
Přihlásit se k odebírání kanálu novinek fóra
Banner
Alkohol tester .cz - značkové a certifkované alkohol testery
Žena alkoholik
MUDr. Zbyněk Mlčoch Kuřákova plíce.cz Bezplatná právní poradna.cz Psychotesty online.cz Moje starosti.cz Příznaky a projevy nemocí Rady a návody Bylinky pro všechny
Protected by Spam Fighter